Kun luin artikkelin siitä, miten hiustyylit tuppaavat muuttumaan elämäntilanteen mukaan, en olisi voinut olla enempää samaa mieltä. Olen ennenkin kirjoittanut siitä, miten hiustyylini muuttuu kun elämä muuttuu.

”Eron jälkeen hiustyylillä on helppo tuoda itsestä esiin uudistunut puoli, joka on valmis ja avoin uuteen. Erotukka tarkoittaa uuden leikkauksen lisäksi ehkä myös uutta väriä, jonka avulla on valmis ottamaan uuden askeleen elämässä”, Olenius kertoo. Me Naisten artikkeli

Minä uudistin hiustyylini täysin, kun erosin kuopukseni isästä. Tosin siihen liittyi muutenkin isoja elämänmuutoksia, mutta se kertoo sen, että muutoksen keskellä haluan näyttää, että olen uusi ja uudistunut ihminen. Katso vaikka kuvat itse:

Muutos 

Ennen

Jälkeen

Onko sinulla ollut erotukkaa?

Terveisin, Helka

Facebook II Instagram

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 | 

selkein oli kun erosin narsisti eksästä. suhteen lopussa vedin vaalean palkkiraidan punaiseen tukkaani ja lopulta vaalensin kokonaan

Vierailija
2/3 | 

Sulla on kyllä aivan tajuttoman paksu, upea tukka. Otsatukka todella pukee sua!

Vierailija
3/3 | 

Todellakin erotukka! Exän mielestä miula täytyi olla lyhyet hiukset.

Eron jälkeen otin hetimmiten ensimmäiset hiustenpidennykset, ja kasvatin pitkät.

Nyt kuitenkin 10 vuoden jälkeen on polkkamitta, muttei kuitenkaan lyhyt.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoittaja: Helka Belt

Etä-äitiys on vähän puhuttu aihe edelleen. Miltä etä-äitiys TUNTUU oikeasti? Millaista on olla eroperheen ja kahden pojan äiti, joilla on eri isä?

Tämä blogi vastaa näihin kysymyksiin. Käsittelen aiheita eroperhe- ja uusperhe-elämän haasteista, etä-äitiydestä, vuoroviikkoäitiydestä sekä elämäni tapahtumista, jotka ovat johtaneet etä-äitiyteeni.

 

etaaiti@gmail.com

Facebook

Instagram

Twitter

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Syyskuu
Huhtikuu
Tammikuu
2017
Sisältö jatkuu mainoksen alla