Nyt se sitten tapahtuu ja blogini on aika sulkeutua melkein neljän vuoden taipaleensa jälkeen. Oletko seurannut matkaani alusta asti? 

Näiden oman arkeni tarinoiden kertominen alkoi vähän niin kuin sattumalta. Kun aloitin opintoni sairaanhoitajaksi, halusin tallentaa sitä matkaa vertaistukena muille opiskeleville perheellisille. Pian siitä tuli kuitenkin jotain isompaa ja merkityksellisempää.

Aloittamani matka bloggarina päättyy kuitenkin nyt tähän. Aion jatkaa sitä toisella tavalla eli vloggaamalla. Minulla on ollut tällä tutulla nimellä YouTube -kanava jo noin puolen vuoden ajan ja olen todella pitänyt sen tyylisestä itseni ilmaisusta. 

Vuosien ajan olen opintojeni ja perhearjen lisäksi jakanut kaikkea muutakin, mitä elämääni on kuulunut ja sitä haluan jatkaa myös tulevaisuudessa. Blogia eteenpäin vienyt punainen lanka on tuntunut lyhentyvän varsinkin viimeisen vuoden aikana ja nyt se on keritty loppuun.

Aloin tietoisesti jo ennen viime kesää ajamaan blogia pikku hiljaa alas, mutta mieltäni on lämmittänyt se, kuinka tuhannet ihmiset ovat edelleen kiinnostuneita käänteistäni joka kuukausi vaikkei minulla ole ollut tarjota käytännössä mitään! Haluan jatkossa keskittyä laajasti eri aiheisiin ja koen, että blogi ei anna sille mahdollisuutta.

Tälläkin hetkellä elämässäni on tapahtunut paljon, joten kannattaa tutustua uuteen videoon tämän postauksen lopussa. Tuleva kevät on monella tapaa uuden alku sekä arkeen, että työelämään liittyen. Olen myös ottanut enemmän aikaa itselleni ja jatkanut rakasta harrastusta vuosien takaa. 

Suuret kiitokset teille, hyvät lukijani. Olen antanut paljon, mutta olen myös saanut paljon takaisin. Seuraatko minua vielä tulevaisuudessakin?

Ihan ensimmäiseksi, ota ainakin Insta seurantaan:

Jasu

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tämä on elämänmakuinen perheblogi, jonka kirjoittajana toimii 30-vuotias äiti, vaimo, doula ja sairaanhoitajaopiskelija Pirkanmaalta. Päätähtinä postauksissa loistavat kesällä 2015 syntynyt uhmaikänsä tavoittanut poika sekä joulukuussa 2017 syntynyt pikkuveljen virkaa toimittava kuopus. Muita sydäntä lähellä olevia asioita ovat mm. lastenvaatteiden ompelu, perheen koiralauma, mökkeily, matkustelu, ekoilu, luonnonkosmetiikka ja kasvisruoka. Olet tervetullut seuraamaan meidänlaista ruuhkavuosien arkea ja välillä juhlaakin!

Terkuin, Jasu

Yht.otot ja yhteistyöt: elamaltakaikensain@gmail.com

Tässä linkki vanhalle blogisivustolle.

Löydät meidät myös somesta!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017