*Yhteistyössä Zadaa app

Baby B täytti viime viikolla kolme kuukautta. Tämä sai minut heräämään siihen, että osa bodyista ei meinaa mennä enää kiinni. On aika siis siirtyä isompaan vaatekokoon.

Little E:n ollessa saman ikäinen sulloin tässä vaiheessa vain kaiken säilöön, mutta nyt edessä olisi pieni lajittelu. Säilöön, Zadaahan ja MLL:lle. Tällä kertaa laitan säilöön vain suosikit ja ne joita tuli oikeasti käytettyä. Ne, jotka jäivät lipastonpohjalle, laitan eteenpäin. Hyväkuntoiset myyn Zadaassa. Ei niin hyväkuntoiset, mutta käyttöikäiset vien MLL:lle.

Myyntiin on päätynyt muun muassa Newbien vaatteita, Marimekkoa ja Muumia. Kaikki hyvä kuntoisia ja tahrattomia. Sellaisia joista on varmasti vielä iloa muille.

Tutustuin Zadaahan ensimmäisen kerran viime syksynä sovelluksen Baby & Kids osion lanseerauksen yhteydessä. Minusta tuli kertaheitolla sen vakikäyttäjä. Suosittelen sitä noin kerta viikkoon kaikille kavereille.

Sovelluksella shoppailu on ihan superhelppoa ja kaikki myytävät jutut ovat helposti löydettävissä kategorioittain. Ei piilossa jossain sekalaisen kirppispöydän uumenissa. Viimeisin löytö sovelluksen kautta oli esikoiselle Vikingin hyväkuntoiset talvikengät vitosella ja itselleni kevääksi army-takki kympillä.

Ilokseni olen huomannut, että Baby & Kids-osio on kasvanut ja kehittynyt hienosti syksystä, jolloin se lanseerattiin. Valikoima on kasvanut huomattavasti, kun ihmiset ovat löytäneet uuden osion.

Eikä vain ostaminen ole helppoa. Myös tuotteiden laittaminen myyntiin on tosi helppoa. Tuote kuvataan kännykällä, asetetaan tiedot ja näpäytetään myyntiin. Kun joku sen ostaa ja maksaa Zadaa-paketin neljän euron hinnan, saat koodin ja viet sillä paketin vain lähimpään Matkahuollon pisteeseen. Postittaminen ei maksa myyjälle mitään. Ja ostajalle tiedoksi, että neljällä erurolla voi samalta myyjältä tilata useamman tuotteen samaan pakettiin aina kymmeneen kiloon asti.

Yksi sovelluksen loistavista ominaisuuksista on turva, jonka Zadaa tarjoaa rahansiirrolle. Myyjä ei saa rahojaan, ennen kuin ostaja kuittaa tuotteen saaduksi. Näin nettikirppiksille ominainen epävarmuus katoaa. Lisäksi Zadaass on nollatoleranssi feikkituotteiden kanssa.

Suosittelen todella lämpimästi sovelluksen lataamista. Omat ostotottumukseni ovat menneet askeleen parempaan suuntaan, kun vaatekaapistani löytyy yhä enemmän käytettynä ostettuja vaatteita. Toisen roska on toisen aarre.

Zadaa löytyy niin applelle, kuin androidillekin, joten nyt kipin kapin lataamaan tämä sovellus, jos sinulla ei sitä jo ole.

xx

Jenni S.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla