Kaupallinen yhteistyö

eKoalan pinoamislelu, eKaboom

Meillä ei vietetä erikseen "muovitonta maaliskuuta", koska pyrimme siihen arjessamme jatkuvasti muutenkin. Oletko sinä yrittänyt vähentää muovituotteiden kuluttamista?

Lastentarvikkeita ajatellen muovittomuus tuntuu olevan täysin utopiaa. Pienellä selvittelyllä ja muiden vinkkien ansiosta olen kuitenkin löytänyt esimerkiksi vauvoille lasisia tuttipulloja, jotka sopi myöhemmin myös  juomapulloiksi, muovittomia tutteja ja pitkäikäisiä puisia leluja sekä pelejä.

Olenkin nyt vuorostani iloinen, kun saan kertoa, että mitä muuta muovitonta voit lapsellesi hankkia. Pääsin testaamaan Kiddexin kautta eKoala -sarjan tuotteita. Tutustu lisää tämän linkin takaa näihin iloisen värisiin uutuuksiin. Samasta löydät jälleenmyyjät. Lasten ruokailuvälineet ovat meillä aina olleet keraamisia. Haluan pitää lapset mahdollisimman kemikaalivapaina niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Kemikaalittomat ja muovittomat tuotteet ovat meidän valinta. 

eKoalan ruokalappu, kasvipohjainen cashmereharso. Saatavana neljässä eri värissä.

Itse syömään opetteleva taapero teki kuitenkin sellaisen tempun, että heitti keraamisen lautasensa lattialle ihan muutama päivä sitten. Uudet ruokailuvälineet tulivat siis tarpeeseen. Ei särkyviä lautasia ihan hetkeen hänen tempperamenttisiin käsiinsä. eKoalan aterimet sopivat tosi hyvin pieneen käteen. Pidän siitä, kuinka lyhyt varsi niissä on. Lautasissa on kiva muotoilu ja ne ovat sopivat kokoisia.

Samaisen merkin ruokaharso on niin ikään muoviton ja sen tekoprosessissa on otettu huomioon ympäristöystävällisyys. Kuin musiikkia korvilleni! Meillä se päätyi pienen kokonsa ja kauniin ulkomuotonsa ansiosta reppuun, jotta kylässä ja kahviloissa pysyy essu mukana. Näitä kannattaa hankkia ehkä muutama, jotta toisen saa tarvittaessa pesuun.

Ajattelen mielelläni ympäristöä aina, kun vain voin.

eKoalan ruokailusetti. Saatavana neljässä eri värissä

Vaikka muovia "onkin kaikkialla" niin sehän ei ole mikään argumentti olla pyrkimättä muovittomuuteen. Kertakäyttökulttuuri alkaa toivottavasti olemaan taakse jäänyttä. Oma lapsuuteni oli oikeaa muovin kulta-aikaa ja sen todella huomasi ainakin keittiöntarvikkeista. Nykyään suositaan jo laajasti puuta ja lasia.

Leluissa on vielä matkaa muutokseen, mutta uusia vaihtoehtoja tulee koko ajan lisää. eKoalan biomuovinen pinoamislelu oli meille ihan uusi tuttavuus. Juurikin materiaaliltaan. Kipoissa on monta mahdollisuutta eri leikkeihin sisällä, kylvyssä tai ulkona. Mukana tulee myös pienet rumpukapulat.

Ruokailuharson bibholder, biomuovia

Mistä tuotteesta toivoisit löytävän muovittoman vaihtoehdon? Olen huomannut, että tällaisten pikkuprojektien omaksuminen – kuten muovista irti päästäminen – on oikeasti tosi hauskaa. Sitä haluaa koko ajan keksiä uusia keinoja tai löytää korvaavia tuotteita.

Jasu

Tulehan myös seuraajaksi Instan puolelle? 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tämä on elämänmakuinen perheblogi, jonka kirjoittajana toimii 30-vuotias äiti, vaimo, doula ja sairaanhoitajaopiskelija Pirkanmaalta. Päätähtinä postauksissa loistavat kesällä 2015 syntynyt uhmaikänsä tavoittanut poika sekä joulukuussa 2017 syntynyt pikkuveljen virkaa toimittava kuopus. Muita sydäntä lähellä olevia asioita ovat mm. lastenvaatteiden ompelu, perheen koiralauma, mökkeily, matkustelu, ekoilu, luonnonkosmetiikka ja kasvisruoka. Olet tervetullut seuraamaan meidänlaista ruuhkavuosien arkea ja välillä juhlaakin!

Terkuin, Jasu

Yht.otot ja yhteistyöt: elamaltakaikensain@gmail.com

Tässä linkki vanhalle blogisivustolle.

Löydät meidät myös somesta!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017