Pieni varastettu oma hetki kahvikupposen ja blogin äärellä.

Taapero nukkuu. Teini pelaa. Lapset ovat uupuneita mutta onnellisen oloisia kyllä. 

Aamupäivämme oli ihana. Kävimme Espoon Leppävaaran Angry Birds- puistossa. Sain idean vierailla tuossa puistossa blogiyhteisömme ihanalta bloggaajalta Lastut lastenkulttuuriblogilta.  Puisto on ilmainen, lähellä ja lapsia kiinnostava lomamatkailukohde ihan kotinurkkamme takana. Odotin malttamattomana, että loma alkaa. Ja ensimmäisenä sateettomana päivänä sinne me riensimme.

Pojat eivät halunneet minua juuri puiston temmellykseen mukaan. Veljeksetkin taitavat nauttia yhteisestä lomastaan täysin siemauksin. Istuin penkillä auringossa termospullo ja kännykkä kädessä. En kylläkään somettanut vaan yritin ikuistaa joka ikisen hetken kameraani. Koska tulee hetki, kun pojat ovat taas isillään. Ja äidillä ikävä. Haluan ikuistaa jokaisen suloisen, kauniin, rakkaan, ihanan, lämpimän, tuoksuisen ja rakkaudentäyteisen hetken mieleeni ja sydämeeni. Nämä ovat etä-äidin elämän kultaisia hetkiä.

Elän elämäni kesää. Poikani ovat luonani. Olen onnellinen.

Iloisin terveisin kahvikupposen äärestä, Etä-äiti

Seuraathan jo facebook-sivujani?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoittaja: Helka Belt

Etä-äitiys on vähän puhuttu aihe edelleen. Miltä etä-äitiys TUNTUU oikeasti? Millaista on olla eroperheen ja kahden pojan äiti, joilla on eri isä?

Tämä blogi vastaa näihin kysymyksiin. Käsittelen aiheita eroperhe- ja uusperhe-elämän haasteista, etä-äitiydestä, vuoroviikkoäitiydestä sekä elämäni tapahtumista, jotka ovat johtaneet etä-äitiyteeni.

 

etaaiti@gmail.com

Facebook

Instagram

Twitter

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Syyskuu
Huhtikuu
Tammikuu
2017
Sisältö jatkuu mainoksen alla