Arki alkaa tänä vuonna asteittain. Onneksi. Muusikko palasi töihin heti alkukuusta, N meni päiväkotiin viikko sitten melkein kirjaimellisesti riemusta kiljuen ja ekaluokkalainen on ehtinyt olla koulussa jo ensimmäisen kokonaisen viikon.

Oma kesälomani päättyy vasta nyt viikonloppuna mutta arkeen on ollut pakko totutella jo reilun viikon ajan. Valehtelisin jos väittäisin, että oli helppoa herätä yhtäkkiä ennen seitsemää ja huolehtia koululainen kouluun kahdeksaksi. Onneksi sen jälkeen oli yleensä mahdollista palata kotiin juomaan kahvia ja syömään aamupalaa kaikessa rauhassa. Aamun hulinan ja rähinöiden jälkeen hiljaisuus tuntui kultaakin kalliimmalta.

Etukäteen vähän harmittelin sitä, että viimeinen kesälomaviikko pitää elää muiden arkiaikataulun mukaan, mutta toisaalta tämä on ollut aika kiva tapa totutella arkeen. En halua edes ajatella millaisella rähinällä viikko olisi alkanut jos arkeen olisi pitänyt palata ryminällä! Maanantainen herätys töihin ei tunnu ihan hirveältä ajatukselta kun on jo viikon ajan totutellut heräämään aikaisin. Kai tämä tästä.

Joko teille on alkanut arki? Onko ihan kamalaa?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Piia kasvattaa muiden lapsia, kuvittelee voivansa oppia joskus laulamaan, rakastaa hyvää ruokaa ja haaveilee kunnon yöunista. Rakastaa kaikkea kaunista, harrastaa eko-hörhöilyä ja on äärimmäisen mukavuudenhaluinen. Kotona arjen jakavat Muusikko, 1/12 syntynyt L ja 8/15 syntynyt N. 

 

onelettavahuolella@gmail.com

Seuraa Bloglovin'issa!

Seuraa Facebookissa

 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
Joulukuu