Kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö Raikastamo:n kanssa

Itsenäisyyspäivän vietto on minulle henkilökohtaisesti se hetki, kun joulunodotus voi virallisesti alkaa.

Tänä vuonna halusin panostaa juurikin Itsenäisyyspäivän juhlaillalliseen. Meillä jää tänä jouluna useampi joulukattaus välistä, koska karkaamme ulkomaille. Joulunaika on perinteisesti herkuttelun aikaa. Haluan kuitenkin myös tällaisina hetkinä tehdä hyviä valintoja tarjottavien joukosta. 

Raikastamon tuotteet ovat meille jo entuudestaan tuttuja.

Korkkasin päivällä ulkoilun päätteeksi tämän vuoden ensimmäiset glögit. Pidän kuumista juomista, koska en juo kahvia, joten joulunaikaan kyläilyjen yhteydessä glögi on aina maistunut. On kuitenkin kulunut jo useampi vuosi, kun glögin kulutus kotosalla on ollut aikalailla nollassa. Monet glögit ovat niin makeita, ettei minun makuhermoni nauti niistä, kun viettää muuten hyvin sokeritonta elämää.

Saimme testiin Raikastamolta heidän uutuusglögit, jotka ovat luomulaatuisia. Ihastuin välittömästi omena-lime -glögiin. Rakastan kaikkea missä on sitruksen maku! Tässä glögissä on muuten aivan mieletön inkiväärin vivahde, joka lämmittää mukavasti. Tuotteessa parasta on tietenkin se, ettei se sisällä ollenkaan lisättyä sokeria. Luonnollisesti sitä ei olla myöskään makeutettu keinotekoisilla aineilla.

Molemmat glögit ovat lisäaineettomia.

Raikastamon lapsille suunnatut tuotteet ovat ensimmäisiä ja edelleen ainoita, joita olen suostunut ostamaan lapselle. Pidän kovasti heidän ideologiastaan ja hienoa, että tuoteperhe on nyt laajentunut entisestään. Puhtaiden tuotteiden luominen on nykypäivän toimijoille selkeästi entistä tärkeämpää.

Ovatko Raikastamon tuotteet jo sinulle tuttuja? Suosittelenpa kokeilemaan näitä uutuuksia. Myös Raikastamon perinteisen makuinen glögi oli kivan kevyt. Maistelimme sitäkin porukalla ja se sai kiitosta sopivasta makeudesta.

Yhteistyöterkuin, Jasu

Seuraa meidän pyhän viettoa Instasta!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tämä on elämänmakuinen perheblogi, jonka kirjoittajana toimii 30-vuotias äiti, vaimo, doula ja sairaanhoitajaopiskelija Pirkanmaalta. Päätähtinä postauksissa loistavat kesällä 2015 syntynyt uhmaikänsä tavoittanut poika sekä joulukuussa 2017 syntynyt pikkuveljen virkaa toimittava kuopus. Muita sydäntä lähellä olevia asioita ovat mm. lastenvaatteiden ompelu, perheen koiralauma, mökkeily, matkustelu, ekoilu, luonnonkosmetiikka ja kasvisruoka. Olet tervetullut seuraamaan meidänlaista ruuhkavuosien arkea ja välillä juhlaakin!

Terkuin, Jasu

Yht.otot ja yhteistyöt: elamaltakaikensain@gmail.com

Tässä linkki vanhalle blogisivustolle.

Löydät meidät myös somesta!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Instagram