Tällä viikolla meidän makuuhuoneeseen on syntynyt pienimuotoinen kaaos. Olen käynyt läpi meidän säilössä olleita lastenvaatteita. Nyt meillä on makuuhuoneessa laatikoita ja pusseja, jotka odottavat uudelleen sijoitusta. Palaan tähän projektiin vielä myöhemmin.

Paras blogipostaus: Homevialauran Asumisen käänteispsykologiaa postaus.

Paras podcast: Afterworkin Vituttaako? Nauroin taas ääneen julkisilla paikoilla.

Viikko on ollut ihana, projektien täyteinen. Koko ajan on ollut jotain kivaa puuhaa. Toki pienen vauvan ja taaperon kanssa tekemistä riittäisi muutenkin. Kyllä minä ehdin vähän jo miettiä, että kaipaan vähän muitakin harrastuksiani. Pitäisi löytää balanssi tämän kaiken kanssa, jotta löytäisin välillä aikaa esimerkiksi piirtää. Eiköhän se sieltä löydy, kun bebekin tuosta kasvaa.

Paras herkku: Laskiaispulla. Runebergin torttukin on hyvää, mutta itse olen enemmän kerman ja hillon perään.

Parhaat iltakahvit: Kun Hovikuvaaja Erika tuli kylään. Mamma loihti pöytään ensin tonnikalapastan ja sitten mutakakkukahvit.

Tällä viikolla on tosiaan hieman herkuteltu, kun ensin maanantaina vietettiin Runebergin päivää, tiistaina Erika tuli kylään ja sunnuntaina juhlittiin laskiaista. Niin ja tulipa Little E:n kummitätikin kylään parin sydämenmuotoisen berliininmunkin kanssa. Onneksi tällainen lyhyt herkuttelujakso ei haittaa, kun meillä muuten syödään terveellisesti.

Paras aamupala: Eräällä kauppareissulla vastaan tuli Elovenan tuorepuuropussi, jonka kyljessä oli myös resepti. Hiutaleet lähtivät kokeiluun ja vitsit miten paremmin aamut ovat lähteneet käyntiin, kun mahaan päätyy muutakin kuin pelkkää kahvia. Laitan puuron aina edellisenä iltana jääkaappiin tekeytymään ja aamulla ei tarvitse tehdä muuta kuin nauttia.

Paras kuuma juoma: Muumi kaakao, joka maistuu kaakaolta olematta äkkimakea tai kitkerä. Todella hyvä. Myös Little E antaa tälle oman suosituksensa.

Bebe täytti kokonaiset kolme kuukautta ja sai sen kunniaksi satsin rokotteita neuvolassa. Varoituksista huolimatta ajattelin, että tuskin tälle tulee mitään oireita tai kuumetta, kun ei isosiskollekaan tullut. Olin tottaalisen väärässä ja sain hyvän muistutuksen siitä, että myös sisarukset ovat erilaisia yksilöitä. Pikkusiskolle nousi kahden päivän kuume. Meillä valvottiin kaksi yötä ja yritettiin saada pienen potilaan vointi paremmaksi. Onneksi tämä on pieni paha siihen nähden, miltä kaikelta rokotteet pikkuista suojaavat.

Paras vauvajuttu: Baby B kääntyy vatsaltaan selälleen. Kun hänet pistää lattialle vatsalleen, niin ei mene kuin kaksi sekuntia kun bebe on jo ympäri.

Paras taaperojuttu: Läheisen leikkipuiston remontti valmistui. Kun matka leikkipuistoon ei kestä kahtakymmentä minuuttia kävellen, puistoon tulee lähdettyä paljon herkemmin. Ja nyt on hienot pelit ja vehkeet, joissa meidänkin taapero pääsee kiipeämään ja leikkimään.

Viikonloppuna sitten ulkoiltiin ja laskettiin mäkeä koko perheen voimin. Meillä oli todella hauskaa. Pulkkamäessäkin oli ihan eri meininki, kuin vuosi sitten.

Kumpi on enemmän teidän mieleenne, runebergin torttu vai laskiaispulla?

xx

Jenni S.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Sisältö jatkuu mainoksen alla