Ihan ensimmäiseksi, paljon, paljon onnea presidentti Sauli Niinistö ja Jenni Haukio pienestä pojasta. Presidentillisen vauvan kunniaksi päätin kokeilla vähän erilaista viikkokatsausta. Tämä on Viikkokatsauksen Vauva-edition.

Mennyt viikko on ollut todella rauhallinen. Meillä ei ole ollut sovittuna mitään isompia. Olen oikeastaan nauttinut meidän perheestä. Bebe kasvaa kohisten. Instastoriesia katsovat tietävätkin, että meillä on käyty vauvanvaatetalkoita, kun pikkusisko siirtyy seuraavaan vaatekokoon. Lisäksi meidän taaperolla on aivan mahtavia oivalluksia. Pitäisi kirjoittaa niitä ylös.

Paras vauvauutinen: No, tietysti uutiset Saulin ja Jennin poikavauvan syntymästä. Onneksi olkoon vielä kerran.

Paras palvelu äidille ja vauvalle: Neuvola. Suomalainen neuvolajärjestelmä on ihan ainoaa laatuaan. Itse olen tästä todella kiitollinen. Siellä on seurattu minun raskaushepatoosiani molemmilla kerroilla, Little E:n torticollista ja nyt beben painoa. Aina ollaan saatu neuvoja ja apuja ja äiti on saanut olla aina välillä rauhassa vainoharhainen.

Beben kanssa käytiin taas neuvolassa vaa-alla. Nyt painoa on tullut tasaisesti ja niin on sitä pituuttakin. Isä katselee täällä jo innoissaan korisseuroja, johon lapsen voisi tulevaisuudessa voisi ilmoittaa. Nyt kuitenkin toivotaan, että myös painonkasvu pysyy imettämällä ja lisämaidolla tasaisena. Bebeä itseään tämä hössötys ei kiinnosta. Hän on edelleen mitä tyytyväisin vauva.

Paras tapa kierrättää vauvanvaatteet: Zadaa app. Mä olen käynyt tällä viikolla pienimmän tytön vaatevarastoa läpi, kun pienimmät vaatteet ovat nyt siirtymässä pois käytöstä. Osa menee säilöön, mutta joitain päätyy myös myyntiin Zadaahan.

Paras vauvantarvike: Päästiin BB:n kanssa Hevean luonnonkumitutteja, jotka olivat ehdottoman positiivinen yllätys. Ne ovat 100% luonnonkumia, joka ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja, PVC:tä tai väriaineita. Tutti on täysin kiinteä ja reiätön, se on hygieenisempi kuin monet muut.

Tutti saatu.

Viikonloppuna Little E lähti mummin luo täysihoitoon enoja hätyyttämään. On aivan ihanaa, että meidän lapset saavat läheiset välit niin isovanhempiinsa, kuin enoihinsa. Mummilasta kotiin tulee aina ihan uskomattoman tyytyväinen, hyvin syönyt ja -nukkunut taapero, joka on melkein heti valmis omaan sänkyyn.

Paras sketsihahmo: Meillä katsotaan Putousta ja suosikiksi onkin noussut kaikkien väsyneiden äitien sankari Kikka Vaara. Uskon, että jokaisella äidillä on jonkinlaista kokemusta valvotuista öistä.

Ihanaa alkavaa helmikuuta! Miten teidän viikko on sujunut?

xx

Jenni S.

Kommentit (1)

Jani / Kaikki Paketissa
1/1 | 

Muutaman vuoden tauon jälkeen olen innostunut taas katsomaan Putousta ja monta hauskaa hahmoa siellä. Erityisesti tanhupallo huvittaa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla