Heissuli vei täältä meidän arjen keskeltä! Tänään oli Eevertin neuvola ja päätin päivitellä kuulumisia kuukauden takaiseen nähden. 

Tämänkertaisella neuvolakäynnillä minun ei tarvinnut enää neuvottomana paasata taaperon edesottamuksista. Ei hänen tempauksensa mitenkään ole loppunut, mutta pienten apukeinojen kautta olen pystynyt kehittää omaa toimintaani parempaan suuntaan, joka auttaa omassa jaksamisessa uhmaikäisen lapsen kanssa. Netti ja varsinkin ne omat vanhemmat ovat täynnä lastenkasvatusohjeita, joten koko ajan saa olla joko oppimassa uutta tai vähintään perustelemassa omia valintojaan. Huolia vauvasta ei ole ja hän kasvaa aikamoista tahtia siitäkin huolimatta, että luovutan äidinmaitoa. Rokotuksiakin otimme vastaan ja rankan käynnin jälkeen pieneen mieheen iski väsymys, jonka hyödynsin kauppakeskuksessa käymällä.

Kerroinko uudesta tindermätsistäni?

Lähiaikoina ystävät ja varsinkin uudet ystävät ovat olleet elämässäni tärkeässä roolissa. Miten tässä muuten pysyisikään täysijärkisenä? Minulla on puhelimessa äitien Tinderiksi tituuleerattu sovellus, jonka kautta voi löytää muita paikkakuntalaisia vanhempia juttuseuraksi. Täytyykin sanoa, että kun tästä kylästä löytyy nainen, jolla on samanikäinen vauva kuin minulla ja kaksikymmentä muuta samaa mielenkiinnon kohdetta mukaan lukien omien miestemme yhteneväisyydet niin eihän sellaista voi ohittaa! Toivottavasti siis tapaamme pian. Ja vaikka välillä tuntuu, että ihmiskontaktit ovat nykyään vain netissä niin onneksi edes siellä, koska muuten olisin aika yksin. Lähimmät ystäväni tuppaa olemaan välimatkojen vuoksi kaukana. Terkut myös maailman parhaimmalle mammaryhmälle Facessa, jonka ansiosta kikatin eilen monta tuntia. 

Istukka koristamaan seinää?

Seuraajani Instassa pääsivät jo ennalta kurkistamaan, että minkälaista taidetta tein taannoin. Keittiömme oli kuin teurastuksen jäljiltä kun otin pakkasesta minun ja vauvani elämän puun käsittelyyn. Tein sen avulla oikeasti tosi kauniin taulun ja tulenkin lähipäivinä julkaisemaan siitä kuvan. Se todellakin päätyy olohuoneen seinälle. Tämän tempaukseni suhteen olen täysin titaania, aivan totaalisen luodinkestävä, mitä mahdollisiin kommentteihin tulee asiaan liittyen. Tuo taulu edustaa minulle jotain todella tärkeää ja miksi en siis haluaisi imeä siitä voimaa ja muistoja joka päivä itseeni. Samalla se symboloi omaa mielenkiintoani elämän syntyä kohtaan. Siihen liittyviä tauluja ja kirjoja meillä on joka tapauksessa esillä enemmänkin. 

Kevättä jo rinnassa?

No todellakin! Tulossa on nimittäin kaikenlaista kivaa häppeninkiä, joten mieli kirkastuu vaikkei aurinko joka päivä lumia sulattaisikaan. Loin myös hiuksiini hieman keväistä hehkua kun päätin kokeilla kotikäyttöön tarkoitettua kasviväriä. Säästin ekokampaamon sijaan mukavan summan rahaa ja olen todella tyytyväinen väriin: syvä, mutta maanläheinen oranssi. Lastenhuoneen muuttumisleikki on nyt imenyt kaikki ylimääräiset rahat itseensä, joten kai se on äidin tarpeista nipistettävä, tuttua? Uskon sen kuitenkin olevan hyvä sijoitus. Aktiivinen isompi lapsemme tarvitsee ehdottomasti paikan, jossa riittää tekemistä. Tätä aiemmin taaperon huoneen viihtyvyyteen ei niinkään olla kiinnitetty huomiota.

Toivottakaahan tsemppiä minulle huomiseen kun lähden yksin lasten kanssa viemään isoa koiraa eläinlääkärille. Voi tulla vauhdikas reissu!  

Iloista loppuviikkoa toivotellen, Jasu 

Saa uusimmat postaukset tykkäämällä Facessa ja näe kuvia arjestamme Instassa!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tämä on elämänmakuinen perheblogi, jonka kirjoittajana toimii 30-vuotias äiti, vaimo, doula ja sairaanhoitajaopiskelija Pirkanmaalta. Päätähtinä postauksissa loistavat kesällä 2015 syntynyt uhmaikänsä tavoittanut poika sekä joulukuussa 2017 syntynyt pikkuveljen virkaa toimittava kuopus. Muita sydäntä lähellä olevia asioita ovat mm. lastenvaatteiden ompelu, perheen koiralauma, mökkeily, matkustelu, ekoilu, luonnonkosmetiikka ja kasvisruoka. Olet tervetullut seuraamaan meidänlaista ruuhkavuosien arkea ja välillä juhlaakin!

Terkuin, Jasu

Yht.otot ja yhteistyöt: elamaltakaikensain@gmail.com

Tässä linkki vanhalle blogisivustolle.

Löydät meidät myös somesta!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017