Viimeisimpään rahaa koskevan postauksen jatkoksi päätin lähteä kartoittamaan sitä, että mihin asti meidän perhe pääsisi matkalle budjettimme rajoissa. Hyvät neuvot olisi nyt arvokkaita (tai toivottavasti kuitenkin edullisia).

Meillä ei ole erityisiä kriteereitä matkaa varten. Ainoastaan ajankohta määrittää eniten ja se olisi tuleva joulun aika. Silloin on ainut hetki kun meillä on riittävästi lomaa samaan aikaan. Syksyllä olisi ihana lähteä, kuten myös ensivuoden hiihtoloman aikoihin mutta lomia ei ole. Tai jos on niin sitten toisella ei ole. Me molemmat tykätään myös kotimaan matkailusta, mutta hiihtokeskuksissa on koluttu jo silloin kun meitä oli vielä kaksi ja en tiedä onko se hyvä kohde näin pienten lasten kanssa. Lisäksi meillä on omakin mökki, jossa viettää joulua.

Mihin siis kannattaisi nelihenkisen perheen suunnata 1600 eurolla?

  • Poika haluaisi ehdottomasti lentokoneeseen. Meneekö vauvasta maksua?
  • All-inclusive olisi kiva, muttei pakollinen.
  • Itseäni kiinnostaisi lähikohteista esimerkiksi Viron Pärnu Norjan lisäksi.
  • Tanskan Legoland on suunnitelmissa vasta muutaman vuoden päästä.
  • Dubai taitaa olla liian kallis budjetille?
  • Kreikassa olemme jo käyneet ja ilmat ei ole talvella hääppöiset.
  • Kaupunkiloma ei innostaisi näiden lasten kanssa, varsinkaan talvella.
  • Espanja houkuttelisi ennemmin kuin vaikkapa Turkki.

Suomessa ei luultavasti taaskaan ole lunta eli talviset kelit ei meitä pelota, mutta kannattaako talvella lähteä ajamaan esimerkiksi Norjaan saakka? Kai sekin olisi paras paikka kokea vaikkapa keväällä tai ruskan aikaan. Ensi kesänä olen suunnitellut meneväni töihin, joten lukuunottamatta pakollista keikkaa mökille me tuskin muualle pääsemme yhdessä. Tänä kesänä taas ei ole enää aikaa ja muut suunnitelmat on jo lyöty lukkoon. Niin että se niistä kriteereistä vai?

Heitä siis parhaat vinkkisi edullisesta matkailusta koko perheen kesken. Tarkoituksena olisi lähteä nimenomaan koko rahan edestä matkalle eli kylpyläloma Tallinnassa ei ole vaihtoehto. Vähän kyllä jännittää lomamatkan ostaminen, koska lapsethan voi olla vaikka kipeänä jouluna!

Vinkeistänne kiittäen, Jasu

Ps. Postaus on kuvitettu meidän häämatkakohteen kuvilla, arvaatko paikan?

Kommentit (12)

Sari Friman
1/12 | 

Ras al khaimah on hyvä lasten kanssa. Siellä kyllä kannattaa ottaa vähintään puolihoito. Apollomatkojen se edullisin kohde.

Vierailija
4/12 | 

Dubai ei oo liian kallis budjetille, jos jaksaa olla tarjoushaukkana ;) Suosittelen ehdottomasti

Sundaysunday
5/12 | 

Kanariansaaret, esim kaunis Teneriffa. Norwegianin lennot neljälle max 800-900e, ja 600e saa jo jonkunlaisen all-inclusiven hotellin tai hyvätasoisen aamiaisella. Tsekkaa Trivagosta.

Vierailija
6/12 | 

Arabiemiraatit ja etenkin Dubai tosiaan mahtuu tuohon budjettiin mutta sitä en eettisten syiden takia suosittele matkakohteeksi yhtään kellekään. Suosittelen lueskelemaan siitä hieman enemmän ja miettimään sitten, sopiiko kyseinen kohde omiin arvoihin. :-) Kanaria on takuuvarmasti helppo, turvallinen ja kohtuuhintainen kohde. Lentodiilit.fi on hyvä sivusto edullisten matkojen/lentojen löytämiseen, joten suosittelen sitä. Välillä olen bongaillut sieltä törkeän halpoja lennot + hotelli -paketteja esim. Kanarialle ja nappasinpa sieltä kerran lennot kolmella huntilla Thaikkuihinkin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tämä on elämänmakuinen perheblogi, jonka kirjoittajana toimii 30-vuotias äiti, vaimo, doula ja sairaanhoitajaopiskelija Pirkanmaalta. Päätähtinä postauksissa loistavat kesällä 2015 syntynyt uhmaikänsä tavoittanut poika sekä joulukuussa 2017 syntynyt pikkuveljen virkaa toimittava kuopus. Muita sydäntä lähellä olevia asioita ovat mm. lastenvaatteiden ompelu, perheen koiralauma, mökkeily, matkustelu, ekoilu, luonnonkosmetiikka ja kasvisruoka. Olet tervetullut seuraamaan meidänlaista ruuhkavuosien arkea ja välillä juhlaakin!

Terkuin, Jasu

Yht.otot ja yhteistyöt: elamaltakaikensain@gmail.com

Tässä linkki vanhalle blogisivustolle.

Löydät meidät myös somesta!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017