Veljekset tulevat hyvin toimeen.

Kun toinen on etä- ja toinen vuoroviikkolapsi, ei ole niin sanottua, että sisarukset näkisivät toisiaan kovin usein. Siksi kun he näkevät, ovat ne tilanteet ihania ja tärkeitä.

Varsinkin nuorempi on ikävöinyt välillä kovastikin veljeään. Siksi on sydäntälämmittävää, että tällä viikolla poikkeuksellisesti jo KAKSI ILTAA on mennyt niin, että molemmat lapset ovat luonani. Tällainen tapahtuu melko harvoin: teini käy verrattain vähän luonani ja nyt ei ole edes nuoremman äitiviikko. Joten nämä kaksi iltaa ovat arvokkaita ihan meille jokaiselle.

Lapsi voi ikävöidä kovasti omaa sisarustaan, jota näkee harvoin.

Meidänkaltaisissa perheissä, joissa sisaruspuolet eivät asu samassa osoitteessa ja ovat osan aikaa tahoillaan myös toisen vanhempansa luona, voi muodostua tilanteita, jolloin he näkevät harvakseltaan. Lapsi voi ikävöidä kovasti omaa sisarustaan, jota näkee harvoin.

Eipä näitä kuvia katsoessa paljoa tarvitse miettiä, nauttivatko pojat toistensa seurasta. Sunnuntaina taisin ihan vallan itkeä, kun näin heidät yhdessä. Instagram-storyni tuosta päivästä on edelleen nähtävillä. Halusin sen tallentaa kohokohtiin, koska päivä tuntui erityiselle ja tärkeälle. Mukana on myös harvinaista yhteisvideota pojistani.

Tällaiset pienet, tärkeät hetket, jotka voivat kuulostaa mitättömille muiden korviin, ovat meidän perheellemme elintärkeitä. Kunpa näitä tulisi jatkossa enemmänkin.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Helka Belt (@etaaiti) jakama julkaisu

Terveisin, Helka

Facebookiin

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Varmaan tiedätkin, ettei viime sunnuntai ja tämä torstai ole samaa viikkoa. Pisti vain noista videoistasi moinen silmään.

Etä-äiti
Liittynyt10.5.2017

No niin jos tarkkoja ollaan, kyllä näin, itselle vaan viikot menevät päässä sunnuntaista lauantaihin, kun sunnuntaina tulee vuoroviikkolapsi aina luokseni. Pidän siis oudosti sunnuntaita viikon ensimmäisenä päivänä. Jos tällä on iso merkitys jollekin kuulla tämä selitys. Siksi tuo lapsus pääsikin tekstiini ja en sitä korjaakaan.

Terveisin, Etä-äiti

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoittaja: Helka Belt

Etä-äitiys on vähän puhuttu aihe edelleen. Miltä etä-äitiys TUNTUU oikeasti? Millaista on olla eroperheen ja kahden pojan äiti, joilla on eri isä?

Tämä blogi vastaa näihin kysymyksiin. Käsittelen aiheita eroperhe- ja uusperhe-elämän haasteista, etä-äitiydestä, vuoroviikkoäitiydestä sekä elämäni tapahtumista, jotka ovat johtaneet etä-äitiyteeni.

 

etaaiti@gmail.com

Facebook

Instagram

Twitter

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Syyskuu
Huhtikuu
Tammikuu
2017
Sisältö jatkuu mainoksen alla