Kaupallinen yhteistyö Preeco.fin kanssa

Meiltä löytyy esikoiselle uutena hankitut Emmaljungan Super Nitrot kaikenlaisilla herkuilla. Kustomoidun Polar Performancen hinnaksi hoitolaukun kanssa tuli lähemmäs tuhat euroa. Valitsin kovan vaunukopan sijaan quadrolift-kantokopan, josta en kuitenkaan myöhemmin pitänyt (niin kätevä kun se onkin).

Olinkin erittäin iloinen kun minulle tarjottiin mahdollisuutta testata toisenlaisia yhdistelmävaunuja, Baby Mercin Zippyja. Heti ensimmäisenä huomioni kiinnittyi tietenkin himoitsemaani kiinteään ja kauniiseen vaunukoppaan. Se oli odotetusti tilava ja kuomusta saa vetoketjun takaa esiin läpinäkyvän lisäsadesuojan, joka oli pelastus talven lumipyryissä. Vaunuverhoa ei ole tarvinnut.

Olen käyttänyt Zippyjä nyt viitisen kuukautta ja vanhat vaunut jäivät yllättäen varastoon. 

Seuraavana ihastuin vaunujen erityiseen keinutusominaisuuteen, ilmakumipyöriin sekä vaunujen sirouteen ja keveyteen. Kolme viimeisintä oli niin ikään sellaisia seikkoja, joita esikoisen aikana jäin kaipaamaan. Vaunujen kätevyyttä lisää se, että Zippyn osat menevät pieneen tilaan, jopa tuo kova vaunukoppa litistyy hyvin matalaksi sen ominaisuuksien avulla. Vastaavaa en ole nähnyt. Luulin todella, että olisin saanut kaiken toivomani maineikkaalta Emmaljungalta jo mainittuun kalliiseen hintaan, mutta taisin tosiaan tehdä vääriä valintoja.

Preecon nettisivuilla voi tutkia lisää, että mitä kaikkea nämä ja monet muut yhdistelmävaunut pitävät sisällään. Värivaihtoehdot ovat mielestäni aivan ihania, siinä taas yksi plussa lisää! Voin vakuuttaa, että vaunut todella ovat hintansa väärtit. Tällä hetkellä vaunut on mahdollista hankkia heidän kautta edullisesti alle 400 euron hintaan ja mukaan tulee vakiona hoitolaukku. Zippyt ovat olleet hyvä vaihtoehto vaunuiksi siitä huolimatta, että meillä on toinenkin pieni.

Hankin taaperolle seisomalaudan, joka on osoittautunut toimivaksi ratkaisuksi. Koen, että ilman sisarusrattaitakin pärjää. Nyt kesäisten kelien tullen otimme ratasosan käyttöön ja sen saakin todella kivaksi muokattua melkein puolivuotiasta vauvaa varten. Kyseessä on kompaktit vaunut, joten meidän isoimmalle pojalle ja mahdollisesti talvivaatteet päällä se olisi aika tiukka paikka matkustaa. Se on ollut tähän asti ainut asia, joka saa miinusta. 

Olen kuitenkin ollut erittäin tyytyväinen näihin vaunuihin. Niin tyytyväinen, että meidän Super Nitrot lähtevät nyt myyntiin. Onneksi sain nämä vaunut talvella, koska pystyin vertaamaan molempien vaunujen kääntyvien etupyörien toimivuutta. Super Nitrojen kanssa vuodatin monet hiki -ja itkupisarat lumen paakkuuntuessa niihin, mutta Zippyn pyörät ovat isommat ja meillä ei ollut kertaakaan etenemisongelmia lumihangessakaan. 

Täyttääkö nämä vaunut sinunkin kriteerisi?

Vaunuillen, Jasu

Tykkää Facessa & seuraa Instassa!

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

Ilmakumit niihin Emmaljungiinkin varmasti olisi saanut. Meillä ainakin on myös litteäksi taittuva koppa. 🤔 Itse liputan tunnettujen laatuvaunujen puolesta käytettynä ostettuina, kestävät monen lapsen ajan ja saa vielä eteenpäin laittaessakin vähän rahaa takaisin. Kestävää kulutusta. 😊

Vierailija
2/4 | 

Hei, olen ostamassa kyseisiä vaunuja. Jäin kuitenkin vielä miettimään tuota kangasta joka ainakin näyttää villalta.. Imeekö kangas pienestäkin tihkusateeta märäksi? Onko kuinka helppo pitää puhtaana?

Jasunen
Liittynyt25.7.2017

Ei imenyt vettä, koska laitoin mukana tulleen suojan aina päälle. :) Vaunut ovat edelleen kovassa käytössä ja puhtauden kanssa ei ole ollut ongelmia. En ole kuin puistellut hiekkoja välillä pois, nyt kun ratasosa on ollut käytössä jo pidemmän aikaa. Kangas (pehmeää) itsessään ei ole niin laadukas kun vaikkapa Emmaljungan käyttämä gotetex-tyyppinen liukas ja kova päällinen..

* Elämältä kaiken sain -bloggari, tervetuloa lukijakseni! *

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tämä on elämänmakuinen perheblogi, jonka kirjoittajana toimii 30-vuotias äiti, vaimo, doula ja sairaanhoitajaopiskelija Pirkanmaalta. Päätähtinä postauksissa loistavat kesällä 2015 syntynyt uhmaikänsä tavoittanut poika sekä joulukuussa 2017 syntynyt pikkuveljen virkaa toimittava kuopus. Muita sydäntä lähellä olevia asioita ovat mm. lastenvaatteiden ompelu, perheen koiralauma, mökkeily, matkustelu, ekoilu, luonnonkosmetiikka ja kasvisruoka. Olet tervetullut seuraamaan meidänlaista ruuhkavuosien arkea ja välillä juhlaakin!

Terkuin, Jasu

Yht.otot ja yhteistyöt: elamaltakaikensain@gmail.com

Tässä linkki vanhalle blogisivustolle.

Löydät meidät myös somesta!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Instagram