Arki rullaa omalla painollaan, kuten kuuluukin. Viime viikolla saapunut taaperon seisomalauta on helpottanut hoitoaamuja aivan valtavasti ja olen voinut sopia treffejä aikaisemmalle kuin ennen. Little E matkustaa mielellään laudalla hoitoon ja laulelee samalla Frozenin lauluja. Iltapäivisin hän sitten haluaa kävellä kotiin.

Meidän taapero kasvaa ihan käsittämätöntä vauhtia. Tuntuu, että vauvan myötä hän ottaa koko ajan jättiharppauksia kasvussaan.

Kuva: Hanna Poikkilehto | Editointi: Minä

Paras instatili: @instablogitfinland on melko tuore juttu, mutta ehdottomasti seuraamisen arvoinen tili. Inspiraatiota, kilpailuja ja joka kuukausi uusi kuukauden instabloggaaja.

Paras podcast: Afterworkin Baby showerit. Onnea ensimmäisestä afterworkvauvasta! Vauvauutiset ovat aina yhtä ihania.

Paras blogipostaus: Kuistin kautta Heidi pohti omassa blogissaan, miten monella tuntuu olevan kova kiire kevääseen jo tammikuussa. Mutta sen sijaan, että kiirehtisimme kohti kevättä, miksi emme ottaisi iloa irti talvesta.

Kuva: Anniina Jalkanen | Editointi: Minä

Yhtenä aamuna treffasin Pinjan ja Anniinan Helsingissä Deliberissä aamupalan ja valokuvaamisen merkeissä. Ei ollut mikään yllätys, että ensimmäisen neljänkymmenviiden minuutin aikana, kun keskityimme valokuvaamisen muun muassa kahvit ehtivät jäähtyä. Oli kiva tavata Anniina, jonka Anniina Jalkanen blogia olen seuraillut satunnaisesti ihan alkumetreiltä asti. Seuraavista yhteisistä treffeistä on jo puhuttu.

Piti meidän kuvata ulkonakin, mutta siitä ei meinannut tulla mitään, kun meinasimme jäätyä pystyyn pakkasessa ja tuulessa.

Paras taaperojuttu: Little E on ihan fiiliksissä lumesta. Jopa minä, joka en ole ihan yhtä innoissani talvesta, nautin tyttäreni riemusta.

Paras vauvajuttu: Baby B:n uusi vauvakaveri. Eräs ystäväni laittoi kuluneella viikolla viestiä synnytyssairaalasta ja kertoi, että heidän vauvansa oli saapunut maailmaan sovitulla aikataululla.

Baby B:llä on ollut jonkinlaisia iltahulinoita ja illalla nukahtaminen on ollut aavistuksen haastavaa. Onneksi ostimme jo raskausaikana Love to dreamin unipussin, joka on ollut korvaamaton apu. Vauva rauhoittuu illalla, eikä hätkähdä heti hereille ja nukkuu yönsä rauhassa. Itse asiassa nukuttaminen on sujunut nyt niin hyvin, että taitaa olla aika siirtää vauva alkuyöstä omaan sänkyynsä. On ollut ihanaa nukahtaa pikkuinen kainalossa. Mutta kokemuksesta tiedän elämän olevan myöhemmin paljon helpompaa, jos vauva oppii nukahtamaan ja nukkumaan omassa sängyssä.

Kuva: Pinja Tuominen | Editointi: Minä

Pipo & huivi SOMA Original saatu

Paras ruoka: Keksin tuunata tonnikalapastan uunissa paahdetuilla tomaateilla. Todella hyvää. Ajattelin jakaa myöhemmin reseptin myös teidän kanssanne, jotta pääsette maistamaan.

Paras aamu: Sunnuntaina, kun saatiin beben kanssa heräillä ihan rauhassa ja pötkötellä kahden kesken, kun isi ja Little E olivat minun veljeni luona kylässä. Minä sain juoda vielä aamukahvinkin rauhassa, kun bebe jatkoi vielä uniaan meidän sängyssä.

Tällä viikolla minulla oli toisetkin valokuvaustreffit. Saippuakuplia olohuoneessa blogin Hanna tuli meille pienen tyttönsä kanssa ja meidän oli tarkoitus ottaa kuvia blogeihin. Homma oli paikoitellen melko kokeellista ja aikataulut heittivät todella pahasti. Mutta saimme me jotain aikaiseksi. Otimme tästä kuitenkin opiksi ja sovimme suunnittelevamme seuraavan kerran vähän tarkemmin.

Paras liikuntamuoto: Mama saa kunnon hyötyliikuntaa, kun työntää vauvaa vaunuissa ja taaperoa seisomalaudalla lumihangessa ylämäkeen.

Paras kosmetiikkalöytö: Rainbown kasvisöljypohjainen kynsilakanpoistoaine, joka on ihan uskomaton. Kynnet lähtevät kulmia myöten puhtaaksi, ilman minkäänlaista sotkua. Allekirjoittaneen sormenpäät pysyivät täysin puhtaina tummasta kynsilakasta huolimatta. Taidankin vetäistä seuraavaksi taas mustat kynnet.

Koru By Pinja saatu

Miten teidän viikko sujui?

xx

Jenni S.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Sisältö jatkuu mainoksen alla