Kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö Ruokavaliot.fi kanssa

Koti ei tunnu kotoisalta ilman, että kaapit on täynnä ruokaa. Ainakaan minun mielestäni. Palasin eilen mökiltä kotiin ja minua odotti spesiaali ruokalähetys. Tuotteet on saatu Ruokavaliot.fi -nettiruokakaupasta. Spesiaalin näistä tuotteista ja tietenkin nettikaupasta tekee sen, että kauppa on keskittynyt erikoisruokavalioihin: gluteeniton, vegaaninen, ekologinen tai vain terveellisempi ruokavalio ripauksella luomua.

"Ajatuksemme on luoda korkealaatuisten raaka-aineiden saatavuutta, riippumatta siitä, missä päin maata asutaan - maalla vaiko kaupungissa."

Yrityksen ideologia on toimiva, koska ainakin itse asun paikassa, josta tämän kaltaisia tuotteita voi olla hankala löytää. Nettisivut ovat selkeät ja tarjonta laajaa: tunsin ihan olevani karkkikaupassa! Myös tarjoukset ja paljousalennukset olivat houkutteleva lisä valikoimaan. Odotan erityisesti, että pääsen testaamaan gluteenittomia kaurajauhoja ja tekemään itse siemennäkkäriä näistä suomalaisista raaka-aineista. Valitsin ostoskoriin myös riisispagettia, laadukkaan soijakastikkeen, linssipastaa, kookoslastuja, lempiteetäni ja paljon muuta.

Nettikaupan blog -osiosta löytyy mainioita reseptejä, tietoa ravitsemuksesta sekä uutuustuotteiden esittelyjä.

Minun on pitänyt jo jonkin aikaa kokeilla gluteenitonta ruokavaliota, mutta aina se vain on jäänyt. Ehkä myös siksi, ettei meidän kaupoissa ole kamalasti valinnan varaa. Kikhernepastaakaan ei viitsi syödä neljää viikkoa putkeen. Enää ei siis tarvitse keksiä tekosyitä, kun pääsen kokkailemaan näillä tuotteilla. Tai jopa leipomaan itse leipää. Kehoitankin seurailemaan somekanaviani, koska ilmoitan niissä heti kun testaan näitä minulle aivan uusia tuttavuuksia. Vegaanisten tuotteiden ostaminen on ainakin helppoa tätä kautta, koska tuoteselosteita ei tarvitse erikseen syynätä läpi, kun valitsee suoraan oikein kategorian, jonka alta tilaa tuotteita.

Yhteistyöterkuin, Jasu

Seuraa tästä Ruokavaliot.fi:n Facebookia!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tämä on elämänmakuinen perheblogi, jonka kirjoittajana toimii 30-vuotias äiti, vaimo, doula ja sairaanhoitajaopiskelija Pirkanmaalta. Päätähtinä postauksissa loistavat kesällä 2015 syntynyt uhmaikänsä tavoittanut poika sekä joulukuussa 2017 syntynyt pikkuveljen virkaa toimittava kuopus. Muita sydäntä lähellä olevia asioita ovat mm. lastenvaatteiden ompelu, perheen koiralauma, mökkeily, matkustelu, ekoilu, luonnonkosmetiikka ja kasvisruoka. Olet tervetullut seuraamaan meidänlaista ruuhkavuosien arkea ja välillä juhlaakin!

Terkuin, Jasu

Yht.otot ja yhteistyöt: elamaltakaikensain@gmail.com

Tässä linkki vanhalle blogisivustolle.

Löydät meidät myös somesta!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017