Tällä viikolla taapero on osallistunut olympialaisiin ja haaveillut vappupallosta. Äiti on käynyt kahvilla ja sushilla, sekä juonut teetä ja hoilannut Vain Elämää artistien tahtiin. Meillä oli myös yhdet vauvatreffit ja loppuviikosta saatiin ikävä yllätys.

Alkuviikosta meillä oli beben kanssa kahdet ihanat treffit, ihanien äitien kanssa. Maanantaina kävimme sushilounaalla Heidin kanssa ja tiistaina joimme Iinan, sekä Novan kanssa aamukahvia. Oli niin ihanaa aloittaa viikko, kun heti alussa näki ihania ihmisiä. Sushit me nautimme tietysti Harussa. Satuimme paikalle ihan täydellisellä ajoituksella, sillä pystyimme asettumaan mukavasti tyhjään ravintolaan, kun viidentoista minuutin sisällä paikka olikin sitten ääriään myöten täynnä. Joku muukin on todennut Harun olevan loistopaikka.

Ne saman henkiset äitiystävät ovat kyllä todellinen aarre.

Vas. Kuva: Erika Huhta @epssu | Editointi: Minä

Paras blogipostaus: Homevialauran postaus arjen ylellisyyksistä.

Paras podcast: Tässä on pakko mainostaa Alexa Dagmarin ja Linda Juholan uutta Nonsence podcastia, josta ensimmäiset jaksot julkaistiin tällä viikolla. Huippua.

Paras instatili: Jillian Harrasin @jillian.harris. Jillian on kanadalainen sisustussuunnittelija ja bloggaaja, jonka tyyli inspiroi minua ihan todella.

"Kävin siitä huolimatta läpi neljä eri Lindexiä ennen, kuin löysin takit.

Instagramia seuranneet (@bigmamashomeblog) saivat menneellä viikolla seurata lasten kevättakkien etsintää. Tarkoitukseni oli hankkia molemmille tytöille mustat bombertakit, koska minulla oli jo sellainen ja olen ihastellut viime aikoina äitien ja tytärten twinning-kuvia somessa. Ajattelin, että mustien bombertakkien löytäminen olisi ihan peace of cake, mutta väärässä olin.

Olin tehnyt pientä taustatutkimusta netissä, mutta kävin siitä huolimatta läpi neljä eri Lindexiä ennen, kuin löysin takit molemmille tytöille.

Ensimmäisessä liikkeessä ei ollut kokoa Little E:lle. Sieltä ystävällinen myyjä soitti seuraavaan paikkaan varatakseen minulle sopivan kokoisen takin. Myyjä kertoi, että heillä oli lasten ulkovaatteet juuri silloin 30% alessa. Joten ajattelin ostaa molemmat takit sieltä ja säästää hieman. Kyseisessä liikkeessä ei vain sitten ollut Baby B:lle sopivaa takkia. Kolmannessa Lindexissä ei ollut koko mallia ollenkaan. Lopulta neljännestä löysin myös sen pienemmän takin kuopukselle.

Jälkeenpäin tämä hieman nauratti.

Kuva: Erika Huhta @epssu | Editointi: Minä

Oik. Kuva: Erika Huhta @epssu | Editointi: Minä

Paras vauvajuttu: Baby B venyy järkyttävää vauhtia ja tällä viikolla äiti on joutunut istumaan alas selaamaan vauvanvaatetarjontaa, kun kaikki bodyt kinnaavat jalkojen välistä.

Paras taaperojuttu: Päivähoidon olympialaiset. Siellä oli ollut hauskoja pelejä ja pitsaa. Sitä muisteltiin hartaudella monta päivää.

Perjantaina nautittiin beben kanssa pitkistä päiväunista, kun Little E oli hoidossa. Samana iltana Erika tuli käymään ja me pääsimme kuvaamaan niin ulkona auringossa, kuin sisälläkin. Ideoitiin myös tyttöjeniltaa tälle keväälle. Erika heitti ilmoille melko rohkean idean escape room simulaatiosta ja minä palautin meidät takaisin maan pinnalle. Me ollaan hänen kanssaan sellaiset oman elämämme tättähäärät, että jäisimme taatusti oikeasti jumiin sellaiseen simulaatioon. Ehkä menemme vain viinilasillisille.

Kuvat: Erika Huhta @epssu | Editointi: Minä

Kuva: Erika Huhta @epssu | Editointi: Minä

Paras äitihetki: Kun kaksi hyvin väsynyttä tyttöä sammuivat perjantai-iltana kuin saunalyhdyt ja äiti sai katsoa ihan rauhassa uusimman Vain Elämää-kauden avausjakson ilman häiriöitä. Luksusta.

Paras idea: Buukata aamukahvi läheiseen kahvilaan, hyvässä seurassa. Kun isommat lapset oli saatu hoitoon ja vauvat mukaan, oli ihanaa puhua ihan kaikesta maan ja taivaan välillä. Silti kahvittelun jälkeen oli paljon hyvää työaikaa jäljellä.

Ristikko saatu Laa Laa Living

Kuva: Erika Huhta @epssu | Editointi: Minä

Meillä oli sunnuntaille suunniteltuna perheen kesken vaikka mitä kivaa. Muun muassa vappupallojen ostoreissua tyttöjen kanssa. Little E:n kanssa puhuttiin vielä edellisenä iltana, millainen vappupallo olisi ihana. Sunnuntaina taapero kuitenkin yllätti meidät korkealla kuumeella. Pallon hakureissu muuttui nopeasti sairastuvaksi. Onneksi isi lupasi toimia pahimmassa tapauksessa välittäjänä. Uskomme, että Frozen-pallo osuu ja uppoaa, vaikka tyttö ei pääsisikään valitsemaan omaa palloaan. Ja onhan tässä vielä onneksi päiviä jäljellä.

Paras herkku: Fazerin Domino-suklaa. Se vie kielen mennessään. Olen metsästänyt sitä tauotta sen jälkeen, kun näin somessa ensimmäiset vilaukset ja se oli juuri niin hyvää, kuin kuvittelinkin.

Paras ruokaoivallus: Tavalliseen tonnikalarisottoon sai herkullista potkua lorauttamalla annokseen sweet chili kastiketta. Koukuttavan hyvää.

xx

Jenni S.

 

Lue myös: Viikkokatsaus: Lapsimessut ja yllätys lautasella ja Viikkokatsaus: Kevätaurinkoa ja superpöpö

Seuraathan jo minua ja blogiani somessa.

Facebook | Instagram | Pinterest | Bloglovin

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (10)

Jenni S.
Liittynyt29.12.2017

Ole hyvä. Jillianin tili on ihana. 😍 Taapero voi jo selvästi paremmin. Nyt kipeänä on äiti. 😔 Ihanaa kevättä.

Jenni S. | big mamas home

Jenni S.
Liittynyt29.12.2017

Mä tilaan todella paljon vaatteita netistä, mikä vähän helpottaa etsimistä. Nyt kun sen ainoan kerran päätin ostaa liikkeestä, oli tällainen metsästys. 😂 Surkuhupaisaa. Kiitos ihanasta kommentista. 💖

Jenni S. | big mamas home

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018