Niin meni jälleen yksi vuodenvaihde. Meidän vuotemme vaihtui rauhallisissa merkeissä. Söimme tortilloja ja kävimme alkuillasta ampumassa muutaman pienen sähikåisen. Esikoisen suosikeiksi nousi ehdottomasti pienet perhoset. Niitä olisi saanut lähettää taivaalle kymmeniä. Baby B ei sanonut paukkeeseen mitään. Perheemme pienin vain nukkui ja tuhisi tyytyväisenä omien vaunujensa suojassa. Hyvin erilainen vuodenvaihde, kuin edellisenä vuonna. Vietimme sen nimittän Lastenklinikan päivystyksessä Little E:n kanssa influenssan vuoksi.

Arvaatteko kumpi oli mieluisampi tapa viettää vuodenvaihde?

Täytyy tunnustaa, että uusi vuosi ei ole lempijuhliani. Ennen lapsia pyysin yleensä päästä töihin välttyäkseni juhlinnalta. Pelkään hieman raketteja ja vannoinkin eilen aikovani viettää seuraavan vuoden jossain hotellissa, jonne paukkuarat koiratkin pääsevät vuodenvaihdetta pakoon.

Uudenvuoden päivä on sujunut huomattavasti rauhallisemmin. Ollaan touhuttu lasten kanssa. Sain ihania kuvia miehestäni ja meidän tytöistä, kun kaikki kolme köllöttelivät parisängyssä.

Uskon, että tulevasta vuodesta tulee hyvä. Minulla on itse asiassa teille isoja, hyviä uutisia. Haluan kuitenkin omistaa niille oman postauksensa, joten joudutte toistaiseksi tyytymään tähän tylsään vihjailuun.

Tässä olivat tämän kertaiset uuden vuoden terveiset.  Ihanaa ja iloista uutta vuotta!

Miten teidän vuodenvaihteenne sujui? Kävittekö ampumassa raketteja? 

Oliko teidän porukassanne paukkuarkoja äitejä tai koiria?

 

xx

Jenni S.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Sisältö jatkuu mainoksen alla