Haluatko tutustua minuun hieman paremmin? Onko sinulla joskus ollut minusta ennakkoluuloja, uskoisitko siis seuraavia asioita:

1. Mummon vanhat lakanat

Ystäväni rakastavat nauraa tälle asialle vuodesta toiseen. Vannon kuitenkin vanhan ajan paksun puuvillan nimeen. Sänkymme on siis pedattu molempien mummojeni valkoisilla ja pehmeillä lakanoilla. Isoin satsi niistä ovat käyttämättä jääneet häälahjalakanat vuodelta 1963. Eli ne olivat aivan uusia! Ne ei mene rikki, ei millään. Eikä vastaavaa laatua löydy kaupoista tai edes hotelleista. Lakanoiden reunoissa on virkatut pitsit ja kirjotut nimikirjaimet. 

2. Tähtitiede kiinnostaa

Olen kiinnostunut aurinkokunnasta ja tykkään paikantaa planeettoja. Osaan siis jopa nimetä niitä, mikäli kirkkaalla ilmalla näkyvät. Seuraan usein esimerkiksi Ursan nettisivuja. 

3. Sukkasyndrooma

Olen asunut omillani nyt yli 10 vuotta ja koko sinä aikana (kotona asumisen lisäksi) en ole ostanut itse omia sukkiani. Olenko siis koskaan ostanut itselleni sukkia, en muista.. Omistan niin suuren määrän sukkia, että osa on ollut jo vuosia paketissaan. Äitini on jostain syystä ottanut asiakseen hankkia minulle niitä. Todella omituista. 

4. Aikamatkustusta

Kieltämättä tulevaisuuden keksinnot olisi hauska nähdä, mutta jos saisin päättää millä aikakaudella voisin elää, niin se olisi joko 1700-luvun viktoriaaninen kausi tai ihan vain Suomen 1900-luvun alku.

5. En osaa leipoa

Moni on varmasti huomannut intohimoni ruoanlaittoon. Rakastan keksiä uusia reseptejä ja tehdä ruokaa oikein pitkän kaavan kautta. Siitä huolimatta leipominen ja kaikki makeiden herkkujen tekeminen ei todellakaan ole minun hommaani. Kaveritkin ihmettelevät, että kuinka oikein onnistun aina "munaamaan" itseni, mutten sitä leivonnaista.. Bravuurini onkin unohtaa jokin raaka-aine taikinasta. 

6. Kaikkikorvainen musiikinkuuntelija

Musiikkimakuni ulottuu Finlandia Hymnistä aina lovemetallia soittaneen HIM:n kautta DJ -maailman konkariin eli Tiestoon. Kuuntelen ihan yhtälailla Olavi Virtaa kuin Beyoncea. Pidän myös hallitusta ja kevyestä hevistä, mutta rokki ei mene missään muodossa. Ellei kyse ole Elviksestä tai Happoradiosta. Inhokkejani ovat mm. AC/DC:n ja Poets of the fallin lisäksi Raskasta Joulua -kappaleet.

Makuasioista ei voi kiistellä, mutta mielipiteistä sen sijaan pystyt. Mikä siis yllätti tai tunnustatko omaavasi saman tavan?

Jasu

Olethan jo Instaseuraajani?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tämä on elämänmakuinen perheblogi, jonka kirjoittajana toimii 30-vuotias äiti, vaimo, doula ja sairaanhoitajaopiskelija Pirkanmaalta. Päätähtinä postauksissa loistavat kesällä 2015 syntynyt uhmaikänsä tavoittanut poika sekä joulukuussa 2017 syntynyt pikkuveljen virkaa toimittava kuopus. Muita sydäntä lähellä olevia asioita ovat mm. lastenvaatteiden ompelu, perheen koiralauma, mökkeily, matkustelu, ekoilu, luonnonkosmetiikka ja kasvisruoka. Olet tervetullut seuraamaan meidänlaista ruuhkavuosien arkea ja välillä juhlaakin!

Terkuin, Jasu

Yht.otot ja yhteistyöt: elamaltakaikensain@gmail.com

Tässä linkki vanhalle blogisivustolle.

Löydät meidät myös somesta!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017