Kirjoitukset avainsanalla Vauva-lehti

Kaupallinen yhteistyö Sanoma Magazinesin kanssa

Olenkin kertonut, miten toinen raskauteni vuonna 2014 oli aivan kamala. Kaiken lisäksi sen vuoden kesä oli ennätyksellisen kuuma. Raskausaika kului sängyssä tai sitten rannalla varjossa iltamyöhään asti.

Kuvassa näkyy, kuinka makaan jälleen yhtenä iltana rantatuolissa ei-niin-ison raskausmahan kanssa, mutta mahan, joka tuotti minulle aika paljon päänvaivaa. Aikani kuluksi luin paljon lehtiä, vauva-aiheisia, tietenkin. Tuli selattua monien julkaisijoiden tuotoksia.

Yksi nousi ylitse muiden.  Sanoman Vauva-lehti.

Se vain kiinnosti eniten, niin paljon kuin jaksoin kiinnostua lukemisesta. Siinä oli vain ne parhaat jutut! Tämä oli yksi syy, miksi halusin nimenomaan Vauvan blogiyhteisöön bloggaamaan, kun aloitin kirjoittamisen. Arvostan Vauvan asennetta ja ideologiaa. Vauvan ja Meidän Perhe -lehden asenteena on perhelähtöisyys, elämänmyönteisyys ja lapsen arvostaminen. Siksi täällä on helppo olla.

Voin siksi hyvillä mielin kehoittaa sinua odottaja tai vauva-arjessa eläjä tilaamaan Vauva-lehden itsellesi kotiisi. Jos lehti ei miellytäkään, voi puolen vuoden tilausjakson jälkeen sen lopettaa. Puolen vuoden tarjous on nyt 29€, normaalisti se on yli 50 euroa, joten etukin on aika hyvä.

Kokeile! Minun raskausajan tuo lehti kyllä pelasti!

Tilaa kuvaa napsauttamalla!


 

Antoisia lukuhetkiä!

 

Terveisin, Etä-äiti

Seuraathan jo Facebook-sivujani?

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Joulu on jo ihan kohta täällä. Ehkä kaikilla ei ole jouluntunnelma vielä päässyt kotiin asti tai ostokset tai tarjottavien miettiminen panikoittaa.

Ei huolta, keräsin teille Vauvan bloggareiden joulukuun teksteistä kohtia, jotka voivat auttaa järjestelyissä tai tunnelmaan virittäytymisessä.

 

Mitä teinille lahjaksi!

Useilla lukijoillani on teini-ikäisiä lapsia. MormuskaMutsi antaa aivan upean idean, mitä teinille voi antaa. ÄMPÄRIN! Laita ämpäriin kaikkea, mikä voisi kiinnostaa teiniä. Bloggari listaa huikeita ideoita, muun muassa nappikuulokkeet ja kosmetiikkaa. Kiusatakseen leikkimielisesti teiniä voi mukaan laittaa vaikka jotain noloa, kuten Seksioppaan.

Tämän aion toteuttaa itsekin, mahtava idea!

 

Tunnelmallinen metsäjoulukalenteri

Ihanasti Sopivan upea Metsäjoulukalenteri on ollut koko joulukuun oman leikki-ikäiseni suosikki. Ihana tonttu seikkailee erilaisissa puuhissa läpi koko joulukuun. Tarinat voi kertoa pötköönkin, joten ei ole vielä myöhäistä aloittaa kalenterin lukemista lapsilleen.

 

Kalenteri kerralla kuosiin, mitä sitä koko kuuta postailemaan!

Koti-Iskä88 eli Tired and Exhausted since 2014 läväytti joulukuun alussa koko joulukalenterin kerralla eetteristä. Postauksessa löytyy paljon hauskaa ja hyödyllistä neuvoa joulunviettoon.

Muun muassa:: Joulutähti on myrkyllinen. Tässä myrkytyskeskuksen numero: 09 471977.

Tämä bloggari on naurettavan hauska. Kannattaa tutustua!

 

Ketkä luuraa salaisen blogin takana? Se selviää jouluaattona!

Huhu täydellisistä äideistä -blogin takana on kaksi tunnettua äitibloggaria. Keitä he ovat?! Se selviää jouluaattona, joten kannattaa alkaa seuramaan tätä oivaa blogia. Sitä ennen kannattaa tehdä vaikka piparkakkutiramisua joulupöytään. Nam!

 

Ihanaa joulua kaikille!

Minäkin hiljennyn nyt viettämään perhejoulua. Käy katsomassa blogiyhteisön muitakin blogitekstejä, hurjasti ihanaa joulua varten.

Palataan asiaan joulun jälkeen. Ihanaa joulua kaikille!

 

Terveisin, Etä-äiti

Seuraathan jo Facebook-sivujani?

 

Kuva: Pixabay

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö Sanoma Magazinesin kanssa.

 

Olen saanut mahdollisuuden tarjota teille lukijani Vauva- ja Meidän Perhe- lehden näytenumeron hintaan 1€! Etu on siis todella mahtava, ja lehdethän ovat Suomen laadukkaimpia perheaiheisia lehtiä. Kampanja on voimassa 15.10. asti.

Lehdet saat tilattua klikkaamalla tätä kuvaa.


Vauva-lehdessä on juttuja odottajille ja vauvaperheille. Meidän Perhe- lehdessä, joka on oma suosikkini, on juttuja isompien lasten perheille. Meidän Perhe on Suomen suurin perhelehti. Lehtien mukana tulee paljon oheismateriaalia perheiden käyttöön, kuten esimerkiksi väritettäviä kuvia lapsille ja puuhapaketteja.

Minusta ja blogistani oli juttu edellisessä Vauva-lehdessä ja varmasti tulevaisuudessakin tulee olemaan artikkeleita blogistani, joten kannattanee tilata lehdet ihan jatkotilauksenakin, jos haluat lukea printtilehdistä minusta ja muista Vauvan bloggareista. Kokeile lehtiä nyt tähän euron hintaan, ja jos lehdet miellyttävät, voit tilata ne jatkossakin.

 

Vauva-lehden netissä olleeseen juttuun minusta ja blogistani pääset tästä.

 

Näytelehdet pääset tilaamaan tästä linkistä. Kampanja on voimassa 15.10. asti, joten kannattaa tilata lehdet pikimmiten.

Iloisin terveisin, Etä-äiti

Seuraathan jo Facebook-sivujani?

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Ehkä oletkin jo huomannut, että blogini ulkonäkö on uudistunut.

Minusta on otettu upeita uusia kuvia. Terhi-Anneli Bech eli blogistimme Jyllannin suomineito oli käymässä viime viikonloppuna Suomessa ja vietimme ihanan lauantaipäivän etäpoikani ja Terhin sekä Terhin taaperon kanssa ottaen kuvia blogiani varten. 

Tulokset ovat nyt nähtävissä blogissani. 

Eivätkö olekin upeita?

 


Uusi profiilikuvani.
 

Uusi bannerikuvani. Kuvassa minä etäpoikani kanssa.
 

Blogini muuttaa, mutta minne? 

Blogini uudistui ja kuvat otettiin, koska sunnuntaista eli lokakuusta lähtien Etä-äiti- blogi muuttaa.

Mutta minne minä nyt lähden? Vauvan blogiyhteisö on ollut toukokuusta 2017 asti kotini, turvapaikkani, kannustuksen ja auttamisen paikka. Olen saanut ihania ystäviä ja ideoita teksteihini. Miksi lähden pois?

Ei hätää. En lähde nimittäin kovin kauas. Siirryn ihan turvallisesti vain naapuriin,  Vauvan bloggariksi. Eli ihanien Samin eli Havaintoja parisuhteesta- bloggarin ja Marjan eli Puhu muru- bloggarin seuraksi. Kehotan tutustumaan heidänkin blogeihin, olen nimittäin aika upeassa seurassa heidän kanssaan.

Mitä tämä tarkoittaa sinulle lukijani? Sitä, että jatkan ihan tavalliseen malliin kirjoittamistani, nyt vain entistä innokkaammin, motivoituneemmin ja aivan superinnoissani. Olen onnellinen, että Etä-äiti- blogi on ollut luettu ja sillä on lukijoita, koska tästä aiheesta haluan yhä edelleen kirjoittaa ja puhua.

Joten tervetuloa edelleen lukemaan blogiani ja tervetuloa myös uudet lukijani.

Tehdään tästä matkasta yhdessä entistä upeampi.

Kuvia tulossa vielä lisää blogiini. Ne ovat aivan upeita.

 

Terveisin:

Bannerikuvan suunnittelu ja toteutus: T-ABech ja Peter Bech.

Seuraathan jo facebook-sivujani?

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Etä-äitiys on vähän puhuttu aihe edelleen. Miltä etä-äitiys TUNTUU oikeasti? Millaista on olla eroperheen ja kahden pojan äiti, joilla on eri isä?

Tämä blogi vastaa näihin kysymyksiin. Käsittelen aiheita eroperhe- ja uusperhe-elämän haasteista, etä-äitiydestä, vuoroviikkoäitiydestä sekä elämäni tapahtumista, jotka ovat johtaneet etä-äitiyteeni.

 

etaaiti@gmail.com

Facebook

Instagram

Twitter

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
Huhtikuu
Tammikuu
2017

Kategoriat