Iik! Ihanaa! Olen kirjoittanut minun etä-äitiys- blogiani nyt kuukauden päivät, itseasiassa tasan tarkkaan kuukauden. Ja nyt voin onnellisena ja ylpeänä sanoa: olen päässyt kirjoittamaan tänne, Vauva- ja Meidän Perhe- lehtien blogiyhteisöön.

Alkuperäisen blogini löydät täältä.

Uusille lukijoilleni, täältä löytyy minun ja blogini esittely.

Olen myös siirtänyt kaikki vanhat kirjoitukseni tänne Vauva-sivustolle, joten blogikirjoituksiani löytyy samalta päivältä useita, mutta todellisuudessa niitä olen kirjoitellut jo kuukauden ajan. Käythän tutustumassa jo vanhempiinkin kirjoituksiini.

Toivon kovasti, että tykkäät blogistani ja seuraat kirjoitteluani.  Facebook-sivuillani jaan niin blogikirjoitukseni kuin myös valokuvia ja pienempiä tekstipätkiä.

Blogini kertoo pääasiassa etä-äitiydestä ja kaikesta siihen liittyvästä, toki myös vanhemmuudesta, äitiydestä, lapsista ja naisen elämästä kaikissa eri väreissään ihan muutoinkin. Tästä lisää, miksi minusta tuli etä-äiti. Aihe vaatii vielä paljon enemmän kirjoittamista ja esilletuomista ja tabuuden purkamista. Ihan tavallisia ihmisiä ja äitejä me etä-äiditkin olemme!

Tervetuloa seuraamaan blogiani ja vanhoille lukijoilleni, ihanaa että olette olleet mukanani jo kuukauden ja tervetuloa tännekin lukemaan! Ihan sama kirjoittaja täällä siis jatkaa!

Iloisin terveisin, Etä-äiti

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoittaja: Helka Belt

Etä-äitiys on vähän puhuttu aihe edelleen. Miltä etä-äitiys TUNTUU oikeasti? Millaista on olla eroperheen ja kahden pojan äiti, joilla on eri isä?

Tämä blogi vastaa näihin kysymyksiin. Käsittelen aiheita eroperhe- ja uusperhe-elämän haasteista, etä-äitiydestä, vuoroviikkoäitiydestä sekä elämäni tapahtumista, jotka ovat johtaneet etä-äitiyteeni.

 

etaaiti@gmail.com

Facebook

Instagram

Twitter

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Syyskuu
Huhtikuu
Tammikuu
2017
Sisältö jatkuu mainoksen alla