By Pinjan koru saatu.
By Pinjan koru saatu.

Tämä viikko on sujunut hyvin pitkälti päätteen äärellä, kun olen yrittänyt tehdä sitä työtä, joka harvoin näkyy suoraan täällä blogissa, mutta joka sekin täytyy tehdä. Olen tehnyt suunnitelmia, miettinyt ensi vuotta, inspiroitunut ja valokuvannut. Usein tulee otettua valokuvia vain tiettyä postausta varten, mutta tällä viikolla huomasin, miten voimaannuttavaa ja inspiroivaa on kuvata ihania juttuja, ihan muuten vain. Tässä aion petrata.

Paras postaus: Inspired by love – Mietteitä ikääntymisestä

Paras podcast: Alexa & Linda Nonsence: Kaikki Alexan häistä. Mä olen juuri nyt ihan jossain häähumussa, joten kaikki hääjutut iskevät nyt lujaa.

Paras instagramtili: @reettavee – Ihana, harmoninen, inspiroiva, kaunis tili.

"Jonkin ajan kuluttua itkuhälyttimestä alkoi kantautua pientä ähinää ja puhinaa, sekä lopulta turhautunut parkaisu.

Bebe on tällä viikolla kasvattanut maailmaansa kehittämällä liikkumistaan uudella tavalla. Hän ei vieläkään ryömi, mutta hän hivuttautuu, kitkuttelee, tönii, puskee, pyörii ja kierii lelujensa perässä, eikä varmasti pysy hetkeäkään paikoillaan. Eräs ilta olin jättänyt sänkyyn nukkuvan vauvan, mutta jonkin ajan kuluttua itkuhälyttimestä alkoi kantautua pientä ähinää ja puhinaa, sekä lopulta turhautunut parkaisu. Kun menin katsomaan, vauva oli jotenkin kitkutellut itsensä toiselle puolelle pinnasänkyä, sekä saanut itsensä laitasuojan väliin ja väärälle puolen ja saanut jalkansa pinnojen väliin.

Mietin vieläkin, miten bebe on onnistunut siinä. Ainakin meidän elämä on muuttunut taas aavistusta jännittävämmäksi.

Paras vauvajuttu: Vaunujen ratasistuin. Pienen ihmisen maailma muuttui kerralla paljon isommaksi, kun reissuilla voi istua tönöttää paikallaan ja ihmetellä ympäröivää maailmaa.

Paras taaperojuttu: Kun hän tapasi jääkuningatar Elsan. Siinä oli pieni Frozen-fani suorastaan haltioissaan.

"Little E oli aivan haltioissaan ja viikonloppuna ei sitten muusta puhuttukaan.

Viikon puolessa välissä Iina laittoi minulle viestiä ja pyysi vaunulenkille. Teki todella hyvää katkaista putki reilulla määrällä raitista ilmaa, aurinkoa, sekä hyvää seuraa. Kiersimme pitkän lenkin, johon sisältyi muun muassa Aurinkolahden upea rantabulevardi ja puhuimme kaikesta. Saimme myös loistavan idean. Sovimme, että pyrimme ottamaan näistä vaunulenkeistä ihan viikoittaisen tavan. Liikunta, kun ei ole kenellekään pahaksi.

By Pinjan koru saatu.
By Pinjan koru saatu.

Paras lounas: Yksityinen sushilounas oman ruokapöydän ääressä. Tietenkään marketin noutosushi ei vedä vertoja Harun buffetille, mutta oli ihan mukiin menevää ja ajoi asiansa.

Paras ruokajuttu: Grilli-ilta ystävien kanssa. Totuttuun tapaan, täysin ilman kommelluksia ei tästäkään

"Vaikka meistä on ihanaa tehdä asioita perheenä, ihan yhtä ihanaa on välillä jakaakin hommia.

Taaperon koko viikon kohokohta, parvekkeelle pystytetyn tiipiin lisäksi, oli kun menimme Foorumin henkkamaukalle katsomaan kuningatar Elsaa. H&M Club oli järjestänyt pienille tytöille prinsessapäivän, jossa sai kuvauttaa itsensä Elsan kanssa, naamiaisasussa. Little E oli aivan haltioissaan ja viikonloppuna ei sitten muusta puhuttukaan. Mama seurasi tytön ja jääkuningattaren tapaamista tippa linssissä.

Paras kosmetiikkalöytö: Doven itseruskettava. Suojaan itseäni auringolta ja välttelenkin sitä tietoisesti, koska en halua käristyä kuin grillimakkara. Terve, kaunis päivitys olisi kuitenkin tervetullut, joten oliko ratkaisu lopulta tässä?

Paras repäisy: Vetäisin päähäni violetin sävytteen. Nyt taapero on ihastellut äidin violetin sävyistä tukkaa.

"Minua suorastaan puistattaa ihmisten tarve haukkua, arvostella ja puida julkisesti muiden asioita.

Sunnuntaina me jaettiin lapsen miehen kanssa ja hän lähti esikoisen kanssa puistoon, kun taas minä lähdin pitkälle lenkille beben kanssa. Tämä on ollut ihan toimiva konsepti. Vaikka meistä on ihanaa tehdä asioita perheenä, ihan yhtä ihanaa on välillä jakaakin hommia. Meillä oli beben kanssa oikein onnistunut ja mukava lenkin, kun taas isä ja tytär olivat viihtyneet hyvin leikkipuistossa.

Paheksun: Pahansuopaa nettikirjoittelua. Tämä aihe on taas noussut esille useamman kerran tällä viikolla, kun korviini kantautui juttuja useammasta eri somehäiriköstä ja itse erehdyin vierailemaan eräälläkin keskustelupalstalla. Minua suorastaan puistattaa ihmisten tarve haukkua, arvostella ja puida julkisesti muiden asioita. Mikä siinä on, kun ainakaan omaan kaaliini tällainen toiminta ei vain uppoa.

Tällä viikolla blogin puolella on ollut varsin hiljaista, koska olen keskittynyt siihen kaikkeen muuhun sometyöhön. Ehdin kuitenkin miettiä ja kysyä teidänkin mielipidettänne siitä, ovatko silmälasit tarkoitettu ainoastaan apuvälineeksi, vai voivatko ne myös olla ihan käypä ja kaunis asuste. Sen lisäksi lähetin terveiset kotikonttorilta, kyselläkseni samalla, mistä te haluaisitte lukea.

Ensi viikolla pyrin hieman tiivistämään tahtia, minkä pitäisi olla helppoa, kun olen ehtinyt tekemään hieman töitä varastoon.

 

Viikkokatsaus on paloja siitä meidän arjesta, sekä viikon parhaita juttuja, jotka ansaitsevat tulla nostetuksi esille. Äiti, isä ja kaksi tytärtä, yhteinen arki.

xx

Jenni S.

 

Lue myös: Kevätaurinkoa ja superpöpö ja Kuppimuna, paras kahvikupillinen ja vauvajuttu naapurista

Seuraathan minua ja blogiani jo somessa.

Facebook | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla