Tervehdys pitkästä aikaa!

Hengissä täällä ollaan, vaikken sitten syyskuun olekaan kirjoitellut. Viime vuosi oli meille todella rankka ja kun viimeisen keskenmenon jälkeen päätimme pitää taukoa raskauden yrittämisestä, jäi bloginkin päivittely sitten kokonaan. Masentuneena petipotilaana en sentään ole (koko) tätä aikaa viettänyt, vaan elänyt hyvinkin tapahtumarikasta elämää. Olen oikeastaan viettänyt enemmän aikaani mukavuusalueeni ulkopuolella kuin sen sisällä. Olen muun muassa ajanut ajokortin, vaikka vannoin etten ikinä sitä tule tekemään.

On ollut vaikea hyväksyä itseään naisena, kun keho ei pysty suoriutumaan siitä mihin se on suunniteltu

Olen surrut lapsettomuutta, keskenmenoja ja sitä, etten ole kokenut itseäni naiseksi. On ollut vaikea hyväksyä itseään naisena, kun keho ei pysty suoriutumaan siitä mihin se on suunniteltu. Tottakai minä tiedän, ettei lapsettomuus, tai mikään muukaan asia vähennä minun naiseuttani, mutta aina ei omille tunteilleen mahda mitään. Viime vuoden keväällä aloittamani tankotanssi kuitenkin alkoi vaikuttamaan mielikuvaani itsestäni ja aloin pitkästä aikaa löytää itsetuntoani uudelleen.

Kesällä sitten hyppäsinkin jälleen uuden ääreen uudella itsetunnollani varustettuna, ja osallistuin burleskin tiiviskurssille ja heti syksyllä löysinkin itseni coaching ryhmästä, jossa syntyi alter egoni Janey May Niac. Coachaus johti ensiesiintymiseeni joulukuussa Helsingissä. Sen jälkeen olen keikkaillut burleskilavoilla jo useammankin kerran ja nyt toukokuu on ollut ensimmäinen kuukausi ilman yhtäkään burleskikeikkaa. Lisää keikkoja on kyllä jo tiedossa.

Janey May Niac - Kuva: Meri Teerisaari
Janey May Niac - Kuva: Meri Teerisaari


Nyt toukokuussakaan en esiintymättä ole ollut, sillä kuun alussa oli sirkuksen esitykset, johon liityin talvella ja viime viikonloppuna osallistuin exotic pole dance kilpailuihin, joissa en sijoittunut, mutta otinkin koko kisat esiintymisen kannalta. Lisäksi meillä oli tankotanssikoulumme showryhmän esitys, eli on sitä erinäisillä lavoilla tullut keikuttua tässäkin kuussa ja mikään ei ole aikoihin ollut niin hauskaa kuin kaiken tämän treenaaminen ja esiintyminen. Se on voimaannuttanut minua ihan mielettömän paljon ja tunnen itseni henkisesti vahvemmaksi kuin ehkä ikinä ennen.

 

Aina siihen asti kun alan miettiä, josko sitä raskautta uskaltaisi jälleen yrittää.

Vielä ei ole ollut sen aika, mutta nyt alkaa tosiaan tuntua siltä, että uskallus voisi alkaa riittämään. Painoanikin olen saanut nousemaan ja rautaa on tankattu. Tosin tankkauksen tulokset pitäisi käydä mittauttamassa, mutta jos rautavarastot olisivat hyvällä mallilla, niin ei kai tässä ole enää mitään estettä oman pään ulkopuolella.

 

♥ Jenny

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

En muista oletko joskus jotain kertonut, mutta onko teillä tutkittu keskenmenojen syitä?

Jenny In a boho home
Liittynyt2.9.2014

Hei, kiitos kommentista! Kaikki on tutkittu kromosomeja myöten, eikä mitään syytä ole löytynyt. Toki itse epäilen ettei ferritiinini ole ollut kovin hyvällä tasolla aikaisemmin, mutta se suostuttiin mittaamaan vasta viime syksynä. Silloin se oli 40, eli viitearvojen sisällä, muttei ymmärtääkseni kovin kummoinen silti. Olen syönyt rautaa ja uudelleenmittaukseen olen jossain vaiheessa menossa.

In a boho home -blogi Vanha talo, värikäs koti. Remonttia, sisustamista, vegaaniruokaa, diy juttuja ja lapsihaaveita.
Instagram
Facebook

Keskenmenollinen
2/4 | 

Itsellä kolme keskenmenoa takana ja nyt olen raskaana viikoilla 35+3 (tuntuu vieläkin epärealistiselta kirjoittaa kyseinen lukema). Syvissä vesissä olin myös itse viime syksynä. Lokakuussa ajattelin, että antaa mennä vielä yhden kerran ilman taukoa ja tässä sitä ollaan. Toivon teille koko sydämestäni, että teille käy myös sama onni...toivoa aina on ja ihmeitä tapahtuu joka päivä. Kaikkea hyvää teille!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Vanhassa talossa, värikkäässä, boheemissa kodissa häärää käsityöyrittäjä Jenny, aviomies Mumu ja kolme kissaa.

Täällä remontoidaan ja sisustetaan, kierrätetään, tuunataan ja kokkaillaan vegaanista ruokaa.
Haaveillaan valmiista kodista, selkeästä järjestyksestä, kauniista pihasta ja matkustelusta.

Kaikista eniten haaveilemme kuitenkin vauvasta. Mahdollisuudesta tulla äidiksi ja isäksi.


Seuraa blogia
Facebook
Instagram

Blogit.fi
Blogipolku
Bloglovin'

Ota yhteyttä
jenny.kotilainen[a]hotmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

Sisältö jatkuu mainoksen alla