Sanotaan, että ihmisen muisti on joissain asioissa lyhyt. Minä päätin muistella, millaista elämämme oli vuosi sitten.

Vuosi sitten...

  • Olimme saaneet tietää odottavamme toista lastamme. Olimme tavattoman innoissamme.
  • Voin todella pahoin ja olin todella väsynyt. Niitä elämän pieni ihmeitä.
  • Olin päässyt osalliseksi ryhmään, joka suunnitteli uutta blogimediaa. Sehän ei sitten päättynyt hyvin, mutta oli opettavaista.
  • Kokeilin myös jakaa blogini aiheita perustamalla big mamas baby-blogin, jossa oli tarkoitus käsitellä enemmän vauva ja lapsiaiheita. Siinä elämäntilanteessa kahden blogin pyörittäminen kävi liian työlääksi.
  • Odotimme Little E:n viimeistä neurologin tarkastusta ja jännitimme saisimmeko puhtaat paperit kaulan suhteen. Hyvinhän siinä sitten kävi.

Halusin jakaa nämä kuvat kanssanne nyt, kun bebe on viisikuukautinen. Tuolloin en tosiaan vielä tiennyt mitään vauvastamme, mutta raskausaikana yksi hänen lempinimistään oli Pikku-Buddha. Hän oli nimittäin tavattoman rauhallinen liikkeissään. Ja siinä missä riehakkaan isosiskonsa liikkeitä ei tarvinnut laskea koskaan, tämän kanssa harrastin liikkeiden laskua pari kertaa päivässä. Ja edelleen hän on selvästi rauhallisempi ja tyytyväisempi, kuin isosiskonsa. Meidän Baby Buddha.

Nyt minä menen juomaan ämpärillisen teetä. Ilmeisesti beben kanssa valvominen teki hallaa vastustuskyvylleni

ja olen taas kipeänä. Tällä kertaa ihan kunnolla. Nauttikaa te muut tuosta mielettömästä ilmasta.

 xx

Jenni S.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

Olisi pitänyt laskea liikkeet, kun oli niin rauhallinen. Lääkäriltä tuli käsky.... mutta mie luotin siihen että jos on tarkotettu että lapsi syntyy elävänä niin kyllä se siellä pärjää ilman että lasken monta kertaa päivässä liikkeet. Yleensä iltaisin sängyssä herättelin vauvaa liikkeelle että pystyin levollisemmin yöni nukkumaan.

Käyttäjä148121
Liittynyt29.12.2017

Hienoa, että teille löytyi sopiva tapa. Itse olen onnellinen, että pidin kirjaa liikkeistä, koska lopulta synnytyksen käynnistyksen syy oli se ettei vauva liikkunut. Mutta kukin tavallaan ja mikä itseä rauhoittaa.

Käyttäjä10747
Liittynyt22.3.2018
2/4 | 

Meijän lapsi oli niin rauhallinen ettei niitä 10 liikettä/tunti tullut kuin korkeintaan kerran päivässä illalla kun alkoi vähän jumppailee muuten saattoi yhdellä potkulla vastata kun paineli vatsaa. Vasta kun vastausta ei kuulunut koko viikonlopyn aikana lähin tarkistamaan tilanteen ja hyvinhän silloinkin kaikki oli 😁 syntymän jälkeen on ollut kyllä kokoajan liikkuva lapsi, mutta tosi helppohoitoinen :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Sisältö jatkuu mainoksen alla