Kirjoitukset avainsanalla kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö
Kuva: Kustannusosakeyhtiö Kosmos

Kaupallinen yhteistyö Kustannusosakeyhtiö Kosmoksen kanssa

Esikoisteokseni "Lapsellinen ero" julkaistaan torstaina 4.10.2018. Takakannen esittely kuuluu näin:

Kun lapsiperhe eroaa, parisuhde päättyy, mutta vanhemmuus jatkuu. Kuinka järjestää lapsen elämä uudessa tilanteessa? Yksinhuoltajuus, viikko-viikkojärjestelmä, viikonloppuvanhemmuus? Helka Belt on koonnut Lapsellinen ero -kirjaan 20 erilaisen perheen tarinat, jotka vaihtelevat aina onnistuneesta uusperheestä ulkomaiseen lapsikaappaukseen. Haastatteluissa nousevat esiin erotilanteiden ikävät puolet, kuten raastavat oikeudenkäynnit ja vieraannuttaminen mutta myös mahdollisuudet kuten toimiva etävanhemmuus. Kirja tarjoaa runsaasti tietoa huoltajuusjärjestelyistä mutta myös vertaistukea ja lohtua. 
Helka Belt pitää suosittua Etä-äiti-blogia, jossa hän kirjoittaa vanhemmuudesta monesta näkökulmasta. Hänellä on kaksi lasta, jotka ovat molemmat erolapsia eri liitoista. Toiselle hän on etä-äiti.

Muutamia sneakpeakeja kirjastani

Haluan esitellä teille nyt muutaman tekstipätkän kirjastani. Olisi ihana kuulla, mitä mieltä olet; laita vaikka kommenttiosioon palautetta.

  • Se ihmisten joukko, joita ero koskettaa tai on koskettanut, on valtava. Aloin kuunnella toisten ajatuksia ja erotarinoita; tarinoita elämästä, ilosta, päätöksistä, ahdistuksesta, murheesta, raivosta ja toiveista. Halusin kertoa nuo tarinat myös muille ja sanoa: katsokaa, me emme ole yksin --- Ja tässä ne nyt ovat; tarinat lapsellisista eroista. 
  • Erosta ei koskaan kannata päättää heppoisin perustein, muttei suhteeseen väkisinkään pidä jäädä, ei edes lasten takia. Tässä ollaan kun kerran luvattiin ei ehkä kuitenkaan ole se paras ajattelumalli, jonka päälle rakentaa loppuelämäänsä. 

  • Jos vanhempien ero on asia, josta ei saa puhua, muuttuu se lapsen mielessä joksikin kielletyksi. Tästä on lyhyt matka siihen, että lapsi syyttää itseään vanhempiensa erosta. Erosta on tullut vahingollinen mörkö, josta ei pääse eroon. Valitettavan usein se jää asumaan mieleen aikuisikään asti ja nousee sieltä aika ajoin esiin kummittelemaan.

  • "Hovioikeuden päätös tuli. Ulkona oli vihreää, kesä oli tulossa. Hänen pienempi lapsensa leikki vieressä omia leikkejään. Elinan kädet olivat hikiset, kun hän kuunteli asianajajan sanoja, jotka tuntuivat syöpyvän puhelimen läpi Elinan korvaan: Olosuhteet huomioon ottaen isällä on paremmat mahdollisuudet hoitaa lapsia ja turvata arki. Isällä on työpaikka ja omistusasunto, äidillä vuokra-asunto, masennustausta ja uusi lapsi tulossa. Ei oikeutta valittaa korkeimpaan oikeuteen. Päätös astuu voimaan kuukauden päästä."

  • "Eräänä iltana mies oli käymässä Heidin ja vauvan luona. Hänen humalatilansa oli vahva, ja hän yritti lyödä ja huitoa Heidiä. Heidi oli ketterämpi kuin humalainen mies ja pystyi väistämään iskut. Heidin mieleen nousi raskausaikana tapahtunut pahoinpitely, ja hän alkoi tosissaan pelätä itsensä ja lapsen puolesta. Mies voisi tehdä vauvalle mitä vain. Heidi piti lasta tiukasti sylissään ja yritti saada miehen lähtemään, mutta tuloksetta."

  • "Tapaamiset eivät kuitenkaan alkaneet sujua niin kuin oli sovittu. Kun lapsien oli tarkoitus tulla Paulan luokse, ei esikoinen ollutkaan mukana. Hannu sanoi Paulalle, ettei lapsi aikonut tulla Paulan luokse. Muuta selitystä Paula ei pitkään aikaan saanut ja häntä alkoi pelottaa. Lapsi ei enää vastannut puheluihin eikä viesteihin."

Ennakkotilaa kirjani, tämän viikon ajan -15%:n alennus

Nyt olen saanut tilaisuuden tarjota teille lukijoilleni alennuksen, kun ennakkotilaat kirjani tämän viikon aikana. Tarjous on voimassa 17.-23.9. ja sen saa koodilla "LAPSELLINENERO". Postikulut ovat ilmaiset! Kirjan pääsee ennakkotilaamaan tästä linkistä.

Kirja toimitetaan heti, kun se saapuu painosta eli pääset siihen käsiksi ensimmäisten joukossa! 

Arvostekappale- ja haastattelupyynnöt Heini Salmiselle heini.salminen@kosmoskirjat.fi

Innokkain terveisin, Etä-äiti

Facebook || Instagram || Twitter

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallisessa yhteistyössä: MayBeauty

Loma ja kesä meni, ja minulla nuo olivat melko haastavia; molemmat. Lisäksi eroni jälkeen tuntui, että on pakko panostaa jälleen itseeni. Siksi olin ihan äärimmäisen iloinen, kun pääsin kokeilemaan MayBeautyn tuotteita. Kuin tilauksesta, tätä minä kaipasin. Vielä iloisemmaksi tulin, kun etäpoikani lähti mukaan ja kokeili tuotetta kanssani. Hän myös kuvasi minua tätä tekstiä varten.

Paketin mukana tulee myös pehmeä pensseli, jolla naamio levitetään.

Saimmekin oikein hemmotteluillan meille molemmille.

Sain vaikean kesän jälkeen ihanan hemmotteluhetken teinini kanssa. Tätä minä tarvitsin.

Naamion levittämiseen on varattu pensseli ja itse tuote on ennen kasvoille levittämistä mustaa, juoksevaa ainetta. Vähän epäilytti, mahtaako se kuivua iholle, kuten paketissa luvattiin. Naamion sanotaan poistavan kuollutta ihosolukkoa, mustapäitä sekä ylimääräistä öljyisyyttä. Jos se tekisi tuon, olisi se helteisen ja raskaan kesän jälkeen juuri sitä, mitä tarvitsin. Kasvojeni iho tuntuu epäpuhtaalta, koska en ole panostanut itseeni ja helle lisäsi mustapäitä ja ihon kuivuutta.

  • Naamio sisältää: Pääaineosa syvänmeren muta. Muut ainesosat Aqua, Polyvinol Alcohol, Alcohol Denat, Glycerin, Algin, Sea Silt, Carbomer, Triethanolamine, Dipotassium Glycyrrhizate, Titanium Dioxide, Phenoxyethanol, Allantoin, Camellia Sinensis Leaf extract.

Tässä kohtaa myös poikani innostui tuotteesta ja hänkin kokeili sitä. Kuvamateriaalia en saanut hänestä kuitenkaan ottaa (yllätys!) Levitin naamion pensselillä iholleni. Hieman epäilytti, tuleeko tästä yhtään mitään, mutta jatkoin kuitenkin. Pensseli on todella pehmeä, ja tuntuu kivalle iholla. Musta neste tuoksuu hyvälle ja raikkaalle, mikä lisää hoidon miellyttävyyttä.

Tässä vaiheessa vähän epäilytti, tuleekohan tästä mitään.

Koko naamion levittämiseen meni noin 10 minuuttia. Tämän jälkeen sitä tuli pitää kasvoilla noin 40 minuuttia. Istuimme poikani kanssa mustat naamiot kasvoillamme ja ihmettelimme, näytämmekö enää ikinä omilta itseiltämme.

  • Varoitus: perheen pienin voi pelästyä sinua, kun olet naamio kasvoillasi!

Naamio kuivui hyvin ja loppuvaiheessa kasvojen ihoa alkoi vähän kiristääkin. Tämä kuitenkin tarkoitti sitä, että naamio oli kuivumassa iholle, kuten oli luvattukin.

Jännittyneinä siirryimme peilin eteen irrottamaan naamiota. Yllätyin positiivisesti, kun se lähti irti todella hyvin. Naamion irrottaminen nippailee hieman kasvojen ihoa, muttei satu.

Naamio irtosi helposti kuivumisen jälkeen.

Huomasin naamiohoidon vaikutuksen välittömästi. Iho kihelmöi ihanasti ja tuntui pehmeälle. Olin todella positiivisesti yllättänyt lopputuloksesta, koska en uskonut sen vaikuttavan niin nopeasti – heti ensimmäisellä kerralla. Tunne iholla säilyi pitkään ja iho hehkui hoidon jälkeen, kuten kuvista näkyykin selvästi.

Naamion vaikutus tuntui ja näkyi välittömästi. Iho hehkui.

Epämiellyttävämpää, mutta valaisevaa, oli nähdä käytetyn naamion sisäpuoli. Se oli täynnä mustapäitä ja epäpuhtauksia.

Epämiellyttävämpää, mutta valaisevaa, oli nähdä käytetyn naamion sisäpuoli. Se oli täynnä mustapäitä ja epäpuhtauksia. Joten lopputulos oli selvä: se todella puhdisti ihoani. Tuollaista näkyä en ole aiemmin nähnyt. Uskottava se oli – naamio puhdisti ihoa todella tehokkaasti.

Epäpuhtaudet näkyvät selvästi naamion sisäpinnalla.

Mielelläni kuulen myös sinun kokemuksiasi tästä tuotteesta, jos olet sitä kokeillut tai kokeilet tämän jälkeen. Aion jatkaa naamion käyttöä ja kokeilla myös muita MayBeautyn tuotteita, niin tyytyväinen olin tähän käyttökokemukseen. Ja muuten, niin oli poikanikin, uskokaa tai älkää.

Olin todella yllättynyt naamion välittömästä vaikutuksesta ihoon.

Lupauduin esittelemään tuotteen, jos oikeasti olen siihen tyytyväinen. Siksi nyt pystyn suosittelemaan sitä hyvillä mielin lukijoillenikin. Kehotan lämpimästi kokeilemaan tätä kasvonaamiota, ja nyt sen voi tilata blogini kautta alennushintaan. Saat 30 prosentin alennuksen kasvonaamiosta, kun käytät koodia eta30. Koodi on voimassa 23. syyskuuta asti. Tilaamaan pääset tästä linkistä.

Terveisin, Etä-äiti

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Minun reppuni Osprey QUESTA 27. Teinille otettiin Patagonia IRONWOOD PACK. Reput: Partioaitta.

Kaupallinen yhteistyö Partioaitan kanssa.

Vietimme viime viikonloppuna poikien kanssa todella helteisen päivän rannalla. Koko kesän  näillä rantareissuilla ongelmana on ollut, ettei meillä ole kunnollisia laukkuja, jossa kantaa kuulokkeet, puhelimet, avaimet, eväät ja muut tarpeelliset jutut onnistunutta rantareissua varten.

Ei oikein muovipussisysteemi toimi näillä reissuilla.

Ei oikein muovipussisysteemi toimi näillä reissuilla. Siksi ilahduin valtavasti, kun sain Partioaitalta sekä itselleni että teinilleni uudet reput – kreivin aikaan, voisin sanoa, nimittäin lähden vielä viimeisellä lomaviikollani yllättäen yksin lomamatkalle, joten en voikaan turvautua siihen, että sillä toisella on iso rinkka mukana, johon pakata minunkin tavarat. Kädessä kannettava laukku ei ole ollenkaan toimiva ei lennoilla eikä kaupungissa. Nyt sain todella kätevän repun juuri kuin tehtynä matkaani varten.

Isomman pojan reppu rantarepun virkaa toimittamassa. Taustalla polskii kuopukseni.

Reppujen tärkein ominaisuus on istuvuus ja mukavuus

Partioaitan tärkein viesti reppujen valinnassa on, että niiden tulee tuntua selässä hyvältä ja kantohihnat eivät saa painaa olkapäitä. Siksi reppuja kannattaa kokeilla Partioaitan liikkeessä niin, että niissä on sisällä painoa – kaikki reput kun eivät sovi kaikille. Näin teimmekin poikani kanssa ja saimme molemmat sopivat reput käyttöömme. Iloani ei ainakaan vähentänyt se, että reput ovat vielä ulkonäöltään kaikki todella hienoja. Jopa teinikin kehtasi sen selkäänsä laittaa – kertonee paljon repun katu-uskottavuudesta.

