BLOGINI UUSI OSOITE ON anna.fi/eta-aiti/

 

Nyt on tullut aika mennä eteenpäin, yhteinen aikamme on tullut päätökseen. Olen onnellinen kaikista näistä 2 ja puolesta vuodesta, jonka kanssani vietit ja kasvatit minua hellästi.

Kiitos Vauva.fi. Toukokuussa 2017 pääsin Etä-äiti-blogini kanssa lukijabloggariksi, eikä minulla ollut hajuakaan, mihin matkani veisi. Lokakuussa 2017 pääsin palkkabloggaajaksi. Samaan aikaan aloin työstämään kirjaani. Tuo koko vuosi oli aivan huikea ja avasi tien eroauttamisurallani.

Nyt on tullut aika mennä eteenpäin. Blogini on kasvanut ja muuttunut ja en kirjoita enää vain etävanhemmuudesta, vaan aiheet ovat laajentuneet varsinkin eroihin, eron tuomiin ajatuksiin ja tunteisiin, eroperheiden auttamisteemoihin ja erovanhempana elämiseen. Siksi haluan aloittaa uuden sivun blogini elämässä uudessa paikassa.

Blogini löytyy marraskuun alusta lähtien Anna-lehden sivuilta! Samassa lehdessä kirjoittaa upea Marianna Stolbow kolumnia eroaiheisista jutuista. Marianna on Suomalaisen eroseminaarin kehittäjä ja toteuttaja, ja olin hänen koulutuksessaan valmistuen eroseminaarin ohjaajaksi. Siksi Anna on luonnollinen paikka kirjoittaa eroteemaista blogia.

Sivuosoite ja blogin ulkonäkö muuttuu, mutta minä en muutu miksikään. Siksi sinä vanhempikin seuraajani voit luottaa siihen, että samalla draivilla kirjoitan kuin ennenkin.

Mikä muuttuu? Sivuosoite ja blogin ulkonäkö, mutta minä en muutu miksikään. Siksi sinä vanhempikin seuraajani voit luottaa siihen, että samalla draivilla kirjoitan kuin ennenkin.

Nähdään siis pian Annassa! Can't wait! Ilmoitan heti uuden blogiosoitteen, kun sen saan. Facebookissa minua voi seurata kuten ennenkin ja sinne linkkaan tekstini totuttuun tapaan.

Kymmenen luetuinta postaustani Vauva.fi-alustalla
Ihkaensimmäinen blogaukseni

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Helka Belt (@etaaiti) jakama julkaisu

Kyynel silmissä kirjoitan tätä tekstiä, mutta samalla innoissani kohti uutta!

Iloisin terveisin, Helka

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoittaja: Helka Belt

Etä-äitiys on vähän puhuttu aihe edelleen. Miltä etä-äitiys TUNTUU oikeasti? Millaista on olla eroperheen ja kahden pojan äiti, joilla on eri isä?

Tämä blogi vastaa näihin kysymyksiin. Käsittelen aiheita eroperhe- ja uusperhe-elämän haasteista, etä-äitiydestä, vuoroviikkoäitiydestä sekä elämäni tapahtumista, jotka ovat johtaneet etä-äitiyteeni.

 

etaaiti@gmail.com

Facebook

Instagram

Twitter

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Syyskuu
Huhtikuu
Tammikuu
2017
Sisältö jatkuu mainoksen alla