Kirjoitukset avainsanalla kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö
Lapsellinen ero -kirjani julkaistaan torstaina 4.10. Kuva: Koti-Iskä88

Kaupallinen yhteistyö Kustannusosakeyhtiö Kosmoksen kanssa

Hurjaa! Kirjani julkaistaan tämän viikon torstaina. Sain itse tutustua siihen jo viime viikolla, kun kohtasin sen ensi kertaa Kustannusosakeyhtiö Kosmoksen tiloissa. Kun näin kirjani, tiesin, että tässä se on. Yksi unelmani on toteutunut. 

Kirja on tarkoitettu ennen kaikkea vertaistueksi eroaville, eronneille tai eroa harkitseville ja se tarjoaa myös ajankohtaista tietoa lapsen huoltoon ja asumiseen liittyviin asioihin. Tärkeintä roolia kirjassa esittävät ne äidit ja isät, jotka antoivat tarinansa kirjaani. 

Tärkeintä roolia kirjassa esittävät ne äidit ja isät, jotka antoivat tarinansa kirjaani. 

Fiilikseni ovat aivan huimat, onhan tämä ensimmäinen kirjani. Odotan kovasti sen kauppoihin pääsyä ja lukijoiden ensimmäisiä reaktioita. Ennen kuin kirja saavuttaa kaupan hyllyt, voit nyt jo lukea lisää kirjastani kertovia artikkeleja ja tekstiotteita siitä näistä linkeistä:

Vauva.fin bloggaaja Helka Belt julkaisee ensimmäisen kirjansa
Kenestä tulee lähivanhempi? Lapsellinen ero -kirjan kirjoittaja Helka Belt antaa neuvoo, mitä pitää ottaa huomioon
Lue tekstinäytteitä kirjastani

Arvonta!

Laitan nyt yhden kirjan arvontaan täällä blogini puolella! Kommentoi blogiini, miksi haluaisit lukea kirjani. Jätä myös sähköpostiosoitteesi, se ei näy muille lukijoille. Näin voin ottaa sinuun yhteyttä, jos arpaonni suosii juuri sinua.

Arvonnan suoritan kirjan julkaisupäivänä torstaina 4.10. kello 12. 

Oikein paljon onnea arvontaan ja kerrothan sitten, mitä pidät kirjastani!

Kirjan on jo myös tilattavissa nettikaupasta, katso lisää täältä.

Iloisin terveisin, Etä-äiti

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (38)

Vierailija
1/38 | 

Kelpais kyllä! Oon lukenut blogiasi ja ig:tä. Ja hyviä vinkkejä erovanhemmuuteen saanut. Mulla vaan tekee tosi tiukkaa nyt ja voinen ostaa kirjasi vasta verinpalautuksilla. Vaikuttaa kyllä tosi kiinnostavalta ja tunteita herättävältä kirjalta.

Sarppajevo
2/38 | 

Itse eroperheen lapsena olisi mielenkiintoista lukea asioita vanhemman näkökulmasta!

Manta88
3/38 | 

Haluaisin lukea kirjan, koska ympärilläni on muutamia ystäviä ja sukulaisia joilla on ollut lapsellinen ero. Ja itsekin olen ollut eron partaalla jo pitkään, vielä ei olla miehen kanssa saatu puhuttua asioita selviksi, että yritetäänkö pelastaa vai ei.

kaali
4/38 | 

Haluaisin lukea ja saada jotakin järkeä kaikkiin niihin lapsellisiin eroihin, joita olen useammasta roolista katsellut - moninkertaisena erolapsena, eronneena vanhempana, läheisten auttajana, erolapsista huolehtijana. Rahaa kirjan ostoon tuskin ihan heti on.

Vierailija
5/38 | 

Haluaisin lukea kirjasi, koska elän itse haastavaa uusperhearkea, jos saisin vinkkejä elämääni siitä.

SSandra
6/38 | 

Haluaisin lukea kirjan koska olen itse kokenut lapsellisen eron kolme vuotta sitten ja arjen eläminen lapsilla kahdessa kodissa ja oma elämä lasten kanssa ja ilman lapsia hakee edelleen vähän uomiaan.

Vierailija
8/38 | 

Haluaisin lukea koska olen etä kahdelle lapselleni ja vertaistuki olisi paikallaan

Leila
10/38 | 

Olen kahden lapsen etä-äiti, joten tämä aihe koskettaa kovin. Olisi kiva lukea kirjasi jo ihan mielenkiinnosta, eikä vertaistuki ole myöskään pahitteeksi.

Miiu
11/38 | 

Tämän kirjan haluaisin antaa ihanalle ystävälleni voimaa antavaksi luettavaksi ❤️

6tytönäiti
12/38 | 

Kuulostaa hyvältä kirjalta ja blogisi perusteella sulla on taito kirjoittaa. Uskon että olisi mukava lukukokemus.

MirKa
13/38 | 

Erosin 3-vuotiaan poikani isän kanssa tämän vuoden pääsiäisenä. Pääosin elämä on nyt hyvää, mutta aina tuo lapsen etu mietityttää. Parhaamme ollaan exän kanssa tehty, että lapsi on aina etusijalla, mutta silti tuo kirja ja sen neuvot kiinnostaisivat. Takaraivossa aina kalvaa pieni ahdistus siitä, ettemme pystyneet tarjoamaan ydinperhettä pojallemme. Tähänkin asiaan kaipaisin uutta näkökulmaa ja hyksyntää.

Kirppu77
14/38 | 

Juuri eroa käyn läpi ja olisi kiva lukea kirjasi jos saisin siitä voimia jaksamiseen.

Vierailija
15/38 | 

Haluaisin lukea kirjasi, koska tapaan työssäni päivittäin eronneita, eroa harkitsevia sekä olosuhteiden pakosta eroavia pareja. Kohtaan myös näiden perheiden lapsia. Koen hyödylliseksi kirjasi lukemisen, sillä toivon sen tuovan ymmärrystä itselleni erilaisien erotilanteiden kohtaamiseen.

Kaesu
17/38 | 

Hei, itse olen nyt vuoden päevät ollut etä-äetinä. Todella rankka vuosi takana, kaekki taestelut lapsen isän kanssa, jotka ei näötö loppuvan ikinä 😪
Paljon onnea sinulle kirjasta ja on tosi mahtavaa seorata ja lukea sinun juttuja ❤

Min
18/38 | 

Mulla on ollut niin kovin lapsellinen ero, että blogini kolahtaa tunteisiin, mutta antaa myös voimaa. Kiitos!! Uskonpa, että kirja vaikuttaisi samoin ja saisin vertaistukea senkin kautta. Myös ystävä pääsisi lukemaan.

Ajankohtainen
19/38 | 

Valitettavasti ajankohtainen asia. Toivottavasti (kannen tutista huolimatta) tässä käsitellään myös teini - ikäisten kanssa eteen nousevia haasteita.

Vierailija
20/38 | 

Lukisin kirjan ja laittaisin sen sitten kiertoon niin että mahdollisimman moni saisi sen lukea. Luultavasti ostaisin itselle oman sitten lisäksi, luulen että on kirja jota voi lukea moneen kertaan.

Vierailija
21/38 | 

Kirja kiinnostais ihan hirveesti. Kaksi kertaa eronnut ja jäänyt yksin lasten kanssa. Tämä olisi mielenkiintoonen lukea ja katsoa löytyykö samoja fiiliksiä!

Leena13
22/38 | 

Olen itsekin etääiti ja todella kiinnostaisi lukea muiden samassa tilanteessa olevien kokemuksia ja ajatuksia etävanhempana olemisesta. Aiheesta ei ole paljoa kirjoitettu, hienoa että tartuit tähän aiheeseen :)

Etä-äiti
Liittynyt10.5.2017

Hei Leena13 <3 sinä voitit arvonnan. Onnea paljon! Laitan sinulle kohta viestiä. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

Terveisin, Etä-äiti

Susannak
23/38 | 

Kirja vaikuttaa mielenkiintoiselta. Lisäksi olen pitkästä aikaa löytänyt lukemisen ilon, niin olisi kiva saada uutta luettavaa. Onnea kirjasta! :)

Vierailija
24/38 | 

Haluaisin lukea kirjan, koska painin tällä hetkellä vaikean päätöksen kanssa: lähteäkkö vai jäädä, kun mies jäi rysän päältä kiinni pettämisestä, ja meillä pienet lapset.

Vierailija
26/38 | 

Vastikää eronneena ja karanneena uuteen parisuhteeseen ja vauva-arkeen niin kokisin hyötyväni vertaistuesta ja samastuttavista kokemuksista.
Meillä lapset asuu 50/50 jaolla ja se ei ole ollut ihan niin auvoa kuin vois ajatella. Nyt vuosi erosta ja pinnalle nousee kysymyksiä; kuka tukee isää lasten kasvatuksessa,mitä on käytännössä jaettu vanhemmuus. Kuka on todellisuudessa vastuussa 24/7 lapsista jne...

Vierailija
27/38 | 

Itse juuri eronneena, etä-äitinä haluaisin lukea kirjasi ja saada kenties uusia näkökulmia asioihin.

Vierailija
31/38 | 

Erosta hirveän kauan jo mutta tunteet muistan yhä. Omat lapset ovat kaikki jo aikuisia. Toivon omilleni erilaista tulevaisuutta.

Äitipuolitoista
32/38 | 

Haluan lukea kirjan, koska olen niin monesti sinun kanssasi samaa mieltä lasten asioiden hoidosta, elän samaa elämänvaihetta (vuoroviikkovanhemmuus) ja arvostan huimasti työtäsi paremman erovanhemmuuden ja äitimyytin järkeistämisen eteen!

Vierailija
33/38 | 

Kahden pojan etä-äitinä ja narsisti miehestä eroneena tahtoisin kirjan lukea.

Pph ja äiti
34/38 | 

Olen itsekin eronnut ja työskentelen perhepäivähoitajana, joten työssänikin ajoittain olen tukena eroperheille. Lukisin kirjan erittäin mielelläni.

Vierailija
36/38 | 

Haluaisin saada kirjasi, koska minulla on hyvin vaikea erokokemus jo kuuden vuoden takaa eikä vieläkin helpota!

Vierailija
37/38 | 

Haluan lukea muiden hyviä kokemuksia. Oma ero nyt ei kuitenkaan mennytkään niin hyvin kuin aluksi vaikutti. Luulen että tässä kirjassa on myös annos huumoria😀 ja että ahmin tämän muutamassa illassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kaupallinen yhteistyö
Kuva: Kustannusosakeyhtiö Kosmos

Kaupallinen yhteistyö Kustannusosakeyhtiö Kosmoksen kanssa

Esikoisteokseni "Lapsellinen ero" julkaistaan torstaina 4.10.2018. Takakannen esittely kuuluu näin:

Kun lapsiperhe eroaa, parisuhde päättyy, mutta vanhemmuus jatkuu. Kuinka järjestää lapsen elämä uudessa tilanteessa? Yksinhuoltajuus, viikko-viikkojärjestelmä, viikonloppuvanhemmuus? Helka Belt on koonnut Lapsellinen ero -kirjaan 20 erilaisen perheen tarinat, jotka vaihtelevat aina onnistuneesta uusperheestä ulkomaiseen lapsikaappaukseen. Haastatteluissa nousevat esiin erotilanteiden ikävät puolet, kuten raastavat oikeudenkäynnit ja vieraannuttaminen mutta myös mahdollisuudet kuten toimiva etävanhemmuus. Kirja tarjoaa runsaasti tietoa huoltajuusjärjestelyistä mutta myös vertaistukea ja lohtua. 
Helka Belt pitää suosittua Etä-äiti-blogia, jossa hän kirjoittaa vanhemmuudesta monesta näkökulmasta. Hänellä on kaksi lasta, jotka ovat molemmat erolapsia eri liitoista. Toiselle hän on etä-äiti.

Muutamia sneakpeakeja kirjastani

Haluan esitellä teille nyt muutaman tekstipätkän kirjastani. Olisi ihana kuulla, mitä mieltä olet; laita vaikka kommenttiosioon palautetta.

  • Se ihmisten joukko, joita ero koskettaa tai on koskettanut, on valtava. Aloin kuunnella toisten ajatuksia ja erotarinoita; tarinoita elämästä, ilosta, päätöksistä, ahdistuksesta, murheesta, raivosta ja toiveista. Halusin kertoa nuo tarinat myös muille ja sanoa: katsokaa, me emme ole yksin --- Ja tässä ne nyt ovat; tarinat lapsellisista eroista. 
  • Erosta ei koskaan kannata päättää heppoisin perustein, muttei suhteeseen väkisinkään pidä jäädä, ei edes lasten takia. Tässä ollaan kun kerran luvattiin ei ehkä kuitenkaan ole se paras ajattelumalli, jonka päälle rakentaa loppuelämäänsä. 

  • Jos vanhempien ero on asia, josta ei saa puhua, muuttuu se lapsen mielessä joksikin kielletyksi. Tästä on lyhyt matka siihen, että lapsi syyttää itseään vanhempiensa erosta. Erosta on tullut vahingollinen mörkö, josta ei pääse eroon. Valitettavan usein se jää asumaan mieleen aikuisikään asti ja nousee sieltä aika ajoin esiin kummittelemaan.

  • "Hovioikeuden päätös tuli. Ulkona oli vihreää, kesä oli tulossa. Hänen pienempi lapsensa leikki vieressä omia leikkejään. Elinan kädet olivat hikiset, kun hän kuunteli asianajajan sanoja, jotka tuntuivat syöpyvän puhelimen läpi Elinan korvaan: Olosuhteet huomioon ottaen isällä on paremmat mahdollisuudet hoitaa lapsia ja turvata arki. Isällä on työpaikka ja omistusasunto, äidillä vuokra-asunto, masennustausta ja uusi lapsi tulossa. Ei oikeutta valittaa korkeimpaan oikeuteen. Päätös astuu voimaan kuukauden päästä."

  • "Eräänä iltana mies oli käymässä Heidin ja vauvan luona. Hänen humalatilansa oli vahva, ja hän yritti lyödä ja huitoa Heidiä. Heidi oli ketterämpi kuin humalainen mies ja pystyi väistämään iskut. Heidin mieleen nousi raskausaikana tapahtunut pahoinpitely, ja hän alkoi tosissaan pelätä itsensä ja lapsen puolesta. Mies voisi tehdä vauvalle mitä vain. Heidi piti lasta tiukasti sylissään ja yritti saada miehen lähtemään, mutta tuloksetta."

  • "Tapaamiset eivät kuitenkaan alkaneet sujua niin kuin oli sovittu. Kun lapsien oli tarkoitus tulla Paulan luokse, ei esikoinen ollutkaan mukana. Hannu sanoi Paulalle, ettei lapsi aikonut tulla Paulan luokse. Muuta selitystä Paula ei pitkään aikaan saanut ja häntä alkoi pelottaa. Lapsi ei enää vastannut puheluihin eikä viesteihin."

Ennakkotilaa kirjani, tämän viikon ajan -15%:n alennus

Nyt olen saanut tilaisuuden tarjota teille lukijoilleni alennuksen, kun ennakkotilaat kirjani tämän viikon aikana. Tarjous on voimassa 17.-23.9. ja sen saa koodilla "LAPSELLINENERO". Postikulut ovat ilmaiset! Kirjan pääsee ennakkotilaamaan tästä linkistä.

Kirja toimitetaan heti, kun se saapuu painosta eli pääset siihen käsiksi ensimmäisten joukossa! 

Arvostekappale- ja haastattelupyynnöt Heini Salmiselle heini.salminen@kosmoskirjat.fi

Innokkain terveisin, Etä-äiti

Facebook || Instagram || Twitter

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallisessa yhteistyössä: MayBeauty

Loma ja kesä meni, ja minulla nuo olivat melko haastavia; molemmat. Lisäksi eroni jälkeen tuntui, että on pakko panostaa jälleen itseeni. Siksi olin ihan äärimmäisen iloinen, kun pääsin kokeilemaan MayBeautyn tuotteita. Kuin tilauksesta, tätä minä kaipasin. Vielä iloisemmaksi tulin, kun etäpoikani lähti mukaan ja kokeili tuotetta kanssani. Hän myös kuvasi minua tätä tekstiä varten.

Paketin mukana tulee myös pehmeä pensseli, jolla naamio levitetään.

Saimmekin oikein hemmotteluillan meille molemmille.

Sain vaikean kesän jälkeen ihanan hemmotteluhetken teinini kanssa. Tätä minä tarvitsin.

Naamion levittämiseen on varattu pensseli ja itse tuote on ennen kasvoille levittämistä mustaa, juoksevaa ainetta. Vähän epäilytti, mahtaako se kuivua iholle, kuten paketissa luvattiin. Naamion sanotaan poistavan kuollutta ihosolukkoa, mustapäitä sekä ylimääräistä öljyisyyttä. Jos se tekisi tuon, olisi se helteisen ja raskaan kesän jälkeen juuri sitä, mitä tarvitsin. Kasvojeni iho tuntuu epäpuhtaalta, koska en ole panostanut itseeni ja helle lisäsi mustapäitä ja ihon kuivuutta.

  • Naamio sisältää: Pääaineosa syvänmeren muta. Muut ainesosat Aqua, Polyvinol Alcohol, Alcohol Denat, Glycerin, Algin, Sea Silt, Carbomer, Triethanolamine, Dipotassium Glycyrrhizate, Titanium Dioxide, Phenoxyethanol, Allantoin, Camellia Sinensis Leaf extract.

Tässä kohtaa myös poikani innostui tuotteesta ja hänkin kokeili sitä. Kuvamateriaalia en saanut hänestä kuitenkaan ottaa (yllätys!) Levitin naamion pensselillä iholleni. Hieman epäilytti, tuleeko tästä yhtään mitään, mutta jatkoin kuitenkin. Pensseli on todella pehmeä, ja tuntuu kivalle iholla. Musta neste tuoksuu hyvälle ja raikkaalle, mikä lisää hoidon miellyttävyyttä.

Tässä vaiheessa vähän epäilytti, tuleekohan tästä mitään.

Koko naamion levittämiseen meni noin 10 minuuttia. Tämän jälkeen sitä tuli pitää kasvoilla noin 40 minuuttia. Istuimme poikani kanssa mustat naamiot kasvoillamme ja ihmettelimme, näytämmekö enää ikinä omilta itseiltämme.

  • Varoitus: perheen pienin voi pelästyä sinua, kun olet naamio kasvoillasi!

Naamio kuivui hyvin ja loppuvaiheessa kasvojen ihoa alkoi vähän kiristääkin. Tämä kuitenkin tarkoitti sitä, että naamio oli kuivumassa iholle, kuten oli luvattukin.

Jännittyneinä siirryimme peilin eteen irrottamaan naamiota. Yllätyin positiivisesti, kun se lähti irti todella hyvin. Naamion irrottaminen nippailee hieman kasvojen ihoa, muttei satu.

Naamio irtosi helposti kuivumisen jälkeen.

Huomasin naamiohoidon vaikutuksen välittömästi. Iho kihelmöi ihanasti ja tuntui pehmeälle. Olin todella positiivisesti yllättänyt lopputuloksesta, koska en uskonut sen vaikuttavan niin nopeasti – heti ensimmäisellä kerralla. Tunne iholla säilyi pitkään ja iho hehkui hoidon jälkeen, kuten kuvista näkyykin selvästi.

Naamion vaikutus tuntui ja näkyi välittömästi. Iho hehkui.

Epämiellyttävämpää, mutta valaisevaa, oli nähdä käytetyn naamion sisäpuoli. Se oli täynnä mustapäitä ja epäpuhtauksia.

Epämiellyttävämpää, mutta valaisevaa, oli nähdä käytetyn naamion sisäpuoli. Se oli täynnä mustapäitä ja epäpuhtauksia. Joten lopputulos oli selvä: se todella puhdisti ihoani. Tuollaista näkyä en ole aiemmin nähnyt. Uskottava se oli – naamio puhdisti ihoa todella tehokkaasti.

Epäpuhtaudet näkyvät selvästi naamion sisäpinnalla.

Mielelläni kuulen myös sinun kokemuksiasi tästä tuotteesta, jos olet sitä kokeillut tai kokeilet tämän jälkeen. Aion jatkaa naamion käyttöä ja kokeilla myös muita MayBeautyn tuotteita, niin tyytyväinen olin tähän käyttökokemukseen. Ja muuten, niin oli poikanikin, uskokaa tai älkää.

Olin todella yllättynyt naamion välittömästä vaikutuksesta ihoon.

Lupauduin esittelemään tuotteen, jos oikeasti olen siihen tyytyväinen. Siksi nyt pystyn suosittelemaan sitä hyvillä mielin lukijoillenikin. Kehotan lämpimästi kokeilemaan tätä kasvonaamiota, ja nyt sen voi tilata blogini kautta alennushintaan. Saat 30 prosentin alennuksen kasvonaamiosta, kun käytät koodia eta30. Koodi on voimassa 23. syyskuuta asti. Tilaamaan pääset tästä linkistä.

Terveisin, Etä-äiti

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Minun reppuni Osprey QUESTA 27. Teinille otettiin Patagonia IRONWOOD PACK. Reput: Partioaitta.

Kaupallinen yhteistyö Partioaitan kanssa.

Vietimme viime viikonloppuna poikien kanssa todella helteisen päivän rannalla. Koko kesän  näillä rantareissuilla ongelmana on ollut, ettei meillä ole kunnollisia laukkuja, jossa kantaa kuulokkeet, puhelimet, avaimet, eväät ja muut tarpeelliset jutut onnistunutta rantareissua varten.

Ei oikein muovipussisysteemi toimi näillä reissuilla.

Ei oikein muovipussisysteemi toimi näillä reissuilla. Siksi ilahduin valtavasti, kun sain Partioaitalta sekä itselleni että teinilleni uudet reput – kreivin aikaan, voisin sanoa, nimittäin lähden vielä viimeisellä lomaviikollani yllättäen yksin lomamatkalle, joten en voikaan turvautua siihen, että sillä toisella on iso rinkka mukana, johon pakata minunkin tavarat. Kädessä kannettava laukku ei ole ollenkaan toimiva ei lennoilla eikä kaupungissa. Nyt sain todella kätevän repun juuri kuin tehtynä matkaani varten.

Isomman pojan reppu rantarepun virkaa toimittamassa. Taustalla polskii kuopukseni.

Reppujen tärkein ominaisuus on istuvuus ja mukavuus

Partioaitan tärkein viesti reppujen valinnassa on, että niiden tulee tuntua selässä hyvältä ja kantohihnat eivät saa painaa olkapäitä. Siksi reppuja kannattaa kokeilla Partioaitan liikkeessä niin, että niissä on sisällä painoa – kaikki reput kun eivät sovi kaikille. Näin teimmekin poikani kanssa ja saimme molemmat sopivat reput käyttöömme. Iloani ei ainakaan vähentänyt se, että reput ovat vielä ulkonäöltään kaikki todella hienoja. Jopa teinikin kehtasi sen selkäänsä laittaa – kertonee paljon repun katu-uskottavuudesta.

Reppujen tulee tuntua selässä hyvältä ja kantohihnat eivät saa painaa olkapäitä.

Itselleni sain melko hulppean kaupunkirepun Osprey QUESTA 27:n. Se on juuri täydellinen loppukesän matkoilleni, koska siinä on taskut sekä läppärille että tabletille ja kuulokkeille. Sitä on miellyttävä kantaa selässä ja toimii hyvin viimeisellä lomamatkallani myös kaupunkireppuna. 

Repussa on paljon erilaisia säilytyslokeroita, myös läppärille ja tabletille.

Repussa on leveät olkaimet ja lantiovyö, jotka lisäävät kantomukavuutta. Ulkonäkö on kaunis ja koko ei ole liian iso, vaikka sinne mahtuukin valtavasti tavaraa sisälle. Monet erilaiset vetoketjulliset taskut lisäävät repun kätevyyttä – lääkkeet, korut, meikit ja kosmetiikkatavarat saa jaoteltua omiin lokeroihinsa.

Reppu ei ole kooltaan iso, mutta mahtuu todella paljon tavaroita.

Tämä reppu on hyvä koulurepuksikin, koska tilaa on monille kirjoille ja jopa liikuntavaatteille.

Teinilleni valitsimme Patagonia IRONWOOD PACK:in. Siinä ei ole niin paljon taskuja ja säilytyslokeroita kuin minun repussani, mutta tärkeä ominaisuus on läppäritasku, johon voi teini laittaa läppärinsä ja tablettinsa. Myös erillinen pieni sivutasku on kätevä, jonne asettuvat avaimet, bussikortti ja muu pikkutavara.

Teininkin repussa on läppäritasku sisällä.

Tämä reppu on hyvä koulurepuksikin, koska tilaa on monille kirjoille ja jopa liikuntavaatteille. Olkaimet ovat leveät, mikä on tärkeää, koska koulukirjojen paino kohdistuu suoraan nuoren olkapäihin.

Osallistu arvontaan ja voita oma reppusi!

Nyt kannattaa osallistua Vauva.fin sivuilla arvontaan! Valitse sivulla olevista Partioaitan repuista itsellesi sopiva ja täytä kilpailulomake – voit voittaa repun itsellesi. Arvontaan voi osallistua 19.8.2018 asti. Tässä kirjoituksessa esiintyvät reput ovat lomakkeella numerot 2 ja 3.

  • Nämä reput ovat aika cooleja.- Teinini

Suosittelen osallistumaan. Nämä reput ovat aika cooleja, kuten teinini sanoi.

Lisätietoja Partioaitan repuista löytyy heidän sivuiltaan.

Terveisin, Etä-äiti

Facebook || Instagram || Twitter

 

Kommentit (40)

Tiia Horila
12/40 | 

Kyllä olis reppu hyvä esikoiselleni, etäpojalle 11-vee, jolla koulureppu vetelee viimeisiä.

Jasse
13/40 | 

Reppu olisi ihana omalle autistiselle pojalle joka täyttää pian 9v ja menee toiselle luokalle.

Vierailija
14/40 | 

Esikoinen tarvitsee uutta reppua. Hänen olisi varmasti kiva aloittaa viimeinen peruskouluvuosi uudella repulla. Väritys tosi hieno!

Pausku
15/40 | 

Esikoiselle menisi, kun jo monta vuotta mennyt samalla repulla ja tuskin nytkään haluaa uutta, ellei sitä jostain saisi. Tarkan markan poika kun on ja ei halua äidin rahoja tuhlata

Vierailija
16/40 | 

Osprey questa olis kyllä kiva mun tarpeisiin. Sopis hoitorepuksi loistavasti. 🙂

Vierailija
19/40 | 

Tämä vei mun sydämmen; Osprey QUESTA😍😍
Nahinaksi vois vähä mennä ku jokainen koittas keksiä, mikä juuri hän saa käyttöönsä😂
Mutta otan sen riskin, kyllä joku kerta minähi saisin 🤩

Kaesu
23/40 | 

Omalle poijalle joka alottaa yläasteen 😍 kyllä aeka menee nopeesti 🤔🤗😍💖

Vierailija
24/40 | 

Kyllä tuo Patagonian reppu olisi minun valintani miehelleni työmatkoille, jotka taittaa kesää talvea polkupyörällä ja eväät, vaihtovaatteet yms pitää kulkea mukana päivittäin. Mies ei tykkää käyttää Kånken reppuaan ja se lahjoitettiin uuteen kotiin vähävaraisen perheen tulevalle koululaiselle.

Anneli1965
29/40 | 

Itselleni juuri siksi, että olisi helppo kantaa kauppatavarat repussa kotiin juurikin nivelreuman vuoksi eikä rasita niveliä. Valitsisin itselleni myös saman repun, joka on sulla selässä tuossa kuvassa.

Heli1976
37/40 | 

Hei, olisipa hieno juttu! Teinipoikani menee lukioon ja käyttää kaiken loppuun, eli entinen reppu hajoamispisteessä.

AnttiV
41/40 | 

Patagonian luontoa ja repun tekijöitä arvostava valmistusprosessi on niin hatunnoston arvoinen juttu, että ääni sen puolesta. Hienoa miten yritys mielummin näkee tuotteen kestävän pitkään (ja panostaa siksi korjauspalveluun) kuin yrittäisi maksimoida voittoaan

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kirjoittaja: Helka Belt

Etä-äitiys on vähän puhuttu aihe edelleen. Miltä etä-äitiys TUNTUU oikeasti? Millaista on olla eroperheen ja kahden pojan äiti, joilla on eri isä?

Tämä blogi vastaa näihin kysymyksiin. Käsittelen aiheita eroperhe- ja uusperhe-elämän haasteista, etä-äitiydestä, vuoroviikkoäitiydestä sekä elämäni tapahtumista, jotka ovat johtaneet etä-äitiyteeni.

 

etaaiti@gmail.com

Facebook

Instagram

Twitter

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
Syyskuu
Huhtikuu
Tammikuu
2017