Reppujen tulee tuntua selässä hyvältä ja kantohihnat eivät saa painaa olkapäitä.

Itselleni sain melko hulppean kaupunkirepun Osprey QUESTA 27:n. Se on juuri täydellinen loppukesän matkoilleni, koska siinä on taskut sekä läppärille että tabletille ja kuulokkeille. Sitä on miellyttävä kantaa selässä ja toimii hyvin viimeisellä lomamatkallani myös kaupunkireppuna. 

Repussa on paljon erilaisia säilytyslokeroita, myös läppärille ja tabletille.

Repussa on leveät olkaimet ja lantiovyö, jotka lisäävät kantomukavuutta. Ulkonäkö on kaunis ja koko ei ole liian iso, vaikka sinne mahtuukin valtavasti tavaraa sisälle. Monet erilaiset vetoketjulliset taskut lisäävät repun kätevyyttä – lääkkeet, korut, meikit ja kosmetiikkatavarat saa jaoteltua omiin lokeroihinsa.

Reppu ei ole kooltaan iso, mutta mahtuu todella paljon tavaroita.

Tämä reppu on hyvä koulurepuksikin, koska tilaa on monille kirjoille ja jopa liikuntavaatteille.

Teinilleni valitsimme Patagonia IRONWOOD PACK:in. Siinä ei ole niin paljon taskuja ja säilytyslokeroita kuin minun repussani, mutta tärkeä ominaisuus on läppäritasku, johon voi teini laittaa läppärinsä ja tablettinsa. Myös erillinen pieni sivutasku on kätevä, jonne asettuvat avaimet, bussikortti ja muu pikkutavara.

Teininkin repussa on läppäritasku sisällä.

Tämä reppu on hyvä koulurepuksikin, koska tilaa on monille kirjoille ja jopa liikuntavaatteille. Olkaimet ovat leveät, mikä on tärkeää, koska koulukirjojen paino kohdistuu suoraan nuoren olkapäihin.

Osallistu arvontaan ja voita oma reppusi!

Nyt kannattaa osallistua Vauva.fin sivuilla arvontaan! Valitse sivulla olevista Partioaitan repuista itsellesi sopiva ja täytä kilpailulomake – voit voittaa repun itsellesi. Arvontaan voi osallistua 19.8.2018 asti. Tässä kirjoituksessa esiintyvät reput ovat lomakkeella numerot 2 ja 3.

  • Nämä reput ovat aika cooleja.- Teinini

Suosittelen osallistumaan. Nämä reput ovat aika cooleja, kuten teinini sanoi.

Lisätietoja Partioaitan repuista löytyy heidän sivuiltaan.

Terveisin, Etä-äiti

Facebook || Instagram || Twitter

 

Kommentit (40)

Tiia Horila

Kyllä olis reppu hyvä esikoiselleni, etäpojalle 11-vee, jolla koulureppu vetelee viimeisiä.

Jasse

Reppu olisi ihana omalle autistiselle pojalle joka täyttää pian 9v ja menee toiselle luokalle.

Vierailija

Esikoinen tarvitsee uutta reppua. Hänen olisi varmasti kiva aloittaa viimeinen peruskouluvuosi uudella repulla. Väritys tosi hieno!

Pausku

Esikoiselle menisi, kun jo monta vuotta mennyt samalla repulla ja tuskin nytkään haluaa uutta, ellei sitä jostain saisi. Tarkan markan poika kun on ja ei halua äidin rahoja tuhlata

Vierailija

Tämä vei mun sydämmen; Osprey QUESTA😍😍
Nahinaksi vois vähä mennä ku jokainen koittas keksiä, mikä juuri hän saa käyttöönsä😂
Mutta otan sen riskin, kyllä joku kerta minähi saisin 🤩

Vierailija

Kyllä tuo Patagonian reppu olisi minun valintani miehelleni työmatkoille, jotka taittaa kesää talvea polkupyörällä ja eväät, vaihtovaatteet yms pitää kulkea mukana päivittäin. Mies ei tykkää käyttää Kånken reppuaan ja se lahjoitettiin uuteen kotiin vähävaraisen perheen tulevalle koululaiselle.

Anneli1965

Itselleni juuri siksi, että olisi helppo kantaa kauppatavarat repussa kotiin juurikin nivelreuman vuoksi eikä rasita niveliä. Valitsisin itselleni myös saman repun, joka on sulla selässä tuossa kuvassa.

Heli1976

Hei, olisipa hieno juttu! Teinipoikani menee lukioon ja käyttää kaiken loppuun, eli entinen reppu hajoamispisteessä.

AnttiV

Patagonian luontoa ja repun tekijöitä arvostava valmistusprosessi on niin hatunnoston arvoinen juttu, että ääni sen puolesta. Hienoa miten yritys mielummin näkee tuotteen kestävän pitkään (ja panostaa siksi korjauspalveluun) kuin yrittäisi maksimoida voittoaan

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö Danske Bankin kanssa.

Aiemmassa kirjoituksessani kerroin, kuinka haluan osallistua etälapseni rahakasvatukseen. Omat kokemukseni opettivat, että lapselle ja nuorelle pitää ajoissa näyttää, miten rahaa käytetään vastuullisesti. Kuinka he muuten aikuisenakaan tietäisivät rahan arvon ja säästämisen merkityksen?

Nuorten rahankäyttö on nykyään täysin erilaista kuin omassa nuoruudessa

Rahankäyttö on kuitenkin muuttunut täysin omista nuoruusajoistani ja nuorten voi olla vaikea hahmottaa, miten paljon rahaa käytännössä kuluu, kun käteistä rahaa harvoin enää näkee konkreettisesti. Tilillä oleva summa on vain jokin numero, joka ei merkitse lapselle samaa kuin itselleni aikoinaan käteeni laitettu kymmenmarkkanen.

Lapseni alkoi saaman viikkorahaa 11-vuotiaana ja viime vuonna 13-vuotiaasta lähtien viikkoraha on ollut 20 euroa ja samalla hän sai käyttöönsä ensimmäisen oman maksukortin, koska viikkoraha maksetaan suoraan hänen tililleen. Viikkorahan tulee riittää bussilla matkustamiseen, leffalippuihin, uimahallilippuihin, välipaloihin sekä vaatteisiin. Näin hän jo nyt joutuu miettimään, mihin kaikkeen rahat oikeasti riittävät ja suunnittelemaan rahojensa käyttöä.

On vaikea tietää, paljonko rahaa on jäljellä.

Hän kuitenkin sanoo, että on vaikea tietää, paljonko rahaa on jäljellä. Korttia tulee käytettyä ajattelematta, paljonko tilillä on vielä katetta. On tärkeää keskustella lapsen kanssa hänen raha-asioistaan varsinkin nyt, kun hän alkaa tienaamaan eri tavoilla rahaa. Hänen on ymmärrettävä rahan arvo, vaikka se olisikin digitaalisessa muodossa. Käsitykseni mukaan nuoret yhä enenevässä määrin tämän ymmärtävätkin, mutta varsinkin säästämisen merkityksen he usein unohtavat.

MunRahat-sovellus opettaa lapselle, miten digitaalista rahaa käytetään

Danske Bank on tuonut Suomeen ensimmäisenä pankkina 8-14-vuotiaille lapsille suunnatun mobiilipankin, MunRahat-nimisen sovelluksen, joka toimii iOS- ja Android-laitteilla. Sovelluksen tarkoituksena on nimenomaan opettaa lapselle rahan käyttöä. Se on helppo ladata ja sitä voivat käyttää lapset, joiden vanhemmilla on tilit Danske Bankissa. Periaatteena sovelluksessa on, että vanhempi näkee koko ajan, miten lapsi rahaa käyttää. Huoltajana voi siirtää rahaa ja valvoa lapsen rahankäyttöä omassa mobiilipankissaan.

Vanhemmilla on kontrolli lasten rahan käytöstä ja  lapsi ei voi vetää tilejään miinukselle.

MunRahat-sovelluksessa lapsella on kaksi tiliä, säästötili ja käyttötili. Hän saa pankkikortin käyttötiliinsä, jolle vanhemmat siirtävät haluamansa summan rahaa. Siltä lapsi voi siirtää rahaa säästötilille, mutta säästötililtä ei ilman vanhempien lupaa saa siirtää rahaa käyttötilille. Näin vanhemmilla on kontrolli lasten rahan käytöstä ja lapsi ei voi vetää tilejään miinukselle. Tämä selkeyttää lapselle, miten rahaa kuluu, koska säästötilin saldo tietenkin vähenee aina, kun hän siirtää rahaa sieltä pois. Hän huomaa, ettei rahaa olekaan loputtomiin ja joutuu suunnittelemaan, mihin kaikkeen rahat oikeastaan riittävät.

Tämä opettaa rahan säästämisen arvon.

“Täähän onkin kiva sovellus!” - Meidän kokemukset sovelluksesta

Kokeilimme yhdessä poikani kanssa MunRahat-sovellusta. Hän toi esille, että sen käyttäminen on turvallista, koska vanhemmat pystyvät seuraamaan, miten lapsi sitä käyttää. Näin rahankäyttö ei jää täysin hänen omalle vastuulleen. Toisaalta hän myös toivoo, että me vanhemmat luotamme hänen rahankäyttöönsä ja annamme hänelle käyttövapauksia rahan suhteen. Tämä on mahdollista MunRahat-sovelluksessa, koska vanhemmat voivat päättää rajoituksista ja lapsen käyttöoikeuksien laajuudesta sovelluksessa.

Lapsen korttia voi käyttää ulkomailla ja verkko-ostoksiin.

Poikani on jo 14-vuotias ja varsinkin vaateostoksia toivoisi voivansa tehdä netin kautta, koska nuorten suosimat vaatteet löytyvät helpoiten nettikaupoista. MunRahat-sovelluksessa onkin ominaisuus, että lapsen korttia voi käyttää ulkomailla ja verkko-ostoksiin, jos vanhempi on antanut tähän luvan. Tämä kiinnosti poikaani paljon, koska nuoret eivät voi muutoin itse netistä tavaraa vielä ostaa. Turvalliseksi nettiostamisen MunRahat-sovelluksen kautta tekee se, ettei rahaa voi käyttää enemmän kuin sen, mitä käyttötilille on siirretty.

Poikani mielestä säästötili/käyttötili -systeemi on valtavan hyvä, koska sillä pystyy seuraamaan rahan käyttöä todella hyvin. Hän toi kuitenkin esille, että tällaisen ominaisuuden käyttö on varmasti 8-10-vuotiailla vielä hyödyllisempää, koska tuossa iässä hän ei vielä itse ainakaan ymmärtänyt, mitä rahan käyttäminen oikeasti tarkoittaa.

Tuntuu turvalliselle, että itse voi seurata, miten nuori rahaa käyttää ja voi laittaa rajoituksia, jos rahankäyttö näyttää holtittomalle.

Toinen hyvä puoli hänen mielestään MunRahassa on, että ulkonäkö siinä on kiva. Sovelluksessa on värejä ja kuvia ja siksi sitä ei ole tylsä käyttää. Nuoret näyttävät arvostan paljon myös sovelluksien ulkonäköä. He elävät Snapchatin ja Instagramin maailmassa, joissa kuvat ja visuaalisuus ovat kaikki kaikessa. Tämäkin on tiedostettu ja tähän panostettu MunRahat-sovelluksessa.

Itse koen tällaisten sovellusten helpottavan nuorten rahakasvatusta. Tuntuu myös turvalliselle, että itse voi seurata, miten nuori rahaa käyttää ja voi laittaa rajoituksia, jos rahankäyttö näyttää holtittomalle. Minulle tärkeintä on opettaa pojalleni, ettei rahaa voi tuhlata loputtomiin, koska sitä on aina rajoitettu määrä. Näin koetan turvata sen, ettei hänelle käy kuten minulle kävi nuorena, kun käytin rahaa huolettoman typerästi.

Lue lisää: Danske Bankin MunRahat -sovellus

 

Terveisin, Etä-äiti

Seuraathan jo Facebook-sivujani?
 

Kuvat olen ottanut itse ja poikani luvalla julkaistu.
 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Etä-äitiys on vähän puhuttu aihe edelleen. Miltä etä-äitiys TUNTUU oikeasti? Millaista on olla eroperheen ja kahden pojan äiti, joilla on eri isä?

Tämä blogi vastaa näihin kysymyksiin. Käsittelen aiheita eroperhe- ja uusperhe-elämän haasteista, etä-äitiydestä, vuoroviikkoäitiydestä sekä elämäni tapahtumista, jotka ovat johtaneet etä-äitiyteeni.

 

etaaiti@gmail.com

Facebook

Instagram

Twitter

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
Huhtikuu
Tammikuu
2017