Kerrataanpas vaihteeksi vähän meidän kuulumisia. Takana on muun muassa Amerikan sukulaisten tapaamista sekä ensimmäinen huvipuistoretki Särkänniemeen, mutta vielä on kesää jäljellä!

Miehen myöhäisemmän kesäloman vuoksi meidän kesäriennot eivät alkaneet perinteisesti juhannuksesta. Suuntaamme siis mökille vasta loppukuusta. Vihdoinkin, Joensuu kutsuu! Mitään ihmeellistä ei ole aikomusta lomalla tehdä, mutta tänä kesänä aiomme käydä ainakin Muumimaailmassa. Se tulee olemaan ensimmäinen kerta meille kaikille. Itse olen aina halunnut käydä siellä. Myös Linnanmäen ilmaiset laitteet voisi käydä pyörimässä läpi.

Lahteenkin olisi tarkoitus suunnata. Poika haluaa näyttää isille Perhepuiston.

Olen käynyt nyt lähiaikoina paljon Lahdessa. On ollut ihanaa nähdä paljon ihmisiä, ystäviä ja perhettä. Siellä ollessa Emilio tahtoo käydä joskus jopa kaksi kertaa päivässä Launeen Perhepuistossa. Kannattaa muuten katsastaa kyseinen paikka jos nurkille sattuu. Kävelymatkan päässä on myös eläinpuisto. On se onni kun asumme tällaisessa pikkukylässä, koska silloin isot kaupungit riittää elämykseksi pienelle ihmiselle.

Täällä päin olisi tarkoitus käydä Tampereella katsastamassa uusi kauppakeskus Ratina.

Samalla reissulla haluan käydä kissakahvilassa tutustuttamassa pojat kissoihin. Ne ovatkin aikalailla ainoita eläimiä mitä vanhinkaan poika ei ole päässyt silittelemään. On siinä jutussa toki koira (tai kissa) haudattuna, koska itse poden ensimmäistä kertaa ikinä kissakuumetta. Ihan hassua. Olen niitä joskus aiemminkin katsonut ja edelleenkin pitää malttaa, koska tiedän että tähän asuntoon ei tarvita yhtään enempää eläimiä (saati lapsiakaan). Sillä välin on kuitenkin ihanaa selailla löytöeläintalojen ja kissakasvattajien nettisivuja.

Perusarki on tuntunut vaihteeksi tosi hyvältä, varmaan hyvien säiden vuoksi.

Ulkona on totisesti vietetty nyt paljon aikaa. Vauvakin on jo sen ikäinen, että on kiva käydä vaunulenkeillä ja äitiystävien kanssa rannalla töllistelemässä tätä ihmeellistä maailmaa. Ja mikä parasta, me ollaan saatu vihdoinkin viettää aikaa ulkona koko perheen voimin. Se on oikeasti meidän arki huomioon ottaen aika harvinaista herkkua. Miehen lyhyempien työvuorojen ja koulun tauon vuoksi olen pystynyt poistumaan yksin ovesta ulos. Arvaatteko mikä on ollut nyt mieluista tekemistä "omalla ajalla"? No mattojen kuuraus pesupaikalla, aa että!

Lisää meidän perusarjesta näkee ja kuulee Instan kautta. Esimerkiksi tänään oli suht jännä päivä lääkärillä ja loppuviikkoon mahtuu vielä mukavia hetkiä.

Kesäterveisin, Jasu

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tämä on elämänmakuinen perheblogi, jonka kirjoittajana toimii 30-vuotias äiti, vaimo, doula ja sairaanhoitajaopiskelija Pirkanmaalta. Päätähtinä postauksissa loistavat kesällä 2015 syntynyt uhmaikänsä tavoittanut poika sekä joulukuussa 2017 syntynyt pikkuveljen virkaa toimittava kuopus. Muita sydäntä lähellä olevia asioita ovat mm. lastenvaatteiden ompelu, perheen koiralauma, mökkeily, matkustelu, ekoilu, luonnonkosmetiikka ja kasvisruoka. Olet tervetullut seuraamaan meidänlaista ruuhkavuosien arkea ja välillä juhlaakin!

Terkuin, Jasu

Yht.otot ja yhteistyöt: elamaltakaikensain@gmail.com

Tässä linkki vanhalle blogisivustolle.

Löydät meidät myös somesta!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Instagram