SIinäpä se, heti otsikossa. Meidän viikonloppu.

Allekirjoittanut jäi perjantaina lomalle takaraivossaan pitkä to do -lista. Oli seinältä puuttuvia tauluja, ostamistaan odottava lamppu, vaihtamatta jääneet verhot. Pitäisi täyttää vauvakirjaa, roudata ylimääräiset lelut pois nurkista ja siirtää nelinumeroinen määrä valokuvia puhelimista parempaan talteen. Vain elämää-jaksot odottavat katsomistaan, keskeneräinen huivi virkkaajaansa ja yöpöydän kirjapino ahkeraa lukijaa. Oli tarkoituksena kyläillä ja tehdä täsmäisku sekä vaatekaupoille että Sokoksen kosmetiikkahyllyille.

Mutta, kas kummaa, peittelin tänään sänkyyn yhden kappaleen kuumepotilaita.

Olisi pitänyt osata ennakoida tämä(kin) sairastuminen. Edellisyö oli levoton ja eilen illalla Ikean reissulta kotiutui nuhainen pikkumies. Viime yönä herättiinkin sitten (vähintään) parin tunnin välein. Vaikea uskoa, että vielä jokin aika sitten heräsin useamman kerran joka yö, tänään on ollut vaikea jaksaa mitään vaikka rikkonaisia öitä oli takana vain yksi! Kuume laskee onneksi lääkkeellä ja pilkottu sipuli sängyn vieressä pitää nenän auki. Jospa ensi yönä nukuttaisiin vähän paremmin.

Olohuoneen uusi valaisin näyttää kuulemma ihan kuolemantähdeltä. Ihan sama, tyylikäs se on silti.

 

Piia

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Piia kasvattaa muiden lapsia, kuvittelee voivansa oppia joskus laulamaan, rakastaa hyvää ruokaa ja haaveilee kunnon yöunista. Rakastaa kaikkea kaunista, harrastaa eko-hörhöilyä ja on äärimmäisen mukavuudenhaluinen. Kotona arjen jakavat Muusikko, 1/12 syntynyt L ja 8/15 syntynyt N. 

 

onelettavahuolella@gmail.com

Seuraa Bloglovin'issa!

Seuraa Facebookissa

 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
Joulukuu