Tällä viikolla ollaan hämmästelty sirkkavoileipiä, käyty lapsimessuilla ja takavarikoitu yksi tyllihame. Ai niin. Paljastihan se avomieskin, että on miettinyt omaa blogia.

Meikäläisen flunssa jatkui viikon puoliväliin asti. Lääkärissä tohtori veikkasi jo vankasti angiinaa, mutta yllättäen nielunviljely näyttikin puhdasta ja sain diagnoosiksi vain ärhäkän flunssan. Lääkärinkäynti oli kuitenkin siinä mielessä tehokas, että oireet alkoivat helpottaa puolessa tunnissa.

Paras podcast: Metti ja Hanna - Synnytys

Paras instatili: @aiditjatyttaret. Uusi, inspiroiva instatili äitien ja tyttöjen jutuista.

"Drinkeistä ja tanssimisesta puhuttiin vielä seuraavanakin aamuna.

Tällä viikolla on ollut myös muutama kiva tapahtuma, kuten Lidl Kesäkauden avajaiset. Otin sinne molemmat tytöt mukaan ja Little E oli aivan innoissaan kivasta tapahtumasta keskellä viikkoa. Siellä taapero sitten siemaili kesäisiä moctaileja ja jorasi Lidlin kesäbiisin tahdissa. Mikä parasta, bileistä löytyi myös saman ikäinen kaveri. Kiitos seurasta Anniina Jalkanen ja Julia. Drinkeistä ja tanssimisesta puhuttiin vielä seuraavanakin aamuna.

Paras vauvajuttu: Yksi kokonaan nukuttu yö. Vaikka meidän tytöt nukkuvat hyvin, oli olo keskeyttämättömien yöunien jälkeen, kuin uudesti syntynyt.

Paras taaperojuttu: Lapsimessuilta SOMAn osastolta saatu tylliunelmahame. Se oli niin ihana että jouduin takavarikoimaan sen nukkumaanmenoajan jälkeen taaperolta, joka oli salakuljettanut sen sänkyyn ja pukenut salaa päälleen.

Flunssasta huolimatta yritin parhaani mukaan nauttia auringosta ja lämmöstä. Meidän taapero tuntuu olevan aivan elementissään. Liekö se johtuu iästä tai siitä, että hänestä on kasvamassa äitinsä kaltainen kevätihminen. Me ollaan ulkona etsitty leskenlehtiä, krookuksia ja hiirenkorvia oksista, mikä on ollut aivan ihanaa.

Paras äitijuttu: Kampaaja. Oli oikeasti seitsemännessä taivaassa, kun kampaaja pesi hiuksiani ja hieroi päätäni. Lupasin itselleni, että tästä lähin käyn säännöllisesti kampaajalla fraasaamassa itseäni.

Paras kosmetiikkoalöytö: Glissin hiusöljy, joka on itse asiassa vanha tuttu, jonka olen ehtinyt jo unohtaa. Edelleen ihana tuote, joka antaa potkua omille kuiville luonnonkiharoilleni.

Viikonloppuna olikin sitten Lapsimessut. Me suunnattiin sinne sunnuntaina koko perhe. Ensi vuonna teemme ehkä niin, että minä käyn yhtenä päivänä yksinään tervehtimässä tuttuja, sekä yhteistyökumppaneita ja toisena päivänä käymme sitten perheen kesken. On ehkä helpompaa keskittyä yhteen agendaan per päivä.

Kammottavin yllätys: Se löytyi tällä kertaa lautaseltani ja se oli sirkkapannukakku. En syönyt.

Ihanin yllätys: Palaute, jonka sain Lapsimessuilla eräältä yhteistyökumppanilta. Sen voimalla jaksetaan taas pitkään. Rakastan tätä.

Messuilla me käytiin tietysti moikkaamassa Pinjaa. Sen lisäksi tein täsmäiskuja eri osastoille, kuten Vauvan ja Meidän perheen, SOMAn ja LukLabelin osastoille. Taapero kävi moikkaamassa poliiseja, pisti ranttaliksi muumitalossa ja halasi jokaista vastaan tulevaa pehmoista hahmoa. Bebe matkusti suurimman osan messuista kantoliinassa, joka taisi olla riittävän turvallinen paikka messuhälinän keskellä. Lapset jaksoivat pääsääntöisesti todella hyvin. Kotona meille kaikille maistui kunnon päiväunet.

Näin sunnuntai-iltana Netflixistä pyörii Gilmoren tytöt ja mukissa on vahvaa, makeaa teetä, kuten kuuluukin. Ketään ei varmaan yllätä se, että bebe nukkuu kainalossa.

xx

Jenni S.

 

Meidän viikon kuulumisia pääset seuraamaan jo etukäteen somen kauta, joten ota kanavat seurantaan. 

Facebook | Instagram | Pinterest

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla