Teini tuli kylään.

Se on käynyt teini taas talossa. Mistä tiedän?

Löysin kurkun hellalta. Myös avonainen voipurkki tiskipöydällä on aika vakio. Löydän sen yleensä vasta seuraavana aamuna siitä odottamasta. 

Suihkun vierestä voi löytyä erityinen teline, jonka hän on kyhännyt pyyhkeistä, kirjoista ja muusta roinasta, johon voi laittaa  kännykän pystyyn.

Kun menee suihkuun, saan shokin. Suihku on säädetty niin kuumalle, että nahka palaa. Miten ihmeessä tuo teini voi käydä niin kuumassa suihkussa? Suihkun vierestä voi myös löytyä erityinen teline, jonka hän on kyhännyt pyyhkeistä, kirjoista ja muusta roinasta, johon voi laittaa sitten kännykän pystyyn. Suihkukännyköinti on meidän teinin juttu.

Vaatteita voi löytyä ihan mistä vain. Löysin kerran sukan jääkaapista. En tiedä sitä ajatuskulkua, joka on johdattanut teinin laittamaan sukan sinne. Toinen on muuten se, että tämä teini(poika) lainaa minun sukkiani. Parittomia omia sukkiani voi löytyä pitkin kämppää vielä monta päivää teinin vierailun jälkeenkin.

Kerrosriisuutuminen on myös tullut tutuksi. Siinä riisuudutaan kaikista vaatekerroksista kerralla. Lattialla on mytyssä aluspaita ja päällyspaita, alushousut ja päällyshousut. Kaiken kruunaa sukat. Tähän riisuutumistyyliin menee teinillä noin kaksi sekunttia.

Hien, hiuslakan ja hajuvesien sekamelska kertoo selvästi siitä, että teini on lähettyvillä.

Huoneessa haisee (hiki ja hajuvesi). Kun hien määrä lisääntyi, löytyi yhtäkkiä myös kosmetiikka. Nykyään meillä voi tuoksua upea nuoren teinin hajuvesi (jonka ostin itse hänelle joululahjaksi). Lastenhuoneen tuoksu muistuttaa joskus erehdyttävästi yläkoulun luokkahuonetta. Hien, hiuslakan ja hajuvesien sekamelska kertoo selvästi siitä, että teini on lähettyvillä.

Laturia ei löydä mistään. Teinillä on aina puhelimesta akku loppu. Ja laturi on aina kotona, siellä toisessa kotona. On turha kuvitellakaan, että voisin ladata omaa kännykkääni silloin, kun teini on täällä. Siksi lataan sen aina täysille, kun hän on tulossa ja käytän mahdollisimman vähän hänen vierailujen aikana. Tosin tämä on myös hyvä. Olenpahan läsnä, kun en voi olla kännykän kanssa. Tämä sama toimii myös kuulokkeiden kanssa. Ne häviävät noin minuutissa pöydältäni, kun teini on saapunut.

Kaikki on vähän hyrskynmyrskyn tämän teinin kanssa, mutta tämä kertoo elämästä ja siitä, että hän on jälleen luonani.

Lue MormuskaMutsin valloittava teksti Miksi teineistä on vain pakko tykätä <3

Teini tuli taloon ja äiti tykkää.

Terveisin, Etä-äiti

Facebook || Instagram || Twitter

Kommentit (2)

Mie vaan
1/2 | 

Kommenttini ei nyt varsinaisesti liity tähän juttuun, mutta pakko kommentoida nyt sen verran, että mielestäni olet onnistunut loistavasti etä-äitinä luomaan esimerkilliset välit teiniisi. Väittäisin, että vietät enemmän aikaa teinisi kanssa kuin keskiverto vanhemmat, jotka asuvat teininsä kanssa. Siis oikeasti viettävät aikaa olemalla läsnä. Käyvät leffassa tai syömässä tai muuta. Usein teinit menevät menojaan kavereidensa kanssa (niinkuin varmasti sinunkin teinisi) mutta kuinka moni teini ehdottaa omille vanhemmilleen leffaan tai syömään menoa. Tuskin kovin moni (vaikka ehkä haluaisikin) onhan se nyt tosi noloa viettää aikaa vanhempiensa kanssa. Joten pisteet kotiin Helka ❤️

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoittaja: Helka Belt

Etä-äitiys on vähän puhuttu aihe edelleen. Miltä etä-äitiys TUNTUU oikeasti? Millaista on olla eroperheen ja kahden pojan äiti, joilla on eri isä?

Tämä blogi vastaa näihin kysymyksiin. Käsittelen aiheita eroperhe- ja uusperhe-elämän haasteista, etä-äitiydestä, vuoroviikkoäitiydestä sekä elämäni tapahtumista, jotka ovat johtaneet etä-äitiyteeni.

 

etaaiti@gmail.com

Facebook

Instagram

Twitter

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Syyskuu
Huhtikuu
Tammikuu
2017
Sisältö jatkuu mainoksen alla