Viime vuonna me käytiin kesäreissulla Muumimaailmassa. Tänä vuonna Puuhamaa kiinnostaisi. 

Viimeinkin työharjoitteluni on ohitse. Ajatukseni ovat siis todellakin jo kesässä!

Vaan mitäpä on tänä kesänä ohjelmassa? Ainakin jotain edullista tekemistä. Olen lasten kanssa aika paljon kotona, joten toivotaan, että meille suodaan rantakelejä. Lisää omat ehdotuksesi kivasta kesäpuuhasta kommentteihin.

Mökkeily.

Onni on todellakin oma mökki! Tai miksi ei venekin, jos viihtyy vesillä. Pohjois-Karjalan korpimetsä kutsuu meitä taas pian.

Päiväretki eläinpuistoon.

Tätä odotan innolla. Kotieläinpuistoja on erilaisia, mutta me ajattelimme suunnata tällä kertaa Porvooseen entisten tuotantoeläinten kotiin. Myös Lahdessa ja Joensuussa on omat puistonsa, joissa tulemme varmasti vierailemaan. Yksinkertaista ja edullista! 

Risteilyt toimivat aina.

Meillä on hieman epävarmaa ehdimmekö lähteä kunnolliselle merimatkalle, mutta pieni venematka on aina lapsille elämys, vaikka se tapahtuisi vain rannikolla vaikkapa matkalla Suomenlinnaan.

Huvipuistot.

Meillä meni viime vuonna ihan turhaan rahaa huvipuistokäyntiin, kun kyseessä oli vain kolmevuotias lapsi. Tällä kertaa hyödynnämme vain paikat, joissa on ilmaiset laitteet pienille ja samalla kertaa voimme vierailla vaikkapa museossa, kaupungista riippuen. 

Kansallispuistoon makkaranpaistoon.

Patikoidessa vierähtää mukavasti koko päivä. Lapset ovat kuin kotonaan metsässä ja me käytiinkin toukokuun lämpimien ilmojen aikaan pienellä harjoitusretkellä tässä lähimaastossa. Nyt meillä onkin jo isomman alueen kartta hankittuna seuraavaa seikkailua varten. Kantorepun kun vain muistaisi ottaa mukaan ensikerralla!

Vielä, kun ehtisi kehitellä meille vanhemmille jotain mukavaa irtiottoa kaksistaan. Kenties kesäteatteria tai festarit?

Jasu

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tämä on elämänmakuinen perheblogi, jonka kirjoittajana toimii 30-vuotias äiti, vaimo, doula ja sairaanhoitajaopiskelija Pirkanmaalta. Päätähtinä postauksissa loistavat kesällä 2015 syntynyt uhmaikänsä tavoittanut poika sekä joulukuussa 2017 syntynyt pikkuveljen virkaa toimittava kuopus. Muita sydäntä lähellä olevia asioita ovat mm. lastenvaatteiden ompelu, perheen koiralauma, mökkeily, matkustelu, ekoilu, luonnonkosmetiikka ja kasvisruoka. Olet tervetullut seuraamaan meidänlaista ruuhkavuosien arkea ja välillä juhlaakin!

Terkuin, Jasu

Yht.otot ja yhteistyöt: elamaltakaikensain@gmail.com

Tässä linkki vanhalle blogisivustolle.

Löydät meidät myös somesta!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017