Ensimmäinen koulupäivä. Pitkän kesäloman jälkeinen päiväkotiaamu. Viikonloppu mummolassa, ensimmäinen yökylä kaverin luona. Vanhemman työmatka tai ensimmäiset leikkitreffit ilman vanhempaa. Kaikki jännittäviä asioita pienen ihmisen elämässä.

Seitsemänvuotias on kova jännittämään ja ikävöimään, aivan kuin äitinsä aikoinaan (ja vielä nykyäänkin). Kivatkin asiat tuntuvat usein jännittäviltä ja yökylässä saattaa tulla ikävä viimeistään nukkumaan mennessä. Meillä ikävää helpottaa halisydän. Sydän piirretään sekä lapsen että vanhemman käteen ja sitä painamalla voi lähettää toiselle halauksen. Tai kaksi. Tai vaikka kuinka monta. Käyttökokemusta vähän häiritsee se, että yhteys pätkii välillä. Sydän myös haalistuu helposti, mutta sen voi onneksi piirtää aina uudestaan ja uudestaan!

L aloittaa ensimmäisen luokan tällä viikolla. Ihan varmasti kummankin kädessä komeilee ensimmäisenä koulupäivänä punaiseksi väritetty halisydän. Saattaa olla, että meistä kahdesta olen itse se, joka sitä tarvitsee.

P.S. Halisydän toimii myös ystävän käteen piirrettynä!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Piia kasvattaa muiden lapsia, kuvittelee voivansa oppia joskus laulamaan, rakastaa hyvää ruokaa ja haaveilee kunnon yöunista. Rakastaa kaikkea kaunista, harrastaa eko-hörhöilyä ja on äärimmäisen mukavuudenhaluinen. Kotona arjen jakavat Muusikko, 1/12 syntynyt L ja 8/15 syntynyt N. 

 

onelettavahuolella@gmail.com

Seuraa Bloglovin'issa!

Seuraa Facebookissa

 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
Joulukuu