Alkuviikosta muistan vain kevyen kaaoksen, kun deadlinet painoi päälle, kalenteri oli sekaisin ja kummatkin tytöt oli kotona. Kun otin härkää sarvista kiinni ja käytin tehokkaasti sen oman aikani, jota minulla oli, sain tilanteen purettua. Nyt olen yrittänyt tehdä vähän töitä sen eteen, ettei vastaavanlaista kaaosta pääsisi syntymään.

Paras blogipostaus: Homevialauran Kuinka pukea bebe. Laura puhui aivan minun suullani tässä asiassa. Vaikka meillä on sisustaessa hieman eri näkemys, tässä ollaan aivan samoilla linjoilla.

Paras podcast: Hannan ja Joonaksen Studiossa Kermaperse, aiheena Komposti. Hanna puhui Joonaksesta niin mielettömän kauniisti, että minä ihan herkistyin tätä podia kuunnellessani.

Paras instagramtili: @een_wasbeer on uusi tuttavuus ja hänen feedinsä on täynnä toinen toistaan kauniimpia kaupunkikuvia.

Kalenterin kevyttä kaaosta lukuun ottamatta viikko on ollut rauhallinen. Meillä ei ollut sovittuna oikeastaan mitään ja hyvä niin. Minä olen ollut nimittäin maanantaista asti huonokuntoinen ja flunssassa. Tämä on taas niitä tauteja, jotka eivät oikeastaan edes ala kunnolla, mutta vetävät silti olon veteläksi. Nyt tuntuu taas vähän helpommalta. Toivottavasti tämä ei tästä enää pahene.

Paras elokuva: Star Wars – Force awakening. Kun sitä ehtisi harrastamaan esimerkiksi elokuvissa käymistä vähän enemmän, sitä pysyisi muiden perässä. Mutta nykyään ne on ne tv ensi-illat niitä ainoita ensi-iltoja, joihin tämä mama pääsee. Loistava elokuva. Hivelee nörtin sisintä.

Paras tapahtuma: Ison Omenan Lego-näyttely. Meidän perhe suosittelee lämpimästi. Käykää katselemassa legoja ja käykää samalla syömässä. Meillä oli todella mukava retkipäivä.

Koska olen olut niin veto veks, niin blogi- ja suunnittelutyö on ollut ihan passelia hommaa päiväunien ja imetyksen ohella. Keväällä on tiedossa kivoja juttuja. Jotenkin tämä perusbloggaaminenkin tuntuu makealta, kun siinä sivussa saa haastaa itseään uusien projektien parissa.

Paras taaperojuttu: Kiipeilypallot eräässä leikkipuistossa. Niitä muisteltiin hartaudella monta päivää, vaikka taaperon motoriikka ei riittänytkään niiden päälle kiipeämiseen.

Sunnuntaina meidän perhe lähti maakuntamatkalle Espooseen. Se oli meidän ensimmäinen länsimetrokokemus ja naurettiin, että ollaan ihan turisteina Espoossa. Kävimme siis katsastamassa sen Ison Omenan legonäyttelyn. Taaperon mieleen jäivät parhaiten akvaariokalat, joten siinä mielessä ihan onnistunut kokemus.

Paras mietelause: Satuin kuulemaan ihan vahingossa erään isoäidin suusta: ”Lapset on elämän jälkiruoka.” Ihan mahtava ajatus.

xx

Jenni S.

Kommentit (2)

Jani / Kaikki Paketissa
1/2 | 

Tsemppiä teidän kevääseen. Itsellä mennyt viikot muuttoa ja uutta kotia rempatessa. Maaliskuun ajattelin vain olla möllöttää. Kivaa viikkoa!

Käyttäjä148121
Liittynyt29.12.2017

Kiitos Jani. <3 Teilläkö on jo uusi koti? Vau. Onnea. Toivottavasti pääsette pian muuttamaan. Meillä asuntoasiat ovat vielä auki, koska tässä on alla kaikenlaista epävarmaa, joka jarruttaa jo asunnon etsintää. Mutta leppoisaa Maaliskuuta teille.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla