Meillä kaikilla on joitain asioita, joita emme ole koskaan tehnyt, jotka ovat ehkä joillekin toisille ihan tavallisia juttuja.

Mitkä ovat minun 10 asiaa, joita en ole koskaan tehnyt?

1. Seurustellut yli neljää vuotta 

Pisimmät seurustelusuhteeni ovat olleet kaikki alle neljän vuoden pituisia. Tämä on johtanut minut miettimään syitä tähän. Enkö ole parisuhdeihminen? Enkö osaa sitoutua? Enkö ole löytänyt sitä oikeaa?

2. Ollut työttämänä

Isoin syy tähän on, että aikuiselämästäni suurimman osan olen ollut joko äitiyslomalla tai opiskelija. Vain lyhyttä vuoden pituista jaksoa välissä ja nyt viimeistä kahta vuotta lukuunottamatta olen ollut aina koulussa tai lapsen kanssa kotona. Nyt olen ollut kaksi vuotta samassa työpaikassa. Olen ollut onnellisessa asemassa; töitä on riittänyt.

3. Ajanut autoa

Onneksi, koska ei minulla ole ajokorttiakaan.

4. Lasketellut

Ei ole tullut vain kokeiltua. Hiihtämisestä pidin aikoinaan todella paljon. Tämä kohta ihmetyttää kumppaniani paljon. Pitäisikö kokeilla?

5. Käynyt festareilla

Tämäkin on vain sellainen, ettei ole tullut käytyä. Ja nyt on kai jo liian vanhakin tuohon touhuun..?

6. Porannut

Pitkään kuvittelinkin, että ruuvitkin lyödään vasaralla seinään. Siinä sitten ihmettelemistä, miksei onnistu. Kertonee jotain kädentaidoistani. Joita ei ole.

7. Seurustellut vakavasti jonkun kanssa, jota EN olisi tavannut netissä

Jokainen tärkeä seurustelusuhteeni on alkanut netin deittipalvelujen tai deittisovelluksen kautta. Olenkin miettinyt, että enkö löydä ketään niin sanotusti ulkomaailmasta. En koe olevani antisosiaalinen, mutta en vain kai sitten tiedä, mistä niitä mahdollisia kumppaneita löytäisi.

8. Osallistunut vanhempaintoimikuntiin, koulussa vanhempien suunnitteluiltoihin tai muihin vastaaviin

Johtuu osittain etä-äitiydestäni, mutta myös siitä, että en koe olevani ollenkaan sellainen yhteisöllinen äiti. Vanhempainsuunnitteluillat ja -palaverit ja muut vastaavat jotenkin vaivaannuttavat minua.

9. Katsonut Simpsonit-sarjan jaksoa alusta loppuun

Koska en vain pysty. Minusta tämä sarja on jotenkin todella epämiellyttävä.

10. Ollut erityisemmin läheisyydenkaipuinen

Tykkään toki halailla ja pussailla ja rakastella, mutta sellainen söpöily ja sylikkäin hengailu jotenkin vaivaannuttaa. Ja nukkuessa haluan oman tilani. Tosin tämä on ehkä vähän tässä muuttunut...

Bonus en koskaan -kohta: Ole saanut palkallista, täysimittaista hiihtolomaa, mutta nytpä se tilanne muuttuu. Minulla on ensi viikko lomaa!

Idea tähän postaukseen tuli tästä artikkelista.

Mitä sinä et ole koskaan tehnyt?

Terveisin, Etä-äiti

Seuraathan jo Facebook-sivujani?

Kuva: Panu Pälviä

 

Kommentit (15)

SNina
1/15 | 

Minäkään en ole koskaan lasketellut. Mitähän muuta keksisin...no, en ole koskaan asunut rivitalossa tai maistanut mämmiä :D

Vierailija
2/15 | 

Kohta 9. Siis noista vaihtoehdoista 😉
Tervetuloa Facebook-ryhmään Tmi Tunnelmatehdas ❤️

Vierailija
3/15 | 

Pystyn samaistuun toho ysi kohtaan, oon kyl varmaa joskus kattonu kokonaisen jakson mut se on jotenki vaa nii epämiellyttävä ohjelma, ei ees hauska millää tasol... Mulla varmaa että en oo koskaan ollu puolta vuotta pidempää samassa työpaikassa, ollu nii paljon pätkätöitä.

Katri80
5/15 | 

En ole koskaan seurustellut vakavasti miehen kanssa, jonka olisin tavannut netissä 😊

Reeta
6/15 | 

En ole koskaan pessyt ikkunoita. Isäni on ikkunanpesuexpertti ja olen onnistunut aina saamaan hänet tai jonkun muun pesuhommaan. Tänä vuonna siivousvimmainen kaveri pesee meidän ikkunat. Onnustunkohan välttymään ikkunanpesulta koko elämäni?

LiinaKoo
7/15 | 

En ole koskaan ollut myöskään festareilla enkä keikoilla , mutta ensi viikolla menen elämäni ensimmäiselle keikalle! Katsomaan Thirty seconds to marsia :)

Tällaiset postaukset ovat mielestäni kivoja :)

ShittySarianna
Liittynyt9.1.2018
9/15 | 

Oon aina ihmetellyt ihmisiä, jotka eivät ole olleet festareilla! :D Musta festarit on parasta kesässä enkä malttanut odottaa, että täytän 18v, joka oli meidän perheessä raja koska sain osallistua ensimmäisiin! Tulevana kesänä on liput jo Provinssiin ja Peltorit ostoslistalla, että saadaan vauva mukaan! <3

Täti
11/15 | 

Noista kasi. Mll:n jäsen sentään olen, mutten osallistu.

Mee festareille, ihan parasta! Minäki menisin, jos voisin.

Vierailija
15/15 | 

1. En ole koskaan käynyt nettitreffeillä
2. En ole koskaan ollut työttömänä
3. En ole koskaan lasketellut
4. En ole koskaan ollut ratikan kyydissä

Noi tuli nyt ekana mieleen :)

Sanna P
16/15 | 

En ole koskaan murtanut luitani. En ole koskaan syönyt katkarapuja. En ole koskaan käynyt Lapissa. En ole koskaan ajanut itse autoa. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoittaja: Helka Belt

Etä-äitiys on vähän puhuttu aihe edelleen. Miltä etä-äitiys TUNTUU oikeasti? Millaista on olla eroperheen ja kahden pojan äiti, joilla on eri isä?

Tämä blogi vastaa näihin kysymyksiin. Käsittelen aiheita eroperhe- ja uusperhe-elämän haasteista, etä-äitiydestä, vuoroviikkoäitiydestä sekä elämäni tapahtumista, jotka ovat johtaneet etä-äitiyteeni.

 

etaaiti@gmail.com

Facebook

Instagram

Twitter

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Syyskuu
Huhtikuu
Tammikuu
2017
Sisältö jatkuu mainoksen alla