Kaupallinen yhteistyö
Linssit, pavut ja kikherneet ovat meillä kovassa käytössä.

I have to say, rakastan nykypäivän keittokirjoja! Ne ovat kaukana niistä ruskeankastikkeen opuksista, mitä itsekin olen mummoltani saanut pölyttymään.

Sain tämän Perheen ruokavuosi -kirjan arvostelua vastaan ja se on samoilta kirjoittajilta, kun mitä edellinen teos Naperosta nautiskelijaksi. Kirjassa on upea ja inspiroiva kuvitus. Resepteiksi on valikoitunut helposti toteutettavia koko perheen ruokia.

Inspiroiva kuvitus! 

Kirja tutustuttaa hauskalla tavalla erilaisiin raaka-aineisiin.

Tykkäsin erityisesti siitä, että raaka-aineet pitivät sisällään laajasti myös kasvikunnan eri vaihtoehtoja. Lehtikaali ei välttämättä ole ensimmäinen mitä tulisi mieleen tarjota lapsille, mutta hauskojen quesadillojen välissä mikä tahansa uppoaa. Näin myös ennakkoluuloilta vältytään.

Kasvikunnan tuotteet edustettuna.

Kirjan reseptit oli jaoteltu vuodenaikojen mukaan.

Kala, sienet, härkäpapu, nyhtis, soijarouhe, kikherneet ja monet muut mielestäni vielä liian vähän perheiden ruokavaliossa hyödynnettävät raaka-aineet olivat kivasti löytäneet paikkansa resepteihin. Jos siis kaipaat vaihtelua ja ennen kaikkea terveellisiä vaihtoehtoja perheesi ruokiin, niin tämä kirja on hyvä suunnannäyttäjänä.

Tavallista perheruokaa tvistillä. 

Haetko sinä ideoita keittokirjoista?

Tein yhtenä päivänä tofusta garam masalalla maustettua kastiketta. Sain ruokaan idean kirjan butter chickenistä. Kirjasta löytyi tofuruoan sijaan tempepyttipannu. Se on niinkään palkokasvista valmistettu kasviproteiini. Myös täytetyt bataatit odottavat vielä kokeiluaan, sekä itsetehty ricottajuusto (jos se vain onnistuu kauramaidosta).

Kirjasta löytyi ruokien lisäksi myös välipaloja, munaruokia, leivän leivontaan ohje, juomareseptejä sekä makeita herkkuja.

Jasu 

Instan puolella myös videota kirjasta! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tämä on elämänmakuinen perheblogi, jonka kirjoittajana toimii 30-vuotias äiti, vaimo, doula ja sairaanhoitajaopiskelija Pirkanmaalta. Päätähtinä postauksissa loistavat kesällä 2015 syntynyt uhmaikänsä tavoittanut poika sekä joulukuussa 2017 syntynyt pikkuveljen virkaa toimittava kuopus. Muita sydäntä lähellä olevia asioita ovat mm. lastenvaatteiden ompelu, perheen koiralauma, mökkeily, matkustelu, ekoilu, luonnonkosmetiikka ja kasvisruoka. Olet tervetullut seuraamaan meidänlaista ruuhkavuosien arkea ja välillä juhlaakin!

Terkuin, Jasu

Yht.otot ja yhteistyöt: elamaltakaikensain@gmail.com

Tässä linkki vanhalle blogisivustolle.

Löydät meidät myös somesta!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017