Tällä viikolla on muun muassa haaveiltu häistä, kuunneltu timanttista musiikkia, juhlittu, nautittu ja valvottu. Tämä on ollut lapsiperhearkea parhaimmillaan. Samaan aikaan meillä on hieman jännitetty kesän mukanaan tuomia muutoksia.

Meillä huonosti nukutut yöt jatkuivat myös tällä viikolla. Tällä kertaa arvailimme syyksi mahdollisia hampaita?

Nyt valvomiseen on osannut suhtautua paljon järkevämmin. Vaikka väsymys välillä ahdistaa, viime viikon shokin jälkeen, sen kanssa on tullut toimeen. Tällä kertaa nukahtaminen on tuottanut enemmän ongelmia ja täällä on vaellettu vauvan kanssa ympäri asuntoa vielä puolen yön jälkeen. Kun bebe on nukahtanut, hän on nukkunut tyytyväisenä aamuun asti.

Paras blogiteksti: Homevialaura pohtii klassisen modernia pääsiäissisustusta. Pinnasin kaikki vinkit talteen Pinterestiin ensi vuotta varten, jos sitä osaisi ottaa silloin pääsiäisestä enemmän irti.

Paras podcast: Hannan ja Mettin podcast itsevarmuudesta. Menkää kuuntelemaan! Heillä on todella hyviä ajatuksia aiheesta.

Tällä viikolla Little E pääsi hoitoon melkein kahden viikon vapaiden jälkeen. Voi sitä jälleennäkemisen riemua, kun hoitokaverukset taas kohtasivat. Ensimmäisen päivän päätteeksi tyttäreni tokaisi ensimmäistä kertaa ettei haluaisi lähteä kotiin kesken leikkien. Lopulta hän kuitenkin malttoi lähteä kotiin ja höpötteli koko matkan, mitä kaikkea kivaa oli tullut touhuttua.

Little E:n palattua hoitoon minäkin pääsin koluamaan taas läpi podcast listaani, sillä matkan hoitopaikan ja kodin välillä sujuvat kaikkein parhaiten hyvien juttujen tahdissa. Kiinnostaisiko teitä lista omista suosikki podeistani?

Paras kirja: Hotkaisin parissa päivässä Book Beatissa Karoliina Sallisen Tee se itse vauva. Kevyttä, viihdyttävää luettavaa, joskin parissa kohdassa meinasin vähän tulistuakin stereotypioiden vuoksi.

Paras biisi: Apulannan uusin kappale Toinen jumala. Timanttista.

"Minähän en siis osaa ollenkaan ennakoida lastenvaatehankintoja.

Nyt ilmassa on ollut selkeästi kevään tuntua. Olen muutamana iltapäivänä uskaltautunut kaivamaan kevättakinkin esiin ja ikuistamaan tapahtumat myös instan stooriin. Odotan tosin kovasti, että ilmat alkavat lämpenemään kunnolla.

Sadesää puolestaan sai minut juoksemaan vaateostoksille, kun Little E:n vanha sadetakki oli muuttunut napapaidaksi. Minähän en siis osaa ollenkaan ennakoida lastenvaatehankintoja, vaan juoksen yleensä viime tingassa hakemassa lapsille keleihin sopivaa vaatetta. Miten sitä oppisi ennakoimaan? Vinkkejä otetaan vastaan.

Paras vauvajuttu: Onnea Jennin ja Saulin Aaro-pojalle ihastuttavasta nimestä!

Paras taaperojuttu: Läheisen puiston portaat ovat viimein sulaneet ja Little E onkin kiivennyt niitä hartaasti edestakaisin hoitomatkoilla.

Kuva: Mikko Poikkilehto | Editointi: Minä

Viikonlopun me vietimme taas Järvenpäässä, mutta tällä kertaa ystävien luona. Ensin juhlimme heidän esikoisensa syntymäpäiviä ja muiden vieraiden lähtiessä me jäimme saunomaan, sekä yökylään. Saunominen venyi ihan varkain niin myöhään, että nukkumaan mentäessä viisareiden asento suorastaan kauhistutti. Ensi viikko taitaa oikeasti mennä taas univajetta paikatessa.

Mutta oli aivan ihanaa viettää aikaa hyvien ystävien kanssa ja sunnuntaina peittelin sänkyyn kaksi tyytyväistä, kaikkensa antanutta tyttöä.

xx

Jenni S.

 

Meidän viikkoa voi seurata myös somesta.

Facebook | Instagram | Pinterest

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Helsinkiläistynyt maalaistyttö, esteetikko, arjenfiilistelijä, yhden kotikoomikon avovaimo ja kahden pienen tytön äiti.

Big mamas home on tyyliblogi, jonka keskiössä on koti. Etsin keinoja tehdä arjesta ja elämäntavastani omannäköistä, sekä etsin yhä sitä omaa klassisen boheemia tyyliä niin sisustamisen, pukeutumisen, kuin kauneudenkin saralla. Samaan aikaan tavoitteena on tehdä pikkulapsiarjesta edes hieman helpompaa ja parempaa. Aikuisen ei tarvitse unohtaa itseään, vaikka tuleekin vanhemmaksi ja omista jutuista voi nauttia myös lasten kanssa.

Tervetuloa blogiini!

Contact:

bigmamasblog@outlook.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla