Tämä on kaikkien teinien vanhemmille hyvinkin tuttua: TEINIT OVAT SOTKUISIA! Teinin huone on paikka, jossa tarvitsee kolan, jotta pääsee haluaamansa päämäärään. Mutta miksi teinit sotkevat?

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Meidän perhe (@meidanperhelehti) jakama julkaisu

Olenpa itsekin joskus vähän vitsaillut asiasta:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Helka Belt (@etaaiti) jakama julkaisu

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Helka Belt (@etaaiti) jakama julkaisu

Joskus teini on kuin taapero ja kuinka totta tuo onkaan! Joskus myös tuntuu, että taapero osaa siivota jopa paremmin. Jos teinit ja taaperot muistuttavat toisiaan tunteiden hallinnan vaikeuden tai kärsimättömyytensä kanssa, niin myös siinä, että siivoaminen on lapselle joskus vähän pakkopullaa.

Toki teinien aivoissa tapahtuu koko ajan ja tosi paljon, joten kummakos tuo, että siisteys tuottaa ongelmia –  koko elämä tuntuu olevan vähän hukassa.

Minä olen kuitenkin viimein löytänyt perimmäisen syyn, miksi teinit ovat sotkuisia. Kun teinin vanhempana joutuu koko ajan tekemään sitä ajatustyötä, että lapset ovat lainaa vain ja isoksi se omakin pikkuinen kasvaa, ovat teinit löytäneet apukeinon vanhempiensa luopumistuskaan:

Kun teini ei siivoa, saa vanhempi siivota teinin puolesta. Näin vanhempi tuntee olevansa tärkeä. Kyllä: teinikin tarvitsee vielä vanhempiaan.

Miten ihanan nokkelaa, teinit! Kiitos, että tarvitsette meitä vanhempianne vielä.

Ps. Kuuntele uutta ihanaa Vauva.fin podcastia Teinit, niitä on vain pakko rakastaa!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Meidän perhe (@meidanperhelehti) jakama julkaisu

Rakkaudellisin terveisin teinin äiti Helka

Facebook II Instagram

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoittaja: Helka Belt

Etä-äitiys on vähän puhuttu aihe edelleen. Miltä etä-äitiys TUNTUU oikeasti? Millaista on olla eroperheen ja kahden pojan äiti, joilla on eri isä?

Tämä blogi vastaa näihin kysymyksiin. Käsittelen aiheita eroperhe- ja uusperhe-elämän haasteista, etä-äitiydestä, vuoroviikkoäitiydestä sekä elämäni tapahtumista, jotka ovat johtaneet etä-äitiyteeni.

 

etaaiti@gmail.com

Facebook

Instagram

Twitter

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Syyskuu
Huhtikuu
Tammikuu
2017
Sisältö jatkuu mainoksen alla