Tämä viikko on ollut todella vauhdikas. Little E:llä alkoi kesäloma ja olemme olleet melkein koko ajan liikkeessä. Iltaisin ei voi muuta, kuin huokaista helpotuksesta, kun saa viimein nostettua jalat ylös lepäämään.

Little E:llä oli alkuviikosta vielä pari hoitopäivää, joiden aikana yritin olla mahdollisimman tehokas. Emme olleet montakaan hetkeä kotona ja sama meno jatkui, kun taaperon loma alkoi. Onneksi perjantaina satoi. Se oli hyvä syy pysytellä kotona ja yrittää taltuttaa pyykkivuorta, sekä muita kotitöitä.

Kuva: Erika Huhta @epssu | Editointi: Minä

Viikon paras blogipostaus: Char and the City – Juhannus: Expectation vs. Reality. Kun kaipaa kauniita kuvia suomalaisesta keskikesän juhlasta. Tässä postauksessa silmä lepää.

Viikon paras podcast: Linda & Alexa: Nonsense – Suuri maaottelu: Suomi vs. Ruotsi Onko ruoho vihreämpää rapakon toisella puolen.

Viikon paras instatili: @nakitjamutsi Tämä ei ole ehkä se kaikkein esteettisin tili, mutta kun kaipaan piristystä, Päiviltä sitä saa ihan sata varmasti. <3 Kannattaa tsekata tilin stoori.

Viikon paras päätös: Uusia hävinnyt kirjastokortti. Haluan ohjata tyttöjä lukemaan, joten nyt kun taapero alkaa ymmärtämään (Frozen) kirjojen päälle, oli korkea aika pistää kirjastokortti uudelleen kuntoon.

Viikon paras idea: Kun sitä joutuu muutenkin matkaamaan keskustaan, niin samalla reissulla kannattaa hakea vähän evästä ja mennä lasten kanssa puistoon extempore-picnicille.

Viikon paras kesäjuoma: Ultimaattisesti paras kesäjuoma noin ylipäätänsä on Jungle Juicen Pink Pantter. Minä ja Little E voisimme elää tällä.

Viikon paras alelöytö: Olen valehtelematta etsinyt itselleni kivaa olkihattua koko alkukesän. Joko ei ole löytynyt sopivan näköistä tai kokoista tai ne ovat loppuneet nenäni edestä. Sitten lasten alerekkiä tutkiessani satuin löytämään Lindexiltä hyvällä alennuksella tyylikkään olkihatun itselleni. Parhautta.

Viikon paras taaperojuttu: Kun kirjastosta löytyi laatikollinen Frozen-kirjoja.

Viikon paras äitijuttu: Kun sisarukset alkavat ottamaan toisiinsa ihan selkeää kontaktia. Iltapalat ovat menneet pelkäksi toisen naurattamiseksi. Vähän ärsyttävää, mutta lähinnä ihanaa.

Tyylihame saatu SOMA Original.

Viikon paras kirja: Tällä kertaa lainasin kirjastosta ihan oikean kirjan. Ihmeotukset ja niiden olinpaikat elokuvan käsikirjoitus on hyvä, kevyt aloitus, kun etsin aikaa lukea enemmän.

Viikon paras telkkarivieroitus: Kun vauva kaatoi kaukosäätimelle täyden mukillisen kahvia. Kake on sökö, joten tämän perheen on pitänyt keksi muuta tekemistä. Mikä on ihan hyvä, kun välillä tuntuu, että me katsotaan ihan liikaa telsua.

Viikon parasta terapiaa: Valokuvauspäivä Erikan kanssa. Sen lisäksi, että saimme läjän onnistuneita kuvia, ehdimme parantaa maailmaa taas melkoisen määrän.

Kuva: Erika Huhta @epssu | Editointi: Minä

Juhannuksen jälkeen blogin kirjoittaminen on ollut aavistuksen hidasta, mikä on näkynyt kirjoitustahdissani. En kuitenkaan ole vallan vain laiskotellut. Vastasin muun muassa blogiaiheisiin kysymyksiin siitä miten valehtelen netissä. Sen lisäksi kirjoitin taaperon siirtymisestä lastensänkyyn, ajatuksiani pinterest-pyhistä ja kerroin molemmat synnytystarinani.

xx

Jenni S.

 

Kuinka monella muulla on alkanut loma? Kommentoi ja seuraa somessa!

Facebook | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla