Ehkä oletkin jo huomannut, että blogini ulkonäkö on uudistunut.

Minusta on otettu upeita uusia kuvia. Terhi-Anneli Bech eli blogistimme Jyllannin suomineito oli käymässä viime viikonloppuna Suomessa ja vietimme ihanan lauantaipäivän etäpoikani ja Terhin sekä Terhin taaperon kanssa ottaen kuvia blogiani varten. 

Tulokset ovat nyt nähtävissä blogissani. 

Eivätkö olekin upeita?

 

Uusi profiilikuvani.
 

Uusi bannerikuvani. Kuvassa minä etäpoikani kanssa.
 

Blogini muuttaa, mutta minne? 

Blogini uudistui ja kuvat otettiin, koska sunnuntaista eli lokakuusta lähtien Etä-äiti- blogi muuttaa.

Mutta minne minä nyt lähden? Vauvan blogiyhteisö on ollut toukokuusta 2017 asti kotini, turvapaikkani, kannustuksen ja auttamisen paikka. Olen saanut ihania ystäviä ja ideoita teksteihini. Miksi lähden pois?

Ei hätää. En lähde nimittäin kovin kauas. Siirryn ihan turvallisesti vain naapuriin,  Vauvan bloggariksi. Eli ihanien Samin eli Havaintoja parisuhteesta- bloggarin ja Marjan eli Puhu muru- bloggarin seuraksi. Kehotan tutustumaan heidänkin blogeihin, olen nimittäin aika upeassa seurassa heidän kanssaan.

Mitä tämä tarkoittaa sinulle lukijani? Sitä, että jatkan ihan tavalliseen malliin kirjoittamistani, nyt vain entistä innokkaammin, motivoituneemmin ja aivan superinnoissani. Olen onnellinen, että Etä-äiti- blogi on ollut luettu ja sillä on lukijoita, koska tästä aiheesta haluan yhä edelleen kirjoittaa ja puhua.

Joten tervetuloa edelleen lukemaan blogiani ja tervetuloa myös uudet lukijani.

Tehdään tästä matkasta yhdessä entistä upeampi.

Kuvia tulossa vielä lisää blogiini. Ne ovat aivan upeita.

 

Terveisin:

Bannerikuvan suunnittelu ja toteutus: T-ABech ja Peter Bech.

Seuraathan jo facebook-sivujani?

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoittaja: Helka Belt

Etä-äitiys on vähän puhuttu aihe edelleen. Miltä etä-äitiys TUNTUU oikeasti? Millaista on olla eroperheen ja kahden pojan äiti, joilla on eri isä?

Tämä blogi vastaa näihin kysymyksiin. Käsittelen aiheita eroperhe- ja uusperhe-elämän haasteista, etä-äitiydestä, vuoroviikkoäitiydestä sekä elämäni tapahtumista, jotka ovat johtaneet etä-äitiyteeni.

 

etaaiti@gmail.com

Facebook

Instagram

Twitter

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Syyskuu
Huhtikuu
Tammikuu
2017
Sisältö jatkuu mainoksen alla