Kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö Desteco.fi:n kanssa

Tulin jakamaan teille iloisen uutisen siitä, että minut on valittu Destecon brändilähettilääksi. Nyt sinullakin on mahdollisuus tutustua ekoilua huokuviin tuotteisiin ja mikä parasta, postauksen lopussa on alekoodi lukijoilleni.

Tämän nettikaupan ideana on tarjota puhtaampaa kodinsiivousta vähemmällä kemikaalikuormalla. Sen lisäksi luonnollisempi ihonhoito on laajasti edustettuna mukaan lukien meikkituotteet. Destecolta saat myös suosioon nousseet pyykkietikat sekä oman lempparini syksyn pimeneviin iltoihin eli soijavahakynttilät, jotka rätisee pehmeästi palatessaan. Se mihin yrittäjä on valikoimissaan panostanut on suomalaiset tuotteet, klikkaa itsesi verkkokauppaan ja ylläty! Sivut ovat selkeät käyttää ja asiakaspalvelu on mitä parhainta.

Minun on pitänyt jo pitkän aikaa testata palashampoota hiuksiini. Osittain en ole uskaltanut ja toisaalta olen odotellut nestemäisten tuotteiden loppumista. Pääsin kuitenkin tämän yhteistyön tiimoilta heti koekaniiniksi. Sain testiin kuvassakin näkyvän piparmintun tuoksuisen saippuan sekä Carita Cosmeticsin savisaippuan rasvoittuvalle hiuspohjalle. Aloitin tuotteen käytön varovasti, koska pelkäsin hiusten takkuuntumista ja sitä miltä ne mahtaisi tuntua pesun jälkeen. Olen lukenut netistä, että hiusten pitää antaa tottua palashampooseen. Siksi en pelästynyt sitä kuinka raskailta hiukset tuntuvat ensimmäiset päivät. Toisaalta taas sain niihin kehuja keräävää volyymia.

Palasaippuat syrjäytti meillä muut tuotteet!

Päivien kuluessa tajusin, että takaraivossani tuntuva rasvaisuus oli pakosti oltava jotain muuta kuin hiuksiin jäänyttä saippuaa. Tajusin, että olen käyttänyt saippuoita väärin! Menin siltä seisomalta suihkuun, vaahdotin kolme kertaa saippuaa käsiini ja hiuksiin. Kävin koko kuontalon huolellisesti läpi vaikka pelkäsin megatakkuja. Jo hiuksia kuivatessa huomasin eron. Toinen asia, minkä huomasin oli se, ettei hiuksiin tarvinnutkaan laittaa hoitosuihketta tai öljyä. Lopuksi hiuksien ollessa kuivat ne olivat ilmavat ja normaalit, vihdoinkin! Eli ota ihmeessä tästä neuvot käyttöön varsinkin jos haluat selvitä vain yhdellä ja riittoisalla noin 8 euron tuotteella. Olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa 2,5 vuotta ja palasaippuoiden vaikutus hiuksiini on ennenkuulumaton! Plussana päälle: saippuoiden inci-listan lyhyys hivelee silmiäni.

Jatketaan juttua vielä palasaippuoiden maailmassa, koska niitä löytyy myös siivoukseen. Tämä (ylin kuva) testaamani niin ikään suomalaista käsityötä oleva mintun tuoksuinen kultakimpale muutti pysyvästi arkeani. Kuten osa tietää olen käyttänyt etikkaa ja eteerisiä öljyjä pikkusiivouksiin. Etikka ei luonnollisesti tuoksu kovin hyvältä ja miestäni osa öljyistä – varsinkin puhdistukseen tarkoitetut – aivastuttaa. Olen myös miettinyt, puhdistaako sellainen seos riittävästi. Tein valmiin seoksen suihkupulloon raastamalla saippuaa veteen. Ei ole epäilystäkään, etteikö puhdasta tulisi ja vielä miellyttävän tuoksun kera. Samalla idealla pesen nykyään myös lattiat.

Tällaiset tuotteet voi sopia myös hajusteallergikolle.

Kärsin hajusteyliherkkyydestä sen lisäksi, että ihoni ei kestä moniakaan synteettisiä tuotteita. Omakohtaisesti en ole saanut oireita näistä tuotteista ja saan samalla nauttia jostain muusta kuin tympeästä hajusteettomuudesta. Destecolta saamani Naturetten pyykkietikka antaa minulle sekä etenkin lapsilleni mahdollisuuden tuoksuvaan, mutta kemikaalittomampaan pyykkiin. Inspiroiduitko jostakin esittelemästäni suosikista? Koodilla ELÄMÄLTÄKAIKENSAIN saat 10% alennuksen tuotteista. Mikäli etsit toimivaa dödöä luononkosmetiikan parista niin kuvassakin näkyvä "suolasuihke" on nyt toinen tuote, joka toimii hikeä vastaan eli kokeiltu on yhtä jos toista.

Luvassa on siis tulevaisuudessakin vinkkejä ja tuote-esittelyitä kohti kemikaalittomampaa elämäntyyliä. Meidän perhe aloitti tämän matkan jo yli kaksi vuotta sitten ja somen kautta pääset näkemään reaaliajassa meidän tekemiä arjen valintoja.

Instassa touhuten, Jasu

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tämä on elämänmakuinen perheblogi, jonka kirjoittajana toimii 30-vuotias äiti, vaimo, doula ja sairaanhoitajaopiskelija Pirkanmaalta. Päätähtinä postauksissa loistavat kesällä 2015 syntynyt uhmaikänsä tavoittanut poika sekä joulukuussa 2017 syntynyt pikkuveljen virkaa toimittava kuopus. Muita sydäntä lähellä olevia asioita ovat mm. lastenvaatteiden ompelu, perheen koiralauma, mökkeily, matkustelu, ekoilu, luonnonkosmetiikka ja kasvisruoka. Olet tervetullut seuraamaan meidänlaista ruuhkavuosien arkea ja välillä juhlaakin!

Terkuin, Jasu

Yht.otot ja yhteistyöt: elamaltakaikensain@gmail.com

Tässä linkki vanhalle blogisivustolle.

Löydät meidät myös somesta!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017