Vuorokauden tunnit tuntuvat hupenevan nykyään ihan ennätysvauhdilla.

Vaikka "ollaan vaan" kotona niin tuntuu siltä, ettei ehditä tehdä mitään! On L:n kesäkerhoa ja urheilukoulua, on ruoka-aikoja, nukkumaanmenoaikoja ja kauppareissuja. Kalenterissa on keikkoja ja studiopäiviä ja niiden joukossa parit filharmonisen harjoituksetkin. Päivät täyttyvät ruoanlaitosta, pyykinpesusta, aurinkorasvan levittämisestä ja likaisten varpaiden pesemisestä, takkutukan selvittämisestä, välipaloista, leikkitreffeistä ja pihahommista. Iltaisin valvotaan liian myöhään, sillä valoisia iltoja ja hiljaista kotia ei vain malta tuhlata nukkumiseen.

Yritän sanoa, että en ole käynyt lenkillä ikuisuuteen. En vain saa aikaiseksi, sillä aina tuntuu olevan jotain tärkeämpää.

Koska jotakin on pakko tehdä, olen korvannut juoksemisen HIIT-treenillä. Ei ihan sama asia, ainakaan henkisen hyvinvoinnin kannalta, mutta ehdottomasti tyhjää parempi. Tällä treenillä (videon löydät täältä) saa takuuvarmasti hien pintaan ja sykkeen ylös! Oikein reippaina päivinä (tai kun herkuttelu on taas lähtenyt käsistä) teen kaksi sarja mutta yksikin käy ihan urheilusta.

 

Piia

 

P.S. Pohkeet kannattaa muistaa venytellä hyvin, muuten on käveleminen seuraavana päivänä hankalaa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Piia kasvattaa muiden lapsia, kuvittelee voivansa oppia joskus laulamaan, rakastaa hyvää ruokaa ja haaveilee kunnon yöunista. Rakastaa kaikkea kaunista, harrastaa eko-hörhöilyä ja on äärimmäisen mukavuudenhaluinen. Kotona arjen jakavat Muusikko, 1/12 syntynyt L ja 8/15 syntynyt N. 

 

onelettavahuolella@gmail.com

Seuraa Bloglovin'issa!

Seuraa Facebookissa

 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
Joulukuu