Tänään on kulunut piinaava viikko edellisestä lääkärikäynnistäni, jolloin en viisastunut yhtään raskauteni jatkuvuuden suhteen.

Kuluneen viikon aikana vuodin vain kahtena päivänä verta ja muina päivinä en oikein mitään. Mitään kipuja tai muitakaan tuntemuksia ei ole ilmaantunut.

Tänään nyt sitten selvisi, että tälläkin kertaa raskaus oli alkanut kaksosraskautena, mutta valitettavasti kesken oli tämäkin raskaus mennyt. Päädyin naistentautien poliklinikalta suoraan osastolle tyhjennykseen ja täällä nyt pötköttelen ja odotan että lääkkeet tekevät tehtävänsä.

Olo on tyhjä.

Niin kuin on sylikin. Edelleen ensi lokakuussakin.

 

♥ Jenny

Kommentit (17)

Vierailija

Olen pahoillani... Sanattomaksi vetää, mutta kirjoitanpa kuitenkin ja toivotan voimia minäkin.

Ofsadis

Tosi ikävä juttu. Olen niin pahoillani puolestanne! Eikö kuitenkin nyt ole niin, että keskenmenojen syytä aletaan tutkia? Olen ymmärtänyt, että joskus ongelma voi olla hyvinkin yksinkertainen ja helposti hoidettavissa, kunhan se vaan löytyy. Kovasti voimia ja jaksamista! ❤️

Kettuli

Rv 6 oli itselläni sairaalareissu kun pientä vuotoa oli valahtanut reittä pitkin ja joku hyytymäkin. Kipuja ei ollut. Olin Transilvanian vuorilla joten ei kun kuoppaisia jyrkkiä vuoristoteitä 50 km sairaalaan tulkin kanssa. Sairaalassa kuului sitten sykekin ja sain jotain keskenmenon ehkäisevää reseptillä. Poika ja minä, vanha äidiksi, selvittiin, ihme kyllä. Olen sydämestäni pahoillani puolestasi. Toivon teille oikeaa ihmettä ja että teillekin tulee oma lapsi<3

Vierailija

Hei, minulla juuri sama takana😢 Lääkkeet eivät tehonneet kunnolla ja pitkän mietinnän jälkern suostuin kaavintaan. Toivottavasti ei ollut virhe...Olisi kiva jakaa ajatuksia.

Ofsadis

Mullakaan ei lääkkeet toimineet, vaikka niitä yritettiin kahteen kertaan, ja lopulta tehtiin kaavinta. Tulin muutaman kuukauden päästä uudestaan raskaaksi, ja terve poika syntyi reilun vuoden kuluttua keskenmenosta. Kaavinta on kamala sana ja pelottava toimenpide, mutta käsittääkseni kuitenkin hyvin turvallinen.

Linda

Voimia kaiken tuon keskelle, tiedän valitettavasti mitä on noita keskenmenoja käydä läpi. Vuoden sisällä ollut myös kolme keskenmenoa. Yksi alkuraskudessa RV 6 ja kaksi muuta myöhemmin RV 14 ja 16. Nyt olen jälleen raskaana RV 12. Mitään syytä tutkimukset eivät antaneet näille keskenmenoille. Ennestään mulla on 4 v. Lapsi, joka pitää järjissään. Keskenmeno on kyllä sellainen, jota ei toivoisi edes pahimmalle vihamiehelleen.

Itse selvisin jotenkin kun jokainen päivä mietin kaikkea hyvää, mitä elämä on mulle antanut.

Röpö

Hei. Otan osaa. Tiedän tasan miltä susta tuntuu. Eilen alkoi vuoto itsellä ja tänään pääsin ultraan. Sykettä ei löytynyt alkiolta. Ei saadakaan syysvauvaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Vanhassa talossa, värikkäässä, boheemissa kodissa häärää käsityöyrittäjä Jenny, aviomies Mumu ja kaksi kissaa.

Täällä remontoidaan ja sisustetaan, kierrätetään, tuunataan ja kokkaillaan vegaanista ruokaa.
Haaveillaan valmiista kodista, selkeästä järjestyksestä, kauniista pihasta ja matkustelusta.

Kaikista eniten haaveilemme kuitenkin vauvasta. Mahdollisuudesta tulla äidiksi ja isäksi.


Seuraa blogia
Facebook
Instagram

Blogit.fi
Blogipolku
Bloglovin'

Ota yhteyttä
jenny.kotilainen[a]hotmail.com

Instagram