Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyössä Raikastamo Oy

Meillä vietettiin tänään kuopuksen yksivuotissynttäreitä pienellä porukalla. Sen vuoksi en lähtenyt liioittelemaan tarjottavien suhteen.

Juhliimme on vakiintunut tarjottavaksi kakku sekä kasvisvoileipäkakku. Teen yleensä molemmat gluteenittomina. Viime vuodet olen tilannut makean kakun muualta, koska haluan, että se on jollainlailla erikoinen.

Omat taitoni eivät riittäneet tätä banaani-viikunakakkua pidemmälle. Nakukakun väliin tuli myös sitruunarahkaa ja pohjan taikinaan lisäsin piparkakkumaustetta näin joulun kunniaksi. Lisäksi laitoin kultaiselle vadille kasan suklaakonvehteja esille.

Glögi sopii hyvin juhlapöydän kuumaksi juomaksi.

Juhliemme juomatarjottavista vastasi Raikastamon tuotteet. Kirjoitinkin jo aiemmin heidän uutuusglögeistään postauksen. Teen yleensä mehupuristimella itse kasvis -tai hedelmämehua juhliin, mutta nyt säästyin vaivalta.

Pillimehut maistuvat lastenjuhlissa erityisesti, niihin liittyy selkeästi jotakin mystiikkaa. Nämä tuotteet miellyttivät meillä myös aikuisia. Esimerkiksi me vanhemmat kun emme juo ollenkaan kahvia. Raikastamon mehut ovat käytännössä ainoita, joita olen lapselle halunnut tarjota.

Mikäli olisimme pitäneet isotkin juhlat, olisin tehnyt näiden lisäksi muun muassa "porkkalaa" eli vegaanista savulohta, pari suolaista piirakkaa tai focacciaa. Yleensä myös toinen kakku on tällöin tarpeen, esimerkiksi juustokakku.

Jos synttäreillä olisi ollut paljon lapsia tai edes sormiruokailijoita, olisin tehnyt pienen hyydykekakun soijajugurtista. Se olisi ollut käytönnössä sokeriton ja ainakin maidoton. Siihen kylkeen voi näperrellä myös eläimiä hedelmistä. 

Kommentoi ja kysy lisää! Olisi kiva tietää, mikäli sait uutta inspistä omiin juhliin näistä meidän suosikeista.

Herkutellen, Jasu

Juhlatunnelmasta lisää Instassa!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tämä on elämänmakuinen perheblogi, jonka kirjoittajana toimii 30-vuotias äiti, vaimo, doula ja sairaanhoitajaopiskelija Pirkanmaalta. Päätähtinä postauksissa loistavat kesällä 2015 syntynyt uhmaikänsä tavoittanut poika sekä joulukuussa 2017 syntynyt pikkuveljen virkaa toimittava kuopus. Muita sydäntä lähellä olevia asioita ovat mm. lastenvaatteiden ompelu, perheen koiralauma, mökkeily, matkustelu, ekoilu, luonnonkosmetiikka ja kasvisruoka. Olet tervetullut seuraamaan meidänlaista ruuhkavuosien arkea ja välillä juhlaakin!

Terkuin, Jasu

Yht.otot ja yhteistyöt: elamaltakaikensain@gmail.com

Tässä linkki vanhalle blogisivustolle.

Löydät meidät myös somesta!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017