Kosketuksen kaipuu. Himo. Halu. 

Halu tuntuu iholla, se polttaa. Sisuskaluihin sattuu. Kaipaa niin paljon. Jotain. Ei osaa ihan sanoa mitä, mutta jotain.

Iho kaipaa toisen ihon kosketusta. Hentoa sipaisua, rajua otetta. Huulia huulilla, huulia joka paikassa. Maistamassa elämän nälkää.

"Olet kaunis, olet ihana, olet upea, olet nauravainen, kuka sinua ei haluaisi, saat kenet vain."

Sanat kaikuvat tyhjässä tilassa. Sanat ovat turhia, kun on yksin. Yksin huoneessa, katsellen kattoa. Katto katsoo takaisin. Se näkee tuon kaipauksen. Se kaipaus leijuu ilmassa väkevänä.

Kaipaa. Ihminen kaipaa toista ihmistä. Kaunista, rujoa, rajua tai epävalmista. Mutta ihmistä. Ihminen osaa koskettaa. Aikuinen ihminen, kun pikkuinen lapsi-ihminen jo nukkuu. Kaksi aikuista, kosketus. Äiti makaa sängyllään. Kyynel valuu pitkin poskea, poskelta se tipahtaa lakanalle. Siitä se kuivuu pois. Mutta halu ja kaipaus eivät kuivu.

Se kasvaa ja kasvaa. Hento sormen sipaisu saa värähtämään. Mutta se on vain oma kaipaava kosketus.

Suudelma huulilla, kädet kaulalla, käsivarret ympärillä, vaativina ja hellinä. Toisen ihmisen hengitys, joka kertoo: olet haluttu, olet kaunis. Kaipaus kuulla nuo sanat. Kosketuksen kaipaus.

Silmät suljettuina, valot sammutettuina. Mieli juoksee kohti tuota taivasta, joka on vain kuvitelmaa, kaunista kuvitelmaa. Kaunis kuva, voisiko se toteutua. Kävelet niityllä, aurinko paistaa, toisen katse. Katseessa paistaa hymy. Juokset kohti. Halaus, kädet ympärillä lupaavat tulevasta. Kauniista ja kiihkeästä. Hymyilet takaisin.

Muistot ja toiveet sulautuvat keskenään. Sinulla on ollut paljon. Sinulla voi olla vielä paljon.

Kosketuksen kaipaus.

Nukahdat. Kyynel on kuivunut lakanalle.

********************************

Facebook-sivuni

 

Rakkaudesta Sanottu kirjoittaa kosketuksesta: "Kosketus. Tapa, jonka avulla voimme tervehtiä, onnitella ja lohduttaa, rakastaa, myötäelää tai rohkaista. Koskettamalla toista viestimme itsestämme sanoja enemmän." Kosketus on jotain, jota ihminen tarvitsee. Lue koko teksti täältä: Kosketuksen voima

 

Kuvituskuva:Pixabay

 

 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoittaja: Helka Belt

Etä-äitiys on vähän puhuttu aihe edelleen. Miltä etä-äitiys TUNTUU oikeasti? Millaista on olla eroperheen ja kahden pojan äiti, joilla on eri isä?

Tämä blogi vastaa näihin kysymyksiin. Käsittelen aiheita eroperhe- ja uusperhe-elämän haasteista, etä-äitiydestä, vuoroviikkoäitiydestä sekä elämäni tapahtumista, jotka ovat johtaneet etä-äitiyteeni.

 

etaaiti@gmail.com

Facebook

Instagram

Twitter

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Syyskuu
Huhtikuu
Tammikuu
2017
Sisältö jatkuu mainoksen alla