Kaupallinen yhteistyö
Kaupallisessa yhteistyössä mukana Kiddex

Viime kesä oli jo niin mainio, että noinkohan saamme samanlaista toistamiseen? 

Saadaan tai ei, niin meillä lapset suojautuu hyvin säteilyä vastaan. Minulla on ollut sellainen periaate, ettei taaperoikäinen lapsi käytä ollenkaan lyhythihaisia paitoja tai shortseja kesällä. Se on toiminut esikoisella nyt neljänä kesänä. Suojaan lapsia mieluummin ensisijaisesti aina vaatteilla. Nahkaiset remmisandaalit ovat olleet kesäisin molempien lasten vakiokenkinä kunnon lenkkareiden ohella. 

UV-haalari on helppo pienelle lapselle.

Nuorempi, puolitoistavuotias poikani sai nyt testiin Stonzin UV-haalarin. Rannalla tai pelkästään meidän takapihalla tulee vietettyä paljon aikaa, joten vaate on monikäyttöinen. Ei haittaa, vaikka se kastuu tai likaantuu. Haalarissa on kaksisuuntainen vetoketju. Tällaisen vaatteen ansiosta fysikaalisen aurinkorasvan kanssa tulee läträttyä vähemmän.

Stonzin UV-haalari kestää hieman vettä, joten se ei kastu heti läpimäräksi. Esimerkiksi näissä leikeissä haalarin alla oleva vaippa pysyi kuivana, vaikka lapsi istui vedessä. 

Stonzin aurinkolasien linssit ovat polarisoidut. Laseja on saatavana neljässä eri värivaihtoehdossa. 

Ulkomaanmatkoille suosittelen ehdottomasti hankkimaan UV-vaatteet lapsille. Ne kuivaakin niin nopeasti, jolloin toisia vaatteita ei ole välttämätöntä edes vaihtaa. Isommille lapsille nämä vaatteet saa kaksiosaisina. Meidän puolivuotta sitten tehdyllä matkalla vuoden ikäinen sai rauhassa nauttia hiekkaleikeistä erikoisvaatteiden avulla. Hiekkakaan ei tartu niihin samanlailla, kuin puuvillavaatteisiin. 

UV-vaatteet antavat kemikaalitonta suojaa. 

Stonzin UV-haalarin lisäksi saimme samalta merkiltä Sunnies baby sport -aurinkolasit. Nämä mallit kestävät venyttelyä lapsen toimesta ja niitä pystyy säätää sangoista siten, että pään taakse saa kiinnityspalan, ilman erillistä jatkolenkkiä. Aurinkolaseille on käyttöä, vaikka kesä muuten olisikin viileä. Ihan pienellä suosin hattuna niin sanottua kalastajanlakkia, joka peittää niskan. Jos kesällä autoilee paljon, kannattaa kiinnittää huomiota takapenkkiläisiin ja suojata heidät myös siellä. 

Stonzin UV-vaatteiden suojataso on korkein mahdollinen ja se on saavutettu kemikaalittomasti!

Jasu

Käy katsomassa Instagramin kuvasta uudet arskat! 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Jasu 💋 (@elamaltakaikensainblogi) jakama julkaisu

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tämä on elämänmakuinen perheblogi, jonka kirjoittajana toimii 30-vuotias äiti, vaimo, doula ja sairaanhoitajaopiskelija Pirkanmaalta. Päätähtinä postauksissa loistavat kesällä 2015 syntynyt uhmaikänsä tavoittanut poika sekä joulukuussa 2017 syntynyt pikkuveljen virkaa toimittava kuopus. Muita sydäntä lähellä olevia asioita ovat mm. lastenvaatteiden ompelu, perheen koiralauma, mökkeily, matkustelu, ekoilu, luonnonkosmetiikka ja kasvisruoka. Olet tervetullut seuraamaan meidänlaista ruuhkavuosien arkea ja välillä juhlaakin!

Terkuin, Jasu

Yht.otot ja yhteistyöt: elamaltakaikensain@gmail.com

Tässä linkki vanhalle blogisivustolle.

Löydät meidät myös somesta!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017