Kaupallinen yhteistyö Kiddexin kanssa

Meillä on jo yli kahden vuoden ajan kiinnitetty paljon huomiota koko perheen kemikaalikuorman pienentämiseen. Myös ekologisuudesta on tullut tärkeä asia, jota haluan opettaa lapsille.

Nykyisen elämäntapamme mukaisesti lapsille hankittavien tuotteiden joukkoon on sijoittunut esimerkiksi luonnonkosmetiikkaa pesuja varten ja heidän ruokailuastiansa ovat keraamisia. Juomapullo ja jopa tuttipullo on lasia. Lastenhuoneessa suosin puisia leluja ja kalusteita. Lisäksi tykkään ommella vaatteita koko perheelle, siten tiedän enemmän kankaan alkuperästä.

Mielestäni on erittäin tervetullutta, että turvalliset vaihtoehdot lisääntyvät markkinoilla.

Nyt kun muovin määrää yritetään tosissaan vähentää jo maailmanlaajuisesti niin ainakin omalla kohdalla se on vaikuttanut ostopäätöksiin. Itselläni on reppu, jota käytän paljon ja se on tehty kierrätysmateriaalista. En kuitenkaan osannut arvata, että myös lastentarvikkeista voisi löytyä samalla ajatuksella valmistettuja reppuja.

Affenzahnin kekseliäät eläinreput ovat myrkyttömiä ja ergonomisia käyttää.

Emilio oli erittäin innoissaan tästä saamastamme repusta, johon mahtuu nyt paljon tavaraa ja se sisältää käteviä taskuja. Repussa on myös rintahihna, joten nyt reppu pysyy tukevasti pienen kantajansa harteilla. Meidän norsurepussa kuten malliston muissakin repuissa on ihania yksityiskohtia, joita näprätessä aika kuluu vaikka bussia odottaen. Varsinkin esiin vedettävä kieli on hauska ja siihen saa kirjoittaa lapsen nimen.

Oman Affenzahnin hankintaan löydät jälleenmyyjät täältä. Minkä kuosin sinä tai lapsesi valitsisi? Vastuullisesti valmistettu reppu toimisi myös lahjana vaikka eskarin aloittavalle kummilapselle.

Terkuja reppuretkeltä lähettäen, Jasu

(Kuvan reppu saatu, Kiddex Oy)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tämä on elämänmakuinen perheblogi, jonka kirjoittajana toimii 30-vuotias äiti, vaimo, doula ja sairaanhoitajaopiskelija Pirkanmaalta. Päätähtinä postauksissa loistavat kesällä 2015 syntynyt uhmaikänsä tavoittanut poika sekä joulukuussa 2017 syntynyt pikkuveljen virkaa toimittava kuopus. Muita sydäntä lähellä olevia asioita ovat mm. lastenvaatteiden ompelu, perheen koiralauma, mökkeily, matkustelu, ekoilu, luonnonkosmetiikka ja kasvisruoka. Olet tervetullut seuraamaan meidänlaista ruuhkavuosien arkea ja välillä juhlaakin!

Terkuin, Jasu

Yht.otot ja yhteistyöt: elamaltakaikensain@gmail.com

Tässä linkki vanhalle blogisivustolle.

Löydät meidät myös somesta!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017