Juu-u elikkäs taas on tullut uusi vuosirengas meikäläiseen. Ja alkaa ikä ilmeisesti näkymään ku vaimo aamulla ilmoitti että mulla on ryppy! Voi perskules! Pitääkö tässä ryppyvoiteita alkaa veteleen naamaan? No onneksi ikä on vaan numeroita ja olet juuri niin nuorekas kun itse tunnet olevasi. Munki henkinen ikä on varmaan aika lähellä jaken ikää :D

No se rypyistä. Loman to do listaan kuului haaparannassa ikeassa käynti. Meidän uuteen tv tasoon ei sopinut tuo vahvistin  joten sille tarvittiin oma kaappi. Tuommoinen kaappi siihen löydettiin ja samalla uudet verhot ja kuvassa pikkusen näkyy uusia värikkäitä tyynynpäällisiä. Verhot antaa mukavasti kevät valoa läpi ja tyynyn päälliset on kivan raikkaan väriset. Mukava kun sai vähän uudistaa sisustusta.

Jake ei lähtenyt mukaan ikeaan vaan jäi leikkimään mummun ja papan kanssa. Meidän 6 tunnin ulkomaanmatka tais silti olla liian lyhyt ku ei millään olis mummulasta halunnu jake lähtä kotiin. Lopulta poika saatiin auton kyytiin kun luvattiin että kotona katsotaan tuliaisia mitä jakelle tuotiin. No haaparannassa käydessähän pitää käydä karkkikaupassa joten jake sai muutaman karkin ja mieluisin tuliainen oli varmasti pikkuinen betoniauto lelu. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

31-vuotias, oululainen 4/14-syntyneen vallattoman sydäntenmurskaajapojan isä. Blogini on päiväkirjani, johon kirjoitan kaikkea perheemme arjesta. Kuinka poikamme kehittyy ja kasvaa. Miten pyöritämme arkea kahden vuorotyössä käyvän vanhemman voimin ja miten 11-vuotias matriarkka Martta-kissa sekoittaa päiviä. Toivottavasti viihdyt blogini parissa. Tervetuloa mukaan.

Teemat

Instagram