Hei naiset (ja miehet!), mitä sanoisitte pienestä haasteesta? Sellaisesta, josta saisi (toivottavasti) puhtia loputtoman pitkään ja pimeään marraskuuhun? Sellaisesta ihan pienestä? Ei tarvitse tehdä taikatemppuja, ostaa salikorttia tai hommata lapsenvahtia. Sellaisesta, johon menee ihan naurettavan vähän aikaa mutta josta tulee hyvä olo?

Ai että mikä sellainen (muka) on? No lankutushaaste! 

Miettikää, tämä on ihan täydellinen. Tekee nannaa keskivartalon lihaksille, ei vaadi kummoistakaan lämmittelyä tai muista esivalmisteluja ja aikaa menee tuskin lainkaan.

Blogin fb-sivulta voi käydä kurkkaamassa kuinka pitkään minäkin päivänä on tarkoitus lankuttaa. Myös googlaamalla löytyy vaihtoehto jos toinenkin.

Mitä sanotte? Oletteko mukana? Pidänkö palopuheen lankutuksen hyödyistä ja linkitän tekniikkaohjeita? (Vai olenko ihan pimeä?)

 

Piia

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Piia kasvattaa muiden lapsia, kuvittelee voivansa oppia joskus laulamaan, rakastaa hyvää ruokaa ja haaveilee kunnon yöunista. Rakastaa kaikkea kaunista, harrastaa eko-hörhöilyä ja on äärimmäisen mukavuudenhaluinen. Kotona arjen jakavat Muusikko, 1/12 syntynyt L ja 8/15 syntynyt N. 

 

onelettavahuolella@gmail.com

Seuraa Bloglovin'issa!

Seuraa Facebookissa

 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
Joulukuu