Tällä viikolla on nautittu auringosta ja ennen kaikkea tuosta lämmöstä. Harmi vain, että joku tappajapöpö kaatoi minut sänkyyn loppuviikoksi.

Viikko alkoi milettömällä auringonpaisteella ja lämmöllä. Taapero lähti päivähoitoon keväthaalarissaan ja minä kaivoin esiin lenkkarini. Ilokseni huomasin myös, että jalat kesäkuntoon 2018-projektini on alkanut kantaa hedelmää. Kohta voin sipaista kynsilakat varpaisiin ja kaivaa sandaalitkin esiin.

Paras blogipostaus: Homevialaura kiilasi tälle paikalle ehdottomasti kirjoittaessaan siitä yrittäjyyden realistisesta puolesta.

Paras podcast: Valeäiti – Tekstiviestejä taivaaseen, kun lapsi kohtaa kuoleman. Itkin.

Paras instagramtili: @lahiomutsi. Ihastuin tämän feedin tunnelmaan ja väreihin. Tykkään.

"Sillä tähän mennässä ollaan käyty neuvolassa korkeintaan kahden viikon välein.

Käytiin vauvan kanssa viisikuukautis neuvolassa. Siellä tuli muun muassa rokotteita, jotka nostivat pienelle taas parin päivän kuumeen. Vaikka bebe saakin rokotteista semirajut oireet, jotka kuitenkin helpottavat tavallisella särkylääkkeellä, en missään nimessä jättäisi rokotteita ottamatta. Ne kuitenkin suojaavat meitä kaikkia oikeasti pahoilta sairauksilta.

Kaikkein paras uutinen oli kuitenkin se, että beben painonnousu on nyt tasaantunut. Se kulkee tasiasta tahtia ylöspäin ja näin ollen seuraava neuvola on vasta kuukauden kulutta. Olo on todella tyytyväinen, sillä tähän mennässä ollaan käyty neuvolassa korkeintaan kahden viikon välein.

Paras kevätjuttu: Kaapista esiin kaivetut lenkkarit ja hiekatomat tiet. Kevät on täällä.

Paras flunssa-apu: Anoppi, joka tuli käyttämään viikonloppuna lapsia ulkona, siivoamaan ja käymään kaupassa. Aivan parasta.

Minä siirryin tällä viikolla paperikalenterista digikalenteriin. Olen järjestänyt kalenteriani kännykkään, joka on aina mukanani. Toisin kuin paperikalenteri, jonka onnistun hukkamaan ainakin kolme kertaa viikossa. Tämä auttaa pitämään tapaamiset oikeasti järjestyksessä, eikä ole tarvinnut miettiä, unohdinko taas jotain. Ja mikäs sitä oli kalenteria järjestäessä, kun samalla saattoi lisätä sinne parit kivat treffit.

Paras vauvajuttu: Vauvan ilmeet, kun yritän syöttää sille puuroa. Puuro ei ole vielä ainakaan saavuttanut suurta suosiota.

Paras taaperojuttu: Vierailu poliisiautont takapenkillä. Ja ei, kaksivuotiaamme ei ole ainakaan vielä sortunut laittomuuksiin ja tarvinnut poliisikyytiä, vaan he olivat hoitoryhmän kanssa päässeet kuuntelemaan poliisibändiä ja tilaisuuteen kuului myös poliisiautoon tutustuminen.

"Samalla katselen Alasti-klubin uusintaa nukkuva vauva kainalossa, kun taapero samaan aikaan huutaa sängyssään ettei halua nukkua.

Viikon loppupuolella, minulle iski niin jäätävä flunssa, että en oikein osannut muuta, kuin maata sohvalla. Kaikkia lihaksia ja päätä särki ja pää oli täynnä limaa. Luulen, että valvominen beben kanssa on laskenut vastustuskykyäni sen verran, että ensimmäinen vastaan tullut pöpö vei minulta jalat alta. Onneksi oli teetä, Kanniston korvapuusteja ja Netflixistä Bonesia, joista viimeiseksi mainittuun olen aivan koukussa.

By Pinjan koru saaut.

Paras kirja: Book Beatista Tee se itse vauvan jatko-osa #vauvavuosi, jonka on myös kirjoittanut Karoliina Sallinen. Taas pari yleistystä saivat savun nousemaan korvista, mutta muuten kirja oli kaikinpuolin hyvä ja samaistuttava.

Viikon kauhunhetket: Mä olen kohta kalju. Raskaudenjälkeinen hiustenlähtö tavoitti myös minut. Tukkaa lähtee kerralla nyrkillisiä. Pitäisikö pyytää kampaajaa ensi viikolla vain ajelemaan pää siiliksi?

Näin sunnuntai iltana yskin keuhkojani pihalle, kun pahimmat flunssanoireet ovat vaihtuneet pakottavaan yskään. Samalla katselen Alasti-klubin uusintaa nukkuva vauva kainalossa, kun taapero samaan aikaan huutaa sängyssään ettei halua nukkua. Niin perus ilta meidän perheessä.

Miten teidän viikko meni? Onko jäätelökausi korkattu, entä onko teillä jotain kesäkuntoprojekteja menossa?

xx

Jenni S.

 

Meidän viikon kommellukset löytyvät myös somesta. Instan stooreihin tulee tallennettua niitä aivan arkisia hetkiä.

Facebook | Instagram | Pinterest

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla