Kuva: Meri Björn

Kun elämä heittää eteeni hyvää tai huonoa, tapani käsitellä on kirjoittaa ne ylös, näkyville. Sanat tuovat helpotusta, huojennusta ja apua.

Kirjoittaa ruudun takana yksin tekstejä, julkaista ne, eikä nähdä, miten ihmiset niitä lukevat ja niihin reagoivat, vai lukeeko ylipäänsä kukaan tekstejä.

Joskus voi tuntua tai monet voivat luulla, että blogin kirjoittaminen on yksinäistä hommaa. Kirjoittaa ruudun takana yksin tekstejä, julkaista ne, eikä nähdä, miten ihmiset niitä lukevat ja niihin reagoivat, vai lukeeko ylipäänsä kukaan tekstejä.

Mutta olen huomannut, etten olekaan yksin. Tämä ei ole yksinäistä puuhaa. Tämä on yhteisöllisyyttä parhaimmillaan ja itselleni äärimmäisen tärkeä apumuoto ja elämänhallinnan tapa.

Kun kirjoitin viimeisimmän tekstini elämääni kohdanneesta rakkaussurusta, tapahtui jotain, joka kosketti minua ihan valtavasti. Sain teiltä lukijoilta kymmeniä viestejä ja kommentteja tekstini jälkeen. Sain lohduttavia sanoja, tsemppiviestejä, teidän omia kokemuksianne rakkaudesta ja virtuaalisia voimahaleja. Se lämmitti enemmän kuin osaan sanoakaan.

Olen kuullut elämäntarinoita, iloja, suruja, rakkauksista, vihasta, ilosta, olen tutustunut ihaniin ihmisiin, lukenut tuhansia viestejä, iloinnut ja surrut lukijoiden kanssa yhdessä ja te minun kanssani.

Kuka sanoo, että bloggaaminen on yksinäisen ihmisen hommaa? Olen saanut ystäviä ja tukijoita tämän kautta paljon. Olen kuullut elämäntarinoita, iloja, suruja, rakkauksista, vihasta, ilosta, olen tutustunut ihaniin ihmisiin, lukenut tuhansia viestejä, iloinnut ja surrut lukijoiden kanssa yhdessä ja te minun kanssani.

Siksi haluan sanoa kiitos teille kaikille lukijoilleni.

Sydän täynnä kiitollisuutta. Lämmintä joulunodotusta teille.

Terveisin, Etä-äiti

Facebook || Instagram || Twitter

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoittaja: Helka Belt

Etä-äitiys on vähän puhuttu aihe edelleen. Miltä etä-äitiys TUNTUU oikeasti? Millaista on olla eroperheen ja kahden pojan äiti, joilla on eri isä?

Tämä blogi vastaa näihin kysymyksiin. Käsittelen aiheita eroperhe- ja uusperhe-elämän haasteista, etä-äitiydestä, vuoroviikkoäitiydestä sekä elämäni tapahtumista, jotka ovat johtaneet etä-äitiyteeni.

 

etaaiti@gmail.com

Facebook

Instagram

Twitter

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Syyskuu
Huhtikuu
Tammikuu
2017
Sisältö jatkuu mainoksen alla