Heltyykö vauvakuume koskaan? Ainakin koirakuumeelleni kävi niin neljännen jälkeen.

Kuinkakohan väsynyt ja ei niin järjissään pitää olla, että kahden tahtoikäisen lapsen kanssa iskee vielä vauvakuume?

Vauvakuume selittynee varmasti sillä, että teen tällä hetkellä tiivistä työtä vauvaperheiden kanssa. Suoritan viimeistä työharjoitteluani erikoissairaanhoidon piirissä, joten toivotaan, että kyseisten vauvojen kaitseminen riittää minun kuumeen hoidokseni vielä pitkäksi aikaa!

Olen mieluummin kädet täynnä, kuin syli tyhjänä.

Kaksi pientä ja uhmakasta poikaa aiheuttaa ainakin mulla useamman kerran päivässä sydämen tykytystä ja hiustenlähtöä, toisaalta he antaa myös kaikkea sitä, minkä takia jaksan tässä arjessa. Olen mieluummin kädet täynnä, kuin syli tyhjänä.

Vaikka olen itse aina ollut suuri vertaistuen kuluttaja äitiyden syövereistä johtuen ja kertonut avoimesti, kuinka kamalaa kaikki voi olla, niin jotenkin nyt tämän syksyn aikana olen löytänyt rauhan ja voiman toteuttaa omaa vanhemmuutta omalla tavallani. Samalla on alkanut tuntua paremmalta puhua lapsiarjesta positiivisten ajatusten kautta. Aiemmin katkeruus ja riittämättömyys on painanut mieltä, nyt olenkin päässyt irti vertailusta. Mä kyllä riitän!

Meidän molempien valmistuessa pian uusiin ammatteihin, alkaa tulevaisuuden suunnitelmat olla taas ajankohtaisia. Olen jo laittanut päälle asuntovahdin myyntiin tulevista taloista ja toisaalta kartoitamme koko ajan, että olisiko kaavoituksen ulkopuolelta saatavilla tontteja. Olemme olleet tässä samassa tilanteessa viimeksi marraskuussa 2012. Jospa nyt löytäisimme sen oikean talon.

Kovaa tahtomista tämä kaikki on vaatinut ennen kaikkea meiltä vanhemmilta. 

Loppuvuodesta on tulossa vielä mahtavia tilaisuuksia perheen ja ystävien kesken. Toivottavasti me aikuisetkin päästään vihdoin nauttimaan entistä enemmän toisistamme, kun lapset on isompia ja saadaan molemmat tämä kuluttava melkein neljän vuoden opiskelu päätökseen. Kovaa tahtomista tämä tosiaan on vaatinut meidän vanhempien kesken.

Tätä kaikkea meidän arkeen ja tulevaisuuteen kuuluu tällä hetkellä. En siis malta odottaa ensi vuotta!

Jasu

Painahan tuosta alhaalta itsesi Instaan ja tule seuraamaan meidän arkea lähes livenä!

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tämä on elämänmakuinen perheblogi, jonka kirjoittajana toimii 30-vuotias äiti, vaimo, doula ja sairaanhoitajaopiskelija Pirkanmaalta. Päätähtinä postauksissa loistavat kesällä 2015 syntynyt uhmaikänsä tavoittanut poika sekä joulukuussa 2017 syntynyt pikkuveljen virkaa toimittava kuopus. Muita sydäntä lähellä olevia asioita ovat mm. lastenvaatteiden ompelu, perheen koiralauma, mökkeily, matkustelu, ekoilu, luonnonkosmetiikka ja kasvisruoka. Olet tervetullut seuraamaan meidänlaista ruuhkavuosien arkea ja välillä juhlaakin!

Terkuin, Jasu

Yht.otot ja yhteistyöt: elamaltakaikensain@gmail.com

Tässä linkki vanhalle blogisivustolle.

Löydät meidät myös somesta!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Instagram