Tähän viikonloppuun olisi voinut kuulua mielenkiintoisia työjuttuja tai rakkaan ystävän polttarit, joihin olisin mielelläni osallistunut. Meidän perheen aikuisten viikonloppu pyöri kuitenkin tiiviisti musiikin ympärillä.

Aloitin heti perjantai-iltana kolmella tunnilla Brahmsin Ein detsches Requiemia. Olen koko viikon valittanut, miten katupöly saa sekä silmät että nenän vuotamaan mutta kurkussa tuntuu olevan vähintään ämpärillinen santaa. Laulaminen kävi työstä ja harjoitusten jälkeen olo oli kuin jyrän alle jääneellä.

Lauantaina Muusikko lähti studioon suoraan aamukahvilta. Itse tein sen, mikä olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten, eli kaivoin nenähuuhtelukannun esiin ja otin vesipiipun taas käyttöön. Uskomatonta, mitä pelkällä vedellä ja pienellä määrällä suolaa voi saada aikaan! Olo parani kertaheitolla. Vaikka ulkoillessa pitikin niistää ja yskiä niin olin sunnuntain harjoitusleirin suhteen toiveikas.

Tänään laulettiin melkein koko päivä eikä Brahms todellakaan päästänyt helpolla. Toivoin aamupäiväksi vesisadetta mutta toivettani ei valitettavasti kuultu. Rouskutin viisituntisen aikana lähes askillisen Mynthoneja mutta ai että tuntui mahtavalta saada laulaa jotakin noin upeaa. Ilman nenän huuhtelemista ja vesipiipun käyttöä harjoitteleminen ei olisi onnistunut, nytkin piti niistää ihan liian monta kertaa ja paikoitellen huomasin, ettei ääni toiminut aivan kunnolla. Musiikki oli kuitenkin uskomattoman kaunista. Selän takaa kuuluivat tuttujen bassojen äänet ja miehet pyytelivät anteeksi, jos sylkivät konsonantteja niskaani (eivät sylkeneet).

Kotiin tullessani tehtiin Muusikon kanssa melkein läpsystä vaihto; toinen lähti studioon, toinen jäin kotiin siivoamaan ja pesemään pyykkiä. Ja huuhtelemaan nenäänsä.

Saatteko te oireita katu- ja siitepölystä? 

 

Piia

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Piia kasvattaa muiden lapsia, kuvittelee voivansa oppia joskus laulamaan, rakastaa hyvää ruokaa ja haaveilee kunnon yöunista. Rakastaa kaikkea kaunista, harrastaa eko-hörhöilyä ja on äärimmäisen mukavuudenhaluinen. Kotona arjen jakavat Muusikko, 1/12 syntynyt L ja 8/15 syntynyt N. 

 

onelettavahuolella@gmail.com

Seuraa Bloglovin'issa!

Seuraa Facebookissa

 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
Joulukuu